Članek
Obsežna študija v 145 državah kaže močno POVEČANJE prenosa in smrti po uvedbi cepiv proti COVID
Objavljeno Jan 11, 2022

Prevod https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/massive-145-country-study-shows-sharp-increase- transmission-death-introduction-covid-vaccines/

Obsežna študija v 145 državah kaže močno POVEČANJE prenosa in smrti po uvedbi cepiv proti COVID

Avtor Julian Conradson
Objavljeno 9. januarja 2022 ob 21:17

Namesto da bi končali to pandemijo, kot je bilo obljubljeno, je obsežna uvedba eksperimentalnih cepiv dejansko povzročila močno povečanje primerov in smrti zaradi Covid-19 po vsem svetu, je pokazala nedavno objavljena, še nerecenzirana raziskava, ki je preučevala podatke iz 145 najbolj precepljenih držav na svetu.

Študija na 99 straneh z naslovom »Svetovna Bayesova analiza vzročnega vpliva dajanja cepiva na smrtnost in primere, povezane s COVID-19: analiza množičnih podatkov 145 držav«, je pokazala, da je vbod povzročil, zlasti v ZDA, za 38 % več primerov Covida na milijon – in še bolj presenetljivo 31-% povečanje števila smrti na milijon.

Skupno so raziskovalci ugotovili, da je skoraj 90 % (89,84 %) od 145 držav doživelo ta negativni učinek cepiv, potem ko so bila na voljo.

Iz študije :

"Rezultati kažejo, da ima zdravljenje (dajanje cepiva) močno in statistično pomembno nagnjenost k vzročnem zvišanju vrednosti bodisi v y1 [spremenljivka, izbrana za število smrtnih žrtev na milijon] ali y2 [spremenljivka, izbrana za primere na milijon] nad in preko tistega, kar bi bilo pričakovano brez zdravljenja. 

y1 je pokazal razmerje povečanja/zmanjšanja (+115/-13), kar pomeni, da je 89,84 % statistično pomembnih držav pokazalo povečanje smrtnosti povezanih s COVID-19 na milijon neposredno zaradi vzročnega vpliva začetka zdravljenja [cepiv].

y2 je pokazal razmerje povečanja/zmanjšanja (+105/-16), kar pomeni

, da je 86,78 % statistično pomembnih držav pokazalo povečanje skupnega števila primerov COVID-19 na milijon neposredno zaradi vzročnega vpliva začetka zdravljenja."

Raziskovalci so izvedli vzročno analizo, v kateri so primerjali obdobja pred in po zdravljenju, da bi ugotovili razliko v primerih in smrtnosti od uvedbe cepiva z analizo javno dostopnih podatkov o COVID-19, da bi ugotovili učinek njihovega vsesplošnega uvajanja. Po izločitvi vseh rezultatov iz držav z nizko stopnjo precepljenosti ali nepopolnimi podatki je bilo 128 držav z zadostnimi podatki o smrtnosti (y1) in 103 države za preučitev skupnega števila primerov (y2), kar je obsegalo skupno 145 posameznih držav.

Morda je najbolj zgovoren del rezultatov študije, da so države, ki so zabeležile najmanj smrti zaradi covida leta 2020, tiste, ki so doživele največje povečanje števila primerov in smrtnosti, ko je bilo cepivo uvedeno, pri čemer so nekatere od njih zabeležile porast za kar več kot tisoč odstotkov.

"Zdi se, da so se države z malo smrtnimi žrtvami COVID-19 v letu 2020, odrezale najslabše od vseh držav po dajanju cepiva (npr. Tajska, Vietnam, Mongolija, Tajvan, Sejšeli, Kambodža itd.).

Vzročni učinek, ki je posledica dajanja cepiva, ki ga opazimo v teh državah, [je] stotine ali tisoče odstotkov povečanje smrtnosti in primerov na milijon.

Statistično smo lahko najbolj prepričani v neposredno povečanje smrtnosti in primerov COVID-19 po dajanju cepiva tam, kjer jih je bilo pred dajanjem cepiva malo ali nič."

V zaključku študije so raziskovalci opozorili, da bi moralo biti znatno povečanje smrtnosti in števila primerov "zelo zaskrbljujoče" za oblikovalce politik po vsem svetu, ki promovirajo eksperimentalna cepiva kot "ključ za povrnitev naših svoboščin".

» Statistično pomemben in pretežno pozitiven vzročni vpliv po uvedbi cepiva na odvisni spremenljivki smrtnost in skupni primeri na milijon, bi moral biti zelo zaskrbljujoč za oblikovalce politike. Kažejo na izrazito povečanje tako primerov kot smrti, povezanih s COVID-19, neposredno zaradi uvedbe cepiva, ki je bilo prvotno javnosti prodajano kot "ključ za povrnitev naših svoboščin." Učinek cepiv na skupno število primerov na milijon in njegova nizka pozitivna povezava s skupnim številom cepljenj na sto kaže na omejen vpliv cepiv na zmanjšanje primerov, povezanih s COVID-19.

 

Ti rezultati bi morali spodbuditi lokalne oblikovalce politik, k sprejemanju političnih odločitev na podlagi podatkov, ne naracije in na podlagi lokalnih razmer, ne globalnih ali nacionalnih mandatov. Ti rezultati bi morali oblikovalce politike tudi spodbuditi, da poleg množičnih kampanj cepljenja začnejo iskati druge poti iz pandemije.

Skratka, to je le najnovejši dokaz, da so nam lagali skozi celotno ustvarjeno pandemijo.

Ta eksperimentalna, hitra cepiva niso naredila nič drugega kot poslabšala stvari in so le spodbudila prenos novih različic, ki so svetu preprečile, da bi ta virus postavili v vzvratno ogledalo.

Več študij je prišlo do podobnih zaključkov kot ta, pred kratkim sta izšli dve, ki sta potrdili v bistvu isto stvar – ta cepiva dejansko povzročajo več bolezni, kot jih preprečujejo.

In to se nanaša samo na kovidno bolezen, da ne govorimo o znatnem porastu drugih bolezni in življenjsko nevarnih stanj, ki so preplavili državo.

Bolnišnice so trenutno "preobremenjene" s pacienti, ki so "bolj bolni kot kdaj prej" in ne gre za Covid.