Članek
Prepričevanje prepričanih
Objavljeno Jan 07, 2022

Prepričevanje prepričanih

Objavljeno 07. 01. 2022

https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=188609168888308

“318 Athlete Cardiac Arrests & 178 Deaths in 2021 After COVID Shot”

https://brjm.org/2021/12/318-athlete-cardiac-arrests-after-covid-vax/

Naredite seznam ljudi, ki jih imate za najbolj uspešne, najbolj vplivne, najbolj prepoznavne in najpametnejše. Tudi zelo dobro, odlično ali osupljivo, skoraj nedojemljivo dobro plačane. Hkrati. Naj bodo to ljudje s slovenskim državljanstvom. Vaš seznam bo zelo verjetno zelo podoben pravemu seznamu tistih, ki so se z blefom in lažjo o svoji domnevni cepljenosti, na valu denarnih in sorodnih nagrad, privilegijev in prestiža, odločili za aktivno sodelovanje pri promociji kovidnega cepljenja.

Res je, niso idioti. A res je tudi, da so poosebljena sramota človeka. Naj bo izraz primerno mil.

Nekaj jih celo poznam.

Raziskovalec Craig Paardekooper (https://www.researchgate.net/profile/Craig-Paardekooper ) je pregledal bazo VAERS (že pred časom je ista vprašanja analitično pojasnil dr. Yeadon), kjer je po LOT številkah ugotovil, da je določen odstotek kovidnih injekcij odgovornih za skoraj vse stranske učinke in smrti, kar pomeni, da niso vse injekcije narejene enako ter se s tem grobo krši pravila GMP.

Kakšno je vaše stališče o tem? Menite, da gre za laž, ali del gole teorije zarote?

Kakšno je vaše stališče o tezi, da gre pri tem in zaradi tega za hudo kaznivo dejanje, ker se  s tem  neposredno krši več zavezujočih pravil, to pa pomeni, da bi storilci lahko kazensko odgovarjali pred sodiščem za takšno početje – namerno proizvajanje injekcije različne kakovosti?

Po raziskovalčevem mnenju statistično gledano to početje ne more biti naključno, temveč proizvajalci točno vedo, kaj delajo. Meni, da izvajajo eksperiment v eksperimentu, s katerim raziskujejo (kalibrirajo) doze od neškodljive (vsaj na kratki rok ), pa do smrtne. Menite, da gre za antivaksersko zarotniško laž? 

Povezava:

https://www.bitchute.com/profile/qzPenhtKQXrs/

Vir:

Članek glede različne toksičnosti injekcij, kjer se ugotavlja, da prav otroci dobivajo najbolj nevarne injekcije. Menite, da gre za debelo in nesramno laž?

Članek:

Investigation finds Medicine Regulators are knowingly continuing to administer the most dangerous batches of Covid-19 Vaccine to Children causing countless Disabilities and Deaths

Menite, da gre za debelo in nesramno laž?

Vir:

Zatrjuje se, da je 5% kovid injekcij odgovornih za vse stranske učinke in smrti. Menite, da gre za debelo in nesramno laž?

Vir:

https://hillmd.substack.com/p/vaccine-batches-vary-in-toxicity

Gre za stran z informacijami glede različne toksičnosti injekcij.

Dokument:

https://rense.com/general96/toxic-01.pdf

https://howbad.info/

Stran, na kateri se lahko preveri, koliko stranskih učinkov je imel nek določen LOT injekcije za kovid. Menite, da gre za debelo in nesramno laž?

Oba spodaj navedena produkta, ki se uporabljata v Pfizer injekcijah, imata oznako ROU – Research use only – samo za raziskave, kar naj bi pomenilo, da se ne smeta uporabljati na ljudeh. Ali je podatek in sklep točen, ali gre za povsem napačen podatek in zmoto?

Viri:

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0315/

https://www.echelon-inc.com/product/alc-0159/

Baza podatkov:

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf

Stran 65 zgoraj navedenega dokumenta:

3. LIST OF EXCIPIENTS

Excipients: ALC-0315, ALC-0159, DSPC, cholesterol, potassium chloride, potassium dihydrogen phosphate, sodium chloride, disodium phosphate dihydrate, sucrose, water for injections, sodium hydroxide, hydrochloric acid   

Ali lahko potrdite točnost zapisanega? Kot laiki vljudno prosimo za razlago.

Vir: https://andraz-tersek.si/prepricevanje-prepricanih/ (kopirano v celoti)