Članek
SPIRALA LAHKO GRE IN GRE SAMO NAVZGOR: To so take …, taki … (vstavljajte samostalnike in pridevnike) …, to je taka ANTIMEDICINA, da … !!
Objavljeno Dec 29, 2021

SPIRALA LAHKO GRE IN GRE SAMO NAVZGOR: To so take …, taki … (vstavljajte samostalnike in pridevnike) …, to je taka ANTIMEDICINA, da … !!

Objavljeno 29. 12. 2021

Nujno je treba vsem pristojnim naslovom nasloviti FOIA z vprašanjem, koliko PCR pozitivnih so od lani pomladi začeli zdraviti v prvih petih dnevih simptomov??!!

In s čim!?

Kot so mojega prijatelja – vem kako in s čim NE; položenega na posteljo, nezdravljenega in posledično de facto in neprostovoljno evtanaziranega.

Včeraj nam razlaga znanka, kako sin znancev, laborant, pravi, da se pogovarja s kolegi, tudi laboranti in jim nikakor ne gre v račun, ko prihajajo ljudje, da bi jim preverili protitelesa na kovid. Pride nekdo, ki vsak dan rukne štamprle (al pa dva, ali pa sedem), necepljen, protiteles na pretek, v porastu. Pride cepljeni – brez. Nič, total zero. Si razbijajo glave. Rečejo pa nič!

Koliko znanstvenih utemeljitev korelacije med cepivom in protitelesi so prebrali?

Le zakaj slovenski ljudje v belih haljah kategorično blokirajo uradnost laboratorijskega ugotavljanja protiteles in izdajanje potrdil o tem? Le zakaj se je zgodil pogrom nad zdravnicami, ki so to počele? Z radostnim, uživaškim sodelovanjem vseh mainstream medijev!

Kaj bodo ljudje storili, ko bo vlada sprejela odlok, da je treba enkrat dnevno in slečeno do golega, v javnosti glasno vpiti “ponižno se vam klanjamo, naši varuhi in rešitelji”?

Kaj bodo storili, če bo sprejet odlok o uveljavi “The Purge“, “čiščenja družbe” z vsakoletnim, 24-urnim dovoljenjem za nasilje in umore?

Kaj bodo storili ljudje, če bo stroka rekla, da morajo vsi s parnim datumom rojstva storiti samomor? Ali bratomor? Ali detomor?

Kaj bodo storili, ko bodo hodili mimo koncentracijskih taborišč?

Se bodo ovajali, psovali, do smrti pretepali?

Ista bela stroka, ki je kričala “Hipokratova prisega“, ko so dr. D. Keber in drugi doktorji znanosti želeli ponovno odpreti in intenzivirati razpravo o humanosti prostovoljne evtanazije v izjemnih primerih!

Ta ista stroka, ki leto in pol ljudem v obraz laže o PCR in hitrih testih! O vsem!

Stroka, ki jo briga za priznanje samega giganta CDC, da PCR ne more ločiti niti običajne girpe od kovida …
https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/huge-cdc-withdraws-use-pcr-test-covid-finally-admits-test-can-not-differentiate-flu-covid-virus/

SE JE KDORKOLI KADARKOLI VPRAŠAL, KOLIKO PRIMEROV OBIČAJNE GRIPE JE ZAVEDENIH POD PRIMERE OKUŽBE S KOVIDOM?!

Stroka.

Ta, ista stroka bogov v belem, ki ne odobri finančno kritega zdravljena v tujini, četudi je z njim dokazano mogoče reševati trajno invalidnost ali celo življenja otrok!

Ta ista medicini, katere elita bogov v belem si že leta prizadeva za privatizacijo javnega zdravstva!

Ta ista stroka, katere elitni predstavniki z vrha plačne hierarhije, zaposlena v sistemu javnega zdravstva, ki rešujejo čakalne vrste z odpiranjem zasebnih ambulant s koncesijo in takoj dostopno zdravniško obravnavo bolnikov, ki obravnavo plačajo!

Ta ista stroka, ki nesmotrno in prepogosto netransparentno troši javni denar, a ji za poročila Računskega sodišča in ugotovitve posebnih preiskovalnih komisij ni mar!

Ta ista stroka, ki je imuna na priznavanje strokovnih napak in odgovornosti zanje!

Ta ista stroka, ki se z drugače mislečimi zdravnicami in zdravnika ne pogovarja, ampak jih procesirano preganja in ustrahuje kot nestrokovne šarlatane!

Ta ista stroka, ki samo izjemoma, zavoljo redkih zdravnikov in zdravnic, razume in zmore empatijo, pozitivno psihologijo in poslušano.slišani odnos do pacienta!

Ta ista medicina, ki bi si v kvalificirani večini želela, da bi ljudje samo pustili svoje organe v recepciji, v vrečki, kot v avtomehanski delavnici avtodele, potem pa bi jih prišli iskat, ko bi prejeli sms, da jih ista vrečka čaka v isti recepciji!

Ta ista stroka, ki oblasti dovoli poniževalni in poneumljajoči idiotizem z imbecilnimi “epidemiološkimi” psevdoukrepi! Trpinčenje, izčrpavanje, uničevanje ljudi. Svojih ljudi.

Stroka, ki jo tole ne zanima niti za primil:

https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-statement-to-Senate-hearing.pdf

https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/index.html

https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Vladimir-Zelenko-treatment.pdf

Dosing: Hydroxychloroquine is generally prescribed at a daily dose of 6.5 milligrams (or less) per kilogram of body weight. (Using this formula, the dosage for a 150-pound person would be 443 mg/day, as one kilogram equals 2.2 pounds.) Because HCQ is formulated as a 200 mg tablet, many people taking it for lupus will take two pills per day. Those who are newly diagnosed with lupus may take 400 mg once daily for several weeks while the medication builds up in their system, and then 200–400 mg daily after that. To lower the daily dosage, to adjust for low weight, or if there is kidney damage or kidney failure, HCQ may be taken every other day or tablets may be broken in half. To reduce stomach upset, HCQ is best taken with food or milk.

https://www.lupus.org/resources/drug-spotlight-on-hydroxychloroquine

Je to stroka, ali je to zločinska organizacija? Smem postaviti to vprašanje?

Smo daleč od tistega – čiščenja? Kaj in koliko je treba, da se dojame genocidno čiščenje?

Bogovi. Nedotakljivi bogovi. Elita. Ki so kot sestradana in nenasitna bitja zagrebli v svojo priložnost!

Poosebljeni, utelešeni iskalci in zagovorniki pravice, resnice, odgovornosti, humanizma in človečnosti!

Varuhi življenja. (No, to tudi so, kadar človeku rešijo življenje – tega nihče in nič ne more poplačati, o tem ni dvoma.)

Ja, če je kaj jasno, je sedaj dokončno jasno, kakšna bitja smo. In da nas je preveč. In da že desetletja in stoletja uničujemo sebe, naravo in izvajamo genocid nad žuželkami, insekti, organizmi … To pa res. Zabetonirano absolutno. A to je, paradoksalno, tudi edino hipotetično racionalno jedro vsega, kar je podobno in kar de facto je genocid.