Članek
Začetek preiskave, potem ko je triletna deklica umrla zaradi srčnega zastoja en dan po prejemu cepiva proti COVID-19 v Argentini
Objavljeno Dec 29, 2021

Ministrstvo za javno zdravje v mestu Tucumán v Argentini je objavilo poročilo, da je 16. decembra umrla triletna deklica, pravosodni sistem pa je posredoval in bo raziskal vzrok njene smrti.

»V četrtek, 16. decembra 2021, ob 12.00 3-letni bolnik, v srčno-respiratornem zastoju, vstopi v Urgenco Bolnišnice deteta Jezusa. Izvedejo se napredni postopki oživljanja in, ko se [ona] ne odzove, se razglasi [njena] smrt,« so sporočili z ministrstva za zdravje Tucumána.

3-letni otrok, Ámbar Suárez, je prejel en odmerek cepiva Sinopharm, kitajskega cepiva proti COVID-19. Policija in pravosodni sistem bosta raziskala vzrok njene smrti, opravljena pa bo tudi obdukcija.

'Glede na predhodno cepljenje proti Covidu smo vzpostavili stik s sorodniki, da zberemo ustrezne informacije, ocenimo druga ozadja in nadaljujemo s preiskavo te nesrečne epizode,' so zaključili uradno izjavo.

Miriam Suárez, mati otroka, je zatrdila, da je cepivo ubilo njeno hčer.

COVID World je poročal:

Miriam Suárez je povedala, da je bila njena hči Ámbar cepljena prejšnji teden, 15. decembra, dan pozneje pa je umrla zaradi nenadnega srčnega zastoja.

3-letnica je prejela vbod, ker sicer ne bi smela hoditi v vrtec zaradi obveznega cepljenja.

Miriam je argentinskim medijem povedala, da njena 3-letnica takoj po cepljenju ni imela nobenih simptomov, a se je naslednje jutro med igranjem s sosedovimi otroki onesvestila in so jo odpeljali v otroško bolnišnico v Tucumánu, kjer je umrla zaradi srčnega zastoja.

Z zlomljenim srcem je mati povedala:

»Prepričana sem, da je mojo hčerko ubilo cepivo. Bila je zdrava deklica, polna življenja, brez zdravstvenih težav.”

Vir: https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/investigation-launched-three-year-old-girl-dies-cardiac-arrest-one-day-receiving-covid-19-vaccine-argentina/

https://publishwall.si/dajana.babic/photos/photo/351634

Odgovorni so zdravniki in osebje vrtca!

Mislim, človek bi vrgel bombo...