Članek
NUJNO SPOROČILO ODVETNICE Beate Bahner
Objavljeno Dec 22, 2021

NUJNO SPOROČILO ODVETNICE BEATE BAHNER ‼ (https://www.facebook.com/dieter.duler.50)

Nemška odvetnica Beate Bahner je strokovnjakinja za medicinsko pravo. Izdala je več knjig iz tega področja, nazadnje tudi Corona Impfung (Cepljenje proti koroni). Bila je tudi govornica na prvem Mednarodnem dnevu enotnosti, ki ga je organiziral CISP v oktobru 2021.

Danes ponoči 19.12.2021 je posnela nujno sporočilo za vse starše in zdravnike z naslovom:

Otroci, ki se jih cepi z gensko terapijo Biontech/Pfizer so v življenjski nevarnosti‼

Obstaja konkretna življenjska nevarnost za vse otroke, ki se jih bo cepilo z Comirnaty gensko terapijo. Najnovejše ugotovitve so pokazale, da so glavne sestavine genske terapije Comirnaty iz substanc, ki niso odobrene za uporabo pri ljudeh. Proizvajalci teh sestavin – med drugimi gre za ameriško podjetje Echelon Corporation - so podjetja, ki so specializirana za "povezovanje/mreženje naprav".

Nanolipidi in nanodelci ALC-0315 in ALC-0159, ki jih navaja podjetje Pfizer, se lahko uporabljajo le v raziskovalne namene, proizvajajo pa jih TEHNOLOŠKA in ne farmacevtska podjetja.

Najnovejše poročilo samega podjetja Pfizer, ki je iz 07.12.2021 pravi, da nimajo nobenih podatkov glede teh dveh substanc. Nimajo toksikoloških ocen in tudi ne podatkov glede kontraindikacij in interakcij z drugimi zdravili.

Gre za zelo hude kršitve zakona o zdravilih - vsakomur, ki sodeluje pri tem cepljenju, grozi zaporna kazen tudi do 10 let. Kazni lahko grozijo staršem, zdravnikom, sodnikom in pravnim zastopnikom otrok‼ Gre za kriminalno dejanje.