Članek
Izvršni direktor Pfizerja pravi, da bo četrta doza cepiva kovid-19 hitreje kot so pričakovali ...
Objavljeno Dec 16, 2021

"Izvršni direktor Pfizerja pravi, da bo četrta doza cepiva kovid-19 hitreje kot so pričakovali
Ljudje po vsem svetu se zdaj postavljajo v vrsto, da bi dobili svoj tretji 'poživitveni' odmerek cepiva Covid-19, zaradi njihove 'propadajoče' zaščite iz prvega kroga, je generalni direktor Pfizerja Albert Bourla napovedal, da bodo ljudje potrebovali četrti dozo prej, kot je bilo pričakovano.

V intervjuju za CNBC je izvršni direktor dejal, da Pfizer izvaja študije o različici 'Omikron', pri čemer je navedel, da čeprav rezultati morda kažejo, da bi se tretja injekcija lahko borila proti tej različici, se farmacevtski velikan že pripravlja na četrto cepivo, ki bo le še povečalo dobičke.

Bourla je dejal, da čeprav je sprva verjel, da bo četrta doza potrebna leto po tem, ko bodo ljudje prejeli tretje cepljenje, bo morda zdaj zaradi omikrona treba časovnico skrajšati.

Ko bomo videli dejanske podatke iz resničnega sveta, bomo ugotovili, ali je omikron dobro pokrit s tretjim odmerkom in kako dolgo.

'In druga točka, mislim, da bomo potrebovali četrti odmerek,' je dejal Bourla.

Poleg tega je dejal, da Pfizer lahko do marca razvije cepivo, ki je 'posebno usmerjeno' na omikron, če se izkaže za potrebno. Dodal je, da se bodo v prihodnosti verjetno pojavile nove variante in nenehno spremljajo situacijo, da bi ugotovili, ali je treba cepiva spremeniti, da jim bodo sledila.

Vendar pa so nekateri zdravstveni strokovnjaki skeptični glede tega, ali so poživitveni odmerki potrebni, zlasti glede na to, da bo Pfizer s prodajo več odmerkov zaslužil velike dobičke. Kljub temu jim vlade po vsem svetu, zlasti Bidenova administracija, z veseljem pomagajo pri njihovem prizadevanju, da bi prodali več odmerkov in jih vbrizgali v čim več rok.

Pfizer je izjavil, da dva odmerka njegovega cepiva 'morda ne bosta zadostovala za zaščito pred okužbo z varianto omikrona', čeprav trdijo, da lahko nudi določeno zaščito pred hudo boleznijo.

Svetovna zdravstvena organizacija je izjavila, da poživitvene injekcije niso rešitev za različico Omicron; namesto tega menijo, da bi se moral osredotočiti na spodbujanje več ljudi, da prejmejo prvo cepljenje.

Ni presenetljivo, da mnogi gledajo na Pfizerjevo negodovanje po dodatnih cepivih zaradi omikona kot na enostaven način za več denarja. Mnogi od nas so pričakovali, da bo državljanom po vsem svetu vsiljevan še en spodbujevalni špik in da bo kot razlog za to uporabljena druga 'različica'.

Kljub strahu, ki se širi okoli omikrona, se zdi, da je ta 'različica' veliko blažja in zaradi nje še ni umrl nihče."

Na drugi strani nobeden noče objaviti:

Uradna spletna stran vlade Združenih držav, NIH - Nacionalni inštituti za zdravje
(An official website of the United States government, NIH - National Institutes of Health)

Tabela 2e. Značilnosti protivirusnih zdravil, ki so odobrena ali so v ocenjevanju za zdravljenje COVID-19
(Table 2e. Characteristics of Antiviral Agents That Are Approved or Under Evaluation for the Treatment of COVID-19)

  • Remdesivir
  • Ivermectin
  • Nitazoxanide

Vir: https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/

Pa še (če koga zanima) ivmpharmacy.com

Generalni direktor Pfizerja je likvidiran, klon pa čaka na sojenje. Al neki.