Članek
ČE VAM DO DANES NI JASNO, SE MI SMILITE ...
Objavljeno Nov 30, 2021

ČE VAM DO DANES NI JASNO, SE MI SMILITE

Kot zmeraj, si želim, da bi se razumeli vsi. Da bi bili enakopravni vsi. Da bi se med seboj spoštovali vsi.

Nimam pa več razumevanja za tiste, ki vse bolj glasno in brez zadržkov zahtevajo, da bi se komu moralo odvzeti svobodo. Zato me v videu ne razumite narobe. Nič nimam proti »ce-plenim«. Nekateri moji bližnji sorodniki in zelo dobri prijatelji so »cep-leni«. In? Moramo zato biti na nasprotnih bregovih? Kakšna izprijena manipulacija ljudi ter s tem ogrožanje družbe je to?

Verjetno tudi ni malo takšnih, ki se s pritiskom za tretji in nato za še več prihajajočih odmerkov, počutijo izigrane. Ne, nikakor se ne mislim nad tem naslajati! Vas pa razumem.

Ozrite se okoli. Kako dolgo zdaj že nimate normalnega življenja? Več kot 70% Evrope je zdaj »pre-ceplene« pa je še večja »katastrofa« in panika kot lani. Poglejte Portugalsko, Islandijo, Dansko ... ob tako visoki »pre-ceplenosti« so spet v primežu strogih ukrepov. Kako?

A kljub jasnim ter oprijemljivim dokazom, da »ceple-nje« ni in ne more biti ultimativna rešitev (morda del rešitve), se še kar vedno bolj pelje v prisilo.

Vprašajte jih samo eno vprašanje; če tudi najbolj »pre-ceplene« države nimajo nazaj svobode in normalnega življenja, kdaj oziroma na podlagi česa pa potem smemo dobiti naša življenja nazaj? In zakaj nas kljub jasnemu dokazu iz teh držav, še vedno tako agresivno vedno bolj peljete v prisilno »ce-plenje«?

Nihče (vključno z našimi odločevalci) pa medtem ne poskrbi za dovolj kapacitet in osebja. Pa je to pomanjaknje vsako leto bilo zelo očitno že ob »grip.i«! Vsa ta zadnja leta!

To je ena teh stvari, ki je vsako leto nekako uspela iti mimo vašega dolgoročnega spomina, zdaj pa se jo izpostavlja in z njo opravičuje odvzem pravic in svobode. A že vrsto let je tukaj in obstoj te težave bi moral biti ralog zgolj za obsojanje odločevalcev, zakaj niso nič za to storili. Ne pa razlog za odvzem svobode ljudi!

Kapacitete ter dovolj osebja bi z denarjem, ki so ga zmetali za zapiranje gospodarstva, tesdte in ostale absurde (nas pa zadolžili za več generacij!), v vsem tem času lahko zagotovili!

Na dlani imamo vse; podatke, statistiko, neodvisno stroko, dejstva. Na drugi strani imamo medije in politiko. Iščejo zgodbe, ki bi v vas zbujale strah. Eni zato, ker potrebujejo vaše klike, branost, gledanost, drugi zato, ker vas potrebujejo prestrašene ter predvsem razdvojene.

Naj vam pred videom samo še prilepim mojo utemeljitev, zakaj sem podpisal peticijo Iniciative Slovenskih Zdravnikov. Ta pove vse. Zaupam stroki!

Ker zaupam stroki. Stroki, ki od politike ni odvisna, ki dejansko dela po nareku svoje vesti, v povezavi s svojim znanjem ter izkušnjami. Takšni, ki zna in zmore videti širšo sliko saj njen interes ni ugajati odločevalcem ali celo velikim mednarodnim proizvajalcem v zameno za določene karierne skoke, stolčke, dodatke ter druge koristi. Vodi jih edino Hipokratova prisega zdravnika ter dejanska skrb za zdravje ter širši dobrobit ljudi.

Povezava na peticijo https://www.peticija.online/poziv_k_takojnji_ustavitvi_cepljenja_otrok_...