To so umazana orodja, ki jih uporablja trženje pandemije. 'šarlatan', 'nor', 'antivakser'

OddajSas Vnv, dne 2021-10-15 ob 11:58:45

Lauc opozarja: To so umazana orodja, ki jih uporablja trženje pandemije. 'šarlatan', 'nor', 'antivakser'

Znanstvenik Gordan Lauc je napisal še eno zanimivo objavo o trženju pandemije.

"Martin Kulldorff je profesor na Harvardu in je eden od avtorjev Velike Barringtonske deklaracije, ki je med prvimi nasprotovala uvedbi lockdowna kot metodi boja proti pandemiji. Danes je jasno, da so imeli skoraj popolnoma prav, toda napadi, ki jih je nanje organiziral pandemični marketing, so bili preprosto grozni.

Ko preberem, za kaj so vse bili lažno obtoženi v medijih, dobesedno vidim naslove v naših medijih, ki so me napadli 'šarlatan', 'nor', 'antivaxer' itd. Ko veliko vlagate v marketing, potem tržno načrtujte marketinška dejanja in izberite slogane, s katerimi boste dosegli tržne cilje.

Tu gre dobesedno za enake stavke, kar pušča malo prostora dvomu, da gre za globalno usklajen tržni nastop, ki ga financira pandemična industrija. Če ne bi bilo umazanega lobiranja, ki zaradi uvedenih prepovedi in omejitev svet dobesedno potiska v kaos zaradi osebnega dobička, bi si lahko celo mislili, da so to legitimni tržni cilji. Tako to niso legitimni cilji, ampak dobesedno zločin, za katerega bodo morali nekoč odgovarjaiti vsi", poudarja Lauc.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Sas Vnv
Sas Vnv
Objavil/a 2021-10-15 11:58:45 (Oct 15, 2021)
Starejša objava Novejša objava
Lauc upozorava: Evo kakvim se prljavim sredstvima služi pandemijski marketing. "Šarlatan", "prolupao", "antivakser" - Teleskop

Znanstvenik Gordan Lauc napisao je još jedan zanimljiv post o pandemijskom marketingu. “Martin Kulldorff je profesor na Harvardu i jedan je od autora “Great Barrington” deklaracije koja se među prvima usprotivila uvođenju lockdowna kao metode borbe protiv pandemije. Danas je jasno da su bili skoro potpuno u pravu, no napadi koje je na njih organizirao...

ZADNJE OBJAVE
BELGIJSKO SODIŠČE je Kovid potne liste razglasilo za nezakonite in vladi naložilo, naj umakne ukrepe
ČE MISLITE DA JE NIZOZEMSKA DALEČ ...
Mirnes Ajanović - Sporočilo za javnost ...
AVSTRIJA 01.12.2021 ...
DRAGI STARŠI, ČE MISLITE, DA JE KITAJSKA DALEČ - PREMISLITE ŠE ENKRAT ...
VABLJENI ...
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj