Članek
... oblasti v Republiki Hrvaški uvajajo covid certifikate v zdravstveno oskrbo, ki omogočajo neovirano širjenje virusa po bolnišničnem sistemu ...
Objavljeno Oct 03, 2021

"Medtem ko BBC poroča, da je v Walesu 80% hospitaliziranih cepljenih, oblasti v Republiki Hrvaški uvajajo covid certifikate v zdravstveno oskrbo, ki omogočajo neovirano širjenje virusa po bolnišničnem sistemu, med najbolj ogroženimi

Kovid potrdila omogočajo nenadzorovano širjenje virusa po bolnišničnem sistemu, torej med najbolj ranljivimi

Če imajo oblasti prav, ko pravijo, da je koronavirus pandemičen in smrtonosni virus, ali ni nelogično in noro dovoliti, da se cepljeni ljudje nenadzorovano premikajo po bolnišničnih hodnikih, med bolniki, če vemo, da cepljeni zbolijo in lahko okužijo druge in če vemo, da so dolgotrajni bolniki katerih so polne bolnišnice, najbolj ranljiva skupina?

Poslanec Miletić je danes sporočil, da se je srečal z zdravnico, ki ji je predstavila situacijo na oddelku in na drugih oddelkih: »zdravniki, cepljeni dvakrat, prenašajo virus COVID. Ena zdravnica je sama okužbo prenesla na mnoge, ker je za nekaj dni prišla na delo okužena, in ker je bila dvakrat cepljena, je mislila, da je varna. Testirala se je in - puf. Tukaj je. Šefi jim grozijo in izsiljujejo, naj o tem ne govorijo. '

Noro, kaj ne, seveda če potrdila o covidu nimajo nič skupnega s preprečevanjem širjenja okužbe.

Čeprav lahko cepljeni zbolijo in razširijo okužbo, jim ni treba iti v samoizolacijo, če pridejo v stik z okuženo osebo, lahko pa v primeru zdravnika ali medicinske sestre normalno hodijo v službo, kar pomeni, da se lahko prosto gibljejo med hudo kroničnimi bolniki na oddelku, ki spadajo v najbolj ogrožene skupine..Toliko o zaščiti najbolj ranljivih.

BBC Covid-19 v Walesu: Ena tretjina pozitivnih primerov je necepljena

Zanimiv naslov, mislim, za pričakovati bi bilo, da bi napisal 'dve tretjini pozitivnih primerov je cepljenih', ampak glej, to so mediji v času 'pandemije' in želje po cepljenju vseh.

Tako BBC poroča, da skoraj 13% hospitaliziranih zaradi covide ni bilo cepljenih, in nadaljuje: 'čeprav je bilo 80% bolnikov cepljenih z dvema odmerkoma, so uradniki javnega zdravja dejali, da to ni dokaz, da cepivo ne deluje . '

Pisali smo o neverjetnih vratolomijah in akrobacijah medijev/novinarjev, vendar je ovo zasluženo prvo mesto, na katerega bi bil ponosen Orwell.

Treba je omeniti, da je bilo v Walesu cepljenih nekaj več kot 70% celotnega prebivalstva. Spomnimo, cepljeni z dvema odmerkoma predstavljajo 80% hospitaliziranih v Walesu. Mislim, nisem neki matematik, vendar je jasno, da cepiva nimajo nobenega namena.

Zdravniki, medicinske sestre, čas je, da prekinite tišino, kajti v nasprotnem primeru boste na svoji duši nosili smrt kroničnih in hudo bolnih bolnikov, za katere bi morali skrbeti.

SPLOŠNA IZJAVA O ČLOVEKOVIH PRAVICAH - 19. člen
Vsakdo ima pravico do svobode mnenja in izražanja; ta pravica vključuje svobodo izražanja mnenj brez vmešavanja v iskanje, prejemanje in širjenje informacij in idej prek vseh medijev in ne glede na meje."

Menda se zdravstveni delavci v Sloveniji pred prihodom na delo samotestirajo (?). Če je temu tako kaj, če so pozitivni - ali kdo ve?