Članek
ZDI SE KOT, DA JE VSE MANJ TEORIJ ...
Objavljeno Jul 27, 2021

"V tem kratkem videoposnetku nemški novinar Markus Grill, ki vodi berlinski urad preiskovalnih oddelkov NDR in WDR, pojasnjuje, kaj v resnici pomeni 'pogojno odobreno cepivo', in opozarja, da se sproti zbirajo informacije o učinkovitosti in stranskih učinkih cepiva, ki jih zagotovijo cepljene osebe, za katere se lahko to 'cepivo' po daljšem časovnem obdobju izkaže za nevarno."

Torej - nič drugega kot preizkus. Ali so ljudje pred podpisom soglasja bili o tem popolnoma informirani - mislim, da je to dobro izhodišče za določene javne uslužbence.

"V tem videu skupina neodvisnih novinarjev KlaTv prikazuje podatke VAERSA ​​(sistem poročanja o neželenih dogodkih cepiva), ki kaže, da je v ZDA že več kot dva tedna zapored zabeleženih več smrtnih primerov zaradi COVID cepiva kot zaradi samega virusa. V zvezi s temi dejstvi in ​​prikrivanjem dejanskega števila smrtnih primerov in števila neželenih reakcij po cepljenju je v ZDA zdaj vložena zvezna tožba, ki zahteva takojšnjo ukinitev množičnega cepljenja proti COVID.

Povezava do celotne oddaje: https://odysee.com/@KlaTV:0/mehrTote-durch-Inmpfung:8"