Članek
VZROK IN POSLEDICA
Objavljeno Jul 22, 2021

Vir: https://www.facebook.com/miran.irenej.werum

VZROK IN POSLEDICA

Dragi "deltarji", poglejmo dejstva o strokovnosti naših ekspertov po TV.

Delta simptomi so nekaj, kar je posledica. Naša stroka se ukvarja s posledico, namesto z vzrokom. Ali znamo iz osnovne šole dojet, kaj se dogaja, ko delamo to, namesto da bi naslovili vzrok?

Poglabljamo osnovno problematiko, namreč posledica pride kot odgovor na vzrok. Vročino dobimo, ker imamo odziv na nekaj (še dobro, da naši možgani to prepoznajo). Glavobol, izcedek iz nosu, utrujenost... vse je odziv na nekaj. In bolj, ko se ukvarjamo z reševanjem posledice (bergla) in ne vzrokom, bolj poglabljamo problem in odvisnost od zdravil, zdravniške oskrbe. Cepivo žal samo poglobi problematiko, saj vpliva na inhibicijo enega ali več kraniosakralnih živcev, kar pomeni, da bo vsak človek čutil drugačne individualne posledice eksperimentalnega cepljenja. Ljudje večinoma vidijo samo "cepil sem se, stranskih učinkov nimam".

Naj vam povem takole... stranski učinki se ne vidijo nujno takoj, pač pa so dolgoročne posledice, ki pridejo na dan sčasoma in se pokažejo kot motnje v funkcioniranju matične plošče (naši možgani, ki nadzirajo celotno telo).

Vsebina cepiv je katastrofa. Drugič predlagam, da preberete sestavo, preden zaupate na slepo, ker uradni svetovalci za zdravje (Krek, Beovič in vsa ostala smetana) pred kamero kažejo, kaj je za njih pojem zdravja ----> to, da si cepljen. Ne glede na to, da si v katastrofalnem telesnem stanju, z visokim pritiskom, da v letu in pol 15x spremeniš mnenje glede tega, kaj se dogaja... kdaj to delaš? Samo, ko ugibaš in niti slučajno ne razumeš lastnega telesa.

Strah povzroča trombozo. Strah povzroči tudi kup ostalih zdravstvenih težav. Normalno, kdo bi pa bil rad cel čas napet? In kaj dela naša stroka? Od samega začetka samo ustrahovanje, ustrahovanje in še enkrat ustrahovanje. Je to za vas strokovnjak?

Tistim, ki ste dojeli... čestitam

za stopnjo IQja, EQja