Članek
... To je absurdno in popolnoma napačno in zahteva se, da vlada nemudoma spremeni to odločitev ...
Objavljeno Jun 27, 2021

"Do 15.06.2021 je 20,8 % svetovnega prebivalstva prejelo vsaj en odmerek pripravkov, ki so prejeli dovoljenje za nujno cepljenje ali skupno 2,4 milijarde odmerkov.

Kljub temu so podatki o nezaželenih posledicah zastrašujoči.

Samo Pfizer je priznal več kot 220.000 zapletov, večinoma v 18-44-letni populaciji. Samo evropski sistem spremljanja zdravil 08.05.2021 omenja 10.000 smrtnih žrtev in več kot 400.000 škodljivih posledic.

Skupno je zaradi cepiva Covid v prvih 4 mesecih uporabe umrlo več ljudi kot vsa druga cepiva skupaj od leta 1990 do danes. To samo po sebi bi moralo biti dovolj, da takoj ukinejo vsa cepljenja in pripeljejo svoje pravosodne pravosodje!

Izraelski svet za nujne primere Covid je zaradi dramatičnega števila smrtnih žrtev zahteval prepoved cepljenja ljudi, mlajših od 30 let, in to je zelo jasen pokazatelj znatnega povečanja števila bolnikov po začetku kampanje cepljenja.

Korist cepiva je nejasna, ker so bili podatki ponarejeni, posledice pa so dramatične z dolgim seznamom različnih bolezni.

Zaposleni v SZO se je javno oglasil in povedal, da je SZO zelo pokvarjena in da odločitve z znanostjo nimajo nič. Vse, kar ni v skladu z njihovimi priporočili, je cenzurirano.

Maske niso pozitivnega namena, samo škodljive, cepiva pa prispevajo k širjenju virusov in novih mutacij.

Po drugi strani pa je naravna imuniteta v večini prebivalstva dovolj močna in trajna prek dolgo živeče plazemske celice, ki ohranjajo imunski zapis, tako da se telo lahko hitro odzove na novo končno okužbo tudi takrat, ko v krvi praktično ni več protiteles.

Študija v Clevelandu potrjuje, da cepljeni zaposleni še naprej zbolijo v enaki meri kot necepljeni, tako da je cepivo neučinkovito.

Poleg tega mRNA ne ostane v mišici roke, temveč se širi po telesu in prečka možgansko pregrado, kar škodljivim 'spike proteinom' omogoča vstop na mesta na telesu, kjer povzroča resne zdravstvene posledice.

Tretji val je napovedan in povezan prav s cepljenjem. Osebe, ki so bile cepljene, ne smejo dajati krvi, ker se nevarni spike protein lahko prenese na prejemnika.

Iz vsega navedenega je zaključek, da je težnja po zanemarjanje naravne imunitete in poudarjanje te, pridobljene s cepljenjem za izdajo 'zelenega potnega lista', katastrofalna. To je absurdno in popolnoma napačno in zahteva se, da vlada nemudoma spremeni to odločitev."

Vir: https://www.facebook.com/PromijenimoHrvatsku/