Primer Koprivnikar – zaseda je integralni del policijskega dela.

OddajRado K., dne 2016-03-04 ob 09:56:25

Na rob viharju, ki divja zaradi ustavitve ministra in opravljenega alkotesta, nas je potrebno spomniti, da je zaseda integralni del policijskega dela.  Tako na področju kriminala, kot na področju prometne varnosti. Policija drugače sploh ne more funkcionirati

A vendar je politika iz policistov uspela narediti grešnega kozla.  Kar pride zelo prav vladni strani, ob policijski stavki, ki teče že nekaj mesecev.

Kakšni so policijski postopki?  V primeru suma kaznivega dejanja, policisti prikrito opazujejo osumljenega. In intervenirajo, če se sum izkaže kot opravičen.  V primeru suma kršitve cestno prometnih predpisov policisti v podobni maniri postavijo zasedo.

Primer:  V Petrovčah pri Celju je vsakega marca Jožefov sejem.   Na večer, ob izteku sejma policisti na večini izhodov iz Petrovč postavijo zasede in opravljajo množične alkoteste.  Sumijo namreč, da bo mnogo voznikov vozilo vinjenih.  V veliki meri imajo prav.

Tudi policijski sum v primeru Koprivnika, se je izkazal za upravičenega.  Minister je vozil vinjen. Postopek preverbe je bil korekten, kar je potrdil minister Koprivnikar sam. Preverjani politik je na izpostavljenem mestu v državi in mora biti državljanom za vzor.    In biti deležen enake obravnave, kot smo je deležni ostali državljani.   Seveda lahko razpravljamo ali je način policijskega dela korekten, vendar je vprašanje ali je korekten za vse nas. Nemarno je pri tem posebej izpostavljati ministrovo ime.

Sindikalist Petrovič se naj torej neha opravičevati.  Policisti so zgolj sledili sumu, ki se je na koncu izkazal za opravičenega.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
30
Rado K.
0
Apr 24, 2016
Arhiva:

Mnogi ne vedo, nekateri pa vendar, da je najslavnejša fotografija II. svetovne vojne, prevara.
Gre za tisto fotografijo ameriških vojakov, ki postavljajo plapolajočo zastavo na vrh pravkar osvojenega otoka Iwo Jima.

V resnici so na zahtevo nekega ameriškega časopisa ŠELE mesec dni po osvojitvi otoka, tja poslali vojake in novinarje, da so posneli, kasneje najslavnejšo fotografijo II. svetovne vojne.

Ne glede na zaigranost fotografije je le-ta odlično simbolizirala prizadevanja in žrtve ameriških vojakov za prevlado na Pacifiku. In to je važno.

Tudi, če je res, da je OF šla skozi genezo različnih pomenov je na koncu obstala kot Osvobodilna Fronta, kot vodilna in združevalna sila v boju proti tistim, ki so hoteli smrt slovenstvu. Obžalujem vas vse simpatizerje kolaborantstva, da se zaletavate v to institucijo, ki je bila za Slovence eksistenčnega pomena. Res ne poznate nobene sramote.
#30
Rado K.
0
Apr 20, 2016
Arhiva replik Viliju:
"Svobodne izbire pa za politike ni!"

A naš bivši predsednik je vendarle upokojenec. Ni član nobene stranke, niti ni v državni službi.
Torej naš bivši predsednik vendarle ima izbiro. Lahko se požvižga na tvoje zahteve. Očitno se tudi je.

"Sedaj končujem - udbovec Rado K."

He, he, Vili z uporabo te zmerljivke si se dvakrat zaklal.
Prvič ker meni sploh ne deluje žaljivo. Ob tem se zabavam
in
drugič, ker z ničemer ne moreš dokazati svoje trditve in zato si zdaj v nezavidljivem položaju. Lahko le lezeš v čedalje večje blato. Radikalizem.

Zdaj čakam le še, da me zbrišeš s svojega bloga. To bi bil tvoj dokončen poraz.
#29
Rado K.
0
Apr 18, 2016
Za vsak slučaj, č e bi Vili kaj brisal!

- "TV prenos, Odbora DZ za obrambo, na temo inkriminacije vodilnega osamosvojitelja generala Toneta KRKOVIČA"

Preiskuje se sum storitve kaznivega dejanja. Če je Krkovič za kaj zaslužen bo dobil spomenik in poglavje v učbenikih, a če je česa kriv, je primerno, da se zadeva razišče. Krkovič in tudi nihče drug ne sme biti nad zakonom.

- "RTVSLO. Ti ga za nobeno ceno niso zmogli oz. niso hoteli prenašati v živo, čeprav je TVSLO3 posebej specializirana za parlamentarni program."

Le čemu niste posredovali pri Ljerki Bizilj, ki je (politično vzeto) Janševa dekla? Gotovo vam bi ugodila.

- "zgolj zaslišanje iz OZN z Vesno Pusić in več ponovitev zaslišanj Danila Tuerka."

Možnost, da bo Slovenec na čelu Združenih narodov je vredna vse pozornosti. Prav je, da se večkrat ponavlja.


- "Milan Kučan"

Je večkrat, od večine Slovencev izbran predsednik Slovenije. Žalitve niso na mestu in kažejo na pomanjkljivo kulturo avtorjev.

- "To je pričevanje Milana K. Plavega. MILAN KUČAN se je namreč strahopetno, vendar medijsko povsem nezaznavno, seji DZ izognil. "

Upokojenec Milan Kučan nima nobenih službenih obvez in si sam lahko izbira bitke. Menda se ne bo tebi na ljubo šel izpostavljat. Oz. šel bo, ko bo on sam presodil, da je smiselno.
#28
Rado K.
1
Apr 12, 2016
Off topic!
Shranjujem, če bi mi slučajno Vili kaj brisal:

"Kučan kot sodelavec KOS-a nikoli ne bi smel kandidirati na volitvah"

a) ne vemo, da bi Kučan bil sodelavec KOS-a.

b) tudi če bi bil, pa kaj za to. Jugoslavija je bila cenjena država, voditeljica Neuvrščenih, nestalna članica Varnostnega sveta in članica Združenih narodov. Po oceni zahoda je bila pomembna tampon cona pred silami Varšavskega pakta. Sodelovanje v KOS-u je bila državljanska dolžnost.

c) Le zakaj Vili, ničesar ne napišeš čez evidentnega KOS-ovega agenta in večkratnega goljufa, Leljaka? A on ti pa paše kljub barabijam?

"Nimam časa za odgovore na laži!"

Nič hudega Vili. Jaz pa si bom vedno vzel čas, da bom "pokril" tvoje nedoslednosti. Marsikdo bi ti celo utegnil verjeti, če jaz ne bi opozarjal na tvoje kardinalne zdrse.
#27
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
G Rado K. oprostite še enkrat, ko sem že na vašem zidu, naj povem, da se strinjam z vsem kar ste napisali in da podpiram SLOVENSKO POLICIJO, lp Radmila
#26
Rado K.
0
Mar 05, 2016
. . . kar nadaljujta. Slaba energija mora ven!
#25
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
Sponko: Uf, sj res....ne poznam pravila bontona na tem Zidu....dej že znaš zbriš vse moje komentarje......ker jaz tega ne znam naredi......tudi gospodu se Radu lepo opravičujem, da sem na njegovm Zidu in ga prosim, da vse moje neprimerne komentarje, čim prej zbriše....Se opravičujem, lp Radmila.....5.3. 2016 ob 14. 11 uri
#24
Sponko
0
Mar 05, 2016
Oprosti Radmila dušo, zlorabljaš gostitelja Radota, presedlaj na kakšen svoj zid, ti bom še posmrtno hvaležen za prijazno dejanje.
Vedno tvoj fen za laske kuštrave :-))
#23
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
Ej Sponko, če pa se čudš.....zakva sem že malce.........slabe volje........pa še enkrat....preber moj Sonet Piramidi...............ali kako ma že ime........
#22
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
za vsak slučaj ..še enkrat .......https://www.youtube.com/watch?v=qZcrYXrPPD0

PUTIN PUTS FEAR OF GOD IN NEW WORLD ORDER! - YouTube

KEVIN BARRETT, of Veterans Today and Press TV, wrote a powerful article on President Vladimir Putin and his response to
#21
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
Sponkica moja.......srčno upam......da to nisi ti.........ker če sem jst malce jezna..........ratam ful podobna unmu medvedku izza Putkota......čao bao ..............https://www.youtube.com/watch?v=qZcrYXrPPD0

#20
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
med tem ko iščem..........kdo je sploh tuki....un ta glavn ZIDAR....
#19
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
čaj sm si med tem že sama skuhala......
#18
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
če me zdele hoče kakšna ženska LOŽA (pa ne balkonska) na dobrodelno čajanko sprejet......je pa že prepozen.....
#17
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
SPONKO......a zdele vidš .......kakšn sm jst zblojen.........PORTAL
#16
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
ej sponkca.......veš kva ....men se tut zdi.....da nimam sam en ....kanal.......sj veš.......da mam HAARP ANTENE ....na glav......čao bao
#15
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
ej Sponka, a s vidu.....kuk sm zdele......fuull enih videov nabasala........da ne bi Lebdeča Kasijana med brisanjem prahu dol padla........jst mam pa še zmr uno plenico na glav............čao bao
#14
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
Sponka....veš zavka mam tolk zapacan kanal.........kse se že par dni s tabo pogovarjam..................pa mam doma prahu že do kolen.....čao bao
#13
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
Sponkčica: HAN je včer dobr reku..........mi rabmo sam en KLIK.........in če se hočeš dobit en FUUUL hitr KLIK v glavi............si oglej kako Kasijana je že vsa PO--KLIKANA........ne sam v glavi........amapk tut v nogah......zato pa zdej tko dobr zna v LEBDEČEM POLOŽAJU v cerkvi prah brisat....čao bao
#12
Radmila Čučak
0
Mar 05, 2016
vsi uni k zasedajo, pa naj nehajo sedet......in raj začnejo z nama lebdet.......sj veš kje.........tm pr KASIJANI doma......
#11
Pokaži več komentarjev
Rado K.
Rado K.
Objavil/a 2016-03-04 09:56:25 (Mar 04, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Vsi smo Varda
Norma Korošec - lepa pametna in seksi
Erika brezmadežna - četrtkova Tarča
Studio city, recepcija
Najboljši tenis vseh časov
Izmišljotina "Ranljivih skupin" in druge civilnoiniciativne zablode
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
junij 2020
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj