Članek
Dolga roka udbomafije
Objavljeno Jul 02, 2014

Nova žrtev relikta preteklosti, udbomafije.


Njena dolga roka je tokrat segla preko meja nekdanje Juge. Tokratna žrtev je nekdanji francoski premier Sarkozy.  S fabriciranimi obtožbami je ta zločinska združba obremenila nekdanjega šefa vlade.  Policija, ki je prestreljena z udbomafijskimi agenti ga nepretrgoma zaslišuje že več kot 24 ur.

Slamnata vdova, premierjeva žena Carla Bruni je ekskluzivno za STA povedala: "To je nezaslišan poseg v intimo družinske sreče.  Ne privoščijo nama mirne starosti! Izrazi sočutja že prihajajo iz vsega sveta.   Najbolj sem vesela izrazov empatije, s strani Urške, prvoborke in prve slamnate vdove po krivdi udbomafije.  Obljubila mi je tako moralno pomoč, kot tudi materialno pomoč iz orožarskega sklada."

Evropa je v strahu pred totalitarizmom.*** Mar bo po frankofonskem območju naslednja žrtev iz germanskega območja?   Merkelova se je v strahu obrnila po pomoč Obami in ta ji je že obljubil dva vohunska satelita.  Prvega so usmerili v zmajevo gnezdo (Murglje), drugega pa na Golubičevo kmetijo /da je kmetija le krinka lahko sodimo po asocialnem obnašanju avtohtonih krav/.

*** Jean-Claude Juncker,
že pripravlja ustrezno resolucijo, ki jo bodo morale podpisati vse leve stranke, sicer jih bodo vrgli iz parlamenta (adijo dobroplačane službe).