Članek
5 Najboljše protiivirusno cepivo in zdravilo
Objavljeno Dec 06, 2021

 

 Že leta 2018 smo se znašli v pandemiji stresa, ki se je kmalu zatem, še v stanju pregorelosti in izčrpanosti imunskega sistema večine ljudi,  stopnjevala še v koronavirus pandemijo.

Že pred tem so znanstveniki sporočali, da so ugotovili, da je človek povsem zamenljiv z umetno inteligenco, saj so vsa dogajanja v človeku po mnenju (mainstream) liberalne znanosti, le biokemični algoritem, ki ga umetna inteligenca zmore boljše od nas ljudi. Znašli smo se v primežu informacijskih tehnologij in biotehnologij in človek se vedno bolj počuti odvečnega, nepomembnega, nesposobnega, nepotrebnega.

 Ves svet, ki je globalno še vedno v kolapsu, gre po poti, ki je področje kratkoročnih, kurativnih rešitev, to je svet patologije.

Ni še DRUGE MOŽNOSTI, ki bi omogočala preventivni, dolgoročni svet salutogeneze in nevrogeneze. (več v tretji in četrti biserni ogrlici Radostne Slovenije).

Slovenija ima poslanstvo, da prva začne s to  prakso.

Da bomo omogočali  DRUGO (znanstveno) MNENJE. Imamo znanje, imamo dovolj pravih znanstvenikov, imamo vso infrastrukturo, da lahko začnemo.

 Glavno cepivo in zdravilo je eliksir Radostne Slovenije, ki ga ponujamo

poleg DRUGEGA MNENJA (različnih znanstvenikov)

v sedmih bisernih ogrlicah Radostne Slovenije.

 Prepoznavali bomo razliko med stresnimi kanglicami in kanglicami sreče, ki bodo vsepovsod sejale spoznanja različnih drugih (predvsem znanstvenih) mnenj, ki podpirajo salutogenezo, nevrogenezo in ostale zdrave življenjske sloge.

 S pravilnim doziranjem bomo na naravni način podprli naš (naravni) imunski sistem in vse, kar podpira življenje, salutogenezo.

in s »posledicami« takšnega ravnanja pokazali, da se dá drugače.

 Ena glavnih sestavin eliksirja je spoznanje, da smo vsi samo ljudje in kot ljudje delamo napake, ki jih lahko popravljamo.

Priznati si zmotljivost (ta sestavina je najteže dobavljiva), pomeni stopiti s piedestala nezmotljivih in tistih, ki imajo vedno prav in se ne motijo o ničemer.

Eliksir vsebuje tudi humor, s katerim se stalno nagradimo že zgolj za pripravljenost, da smo odprti za drugačna mnenja in za Lifelong Learning, ki je potreben za svet stalnih sprememb.

Biti okužen z virusom radosti in poznati zdravilni smeh, je del odlične vsakodnevne doze najpotrebnejših sestavin zdravega življenja.

Ker je smeh pol zdravja, smo že na polovici poti do radosti. In do našega dobrega, odpornega imunskega sistema.