Zlatko sem spoznal na družbenem omrežju Facebook. Gospa srednjih let me je nekega dne »kliknila« in napisala, da bi me rada spoznala. Povedala je, da je na podlagi mojih fotografij ugotovila, da sem ji zelo všeč in da bi me rada bolje spoznala.

 

Moram reči, da mi je sprva zelo prijalo, da se neka gospa zanima zame. Res pa je bilo, da sem bil takrat v zvezi in da me to, ne glede, da obožujem fuk z neznankami, ni preveč zanimalo.

 

Predstavila se mi je kot Zlatka in povedala, da živi v Fužinah.

 

Že prvi dan mi je poslala fotografijo, ki je več odkrivala kot skrivala, vendar njenega obraza ni bilo videti. Vse njene fotografije na FB so bile starejšega datuma in na vseh fotografijah se ni dobro videlo obraza.

Fotografija je dala fotografijo in kar naenkrat sva si izmenjavala vse bolj vroče fotografije.

 

Na fotografijah je bilo njeno telo lepo, koža gladka, tako, da sem bil glede na njena leta zelo presenečen. Najbolj so me navdušile njene lepe velike joške, ki so pokončno stale, kot pri kakšni dvajsetletnici.  Bradavičke so bile božanske, lepe, štrleče in napete.

Moj kurac je že pokončno stal. Seveda sem ga moral takoj deliti z njo preko fotografije.

Zlatka je bila navdušena in najin klepet se je končal z rajcanjem preko računalnika in izbruha moje sperme po tipkovnici računalnika.

Naslednje dni sva se srečevala na FB in Zlatka mi je dala vedeti, da bi se rada z mano čim prej dobila.

Še vedno sem se upiral, saj sem bil v zvezi v kateri sem bil zelo zadovoljen in potešen.

Me je pa vseeno mikala ta »neznanka« s FB. Po nekaj dneh sva si izmenjala telefonski številki, tako, da se je najino rajcanje preusmerilo na telefone.

 

Na začetku se je Zlatka držala dogovora in je meni prepustila prvi kontakt. Potem pa je kmalu prekršila najin dogovor in me klicala in mi pošiljala sms-e tudi ob urah, ko sem bil doma. Pošiljala mi je svoje vroče fotografije mi me vabila k sebi. Telefon sem moral skrivati in ga doma ugašati.

Postala je prava zalezovalka, prava nočna mora.

 

Z Zlatko sem se odločil prekiniti, pa se ni dala. Enostavno sem moral zamenjati telefonsko številko in jo blokirati na FB.

 

Mesec dni je minilo od prekinitve kontakta z Zlatko, ko sem se preko spleta naročil na erotično masažo  v nekem privatnem stanovanju.

 

Ko sem prišel v stanovanje me je gospa srednjih let povabila, da se pripravim na masažo, tako, da se slečem do golega in da skočim pod tuš. Ko sem se potem ulegel na masažno mizo, me je gospa pričela masirati.Oblečena je bila samo v kratko kombinežo, ki je bila samo z enim gumbom zapeta.

Že ko sem prišel sem opazil njeno lepo postavo in njene velike joške. Bil sem navdušen.

 

Maserka me je počasi natrla z oljem in me pričela masirati.

Bila je zelo prijazna in njeni prijetni dotiki so kaj kmalu povzročili erekcijo. Še naprej me je masirala in potem predlagala, da se obrnem na hrbet.

Kurac mi je stal v pozor in je čakal maserkine vroče roke, da ga zmasirajo.

»Tega korenjaka sem pa že nekje videla«, odvrne maserka. »Zagotovo sem ga že nekje videla«, ni odnehala.

 

»Gospa, zdi se mi, da ste se zmotila, nikoli še nisem bil pri vas«, sem odvrnil, ko ga je prijela v roke in mi ga narahlo drkala.

 

Medtem si je slekla kombinežo, tako, da sem lahko občudoval njeno vroče telo. Njene joške so stale pokonci in takoj sem se lotil božanja. Narahlo me je odrinila in rekla: »Počasi Mike, saj boš prišel na svoj račun«.

 

Zdelo se mi je, da sem slišal svoje ime, ampak na to nisem polagal pozornosti. Še naprej me je masirala po telesu in se vmes dotikala mojega vročega trdega kurca. Užival sem, tako masažo pa res nisem še doživel.

 

Poskušal sem prijeti njene fantastične joške, pa mi ni pustila.

 

»Kaj je zdaj Majki? So ti moje joške všeč?« je dejala in sedaj sem bil prepričan, da slišim moje ime.

»Kako pa veš moje ime? Od kje me poznaš?« sem nejeverno vprašal.

»Poznam, poznam. Dolgo sem te čakala in sedaj te imam končno v svojih rokah. Sedaj mi ne boš ušel«, je dejala me trdo prijela za jajca, da me je kar zabolelo.

»Se ne spomniš mojega vročega telesa, mojih čudovitih jošk, ki si jih tako hvalil na FB? Ja, jaz sem, Zlatka«, je dejala, ko sem se izvijal iz njenega trdega prijema.

»Danes me boš pofukal in konec, ne boš mi ušel. Hočem te in pika«, mi je zagrozila, »drugače te poiščem in te obiščem«.

Bil sem v trdem prijemu odločne gospe in kdo bi se ji lahko uprl. Bolje, da popustim , je dobro pofukam in bom potem imel mir, vsaj upam.

 

»OK. Danes te bom pofukal, potem pa hočem mir. Velja?«, sem ji dejal.

 

»OK, velja. Bolje zate, da se zelo potrudiš, ker sem zelo zahtevna ženska. Potem boš imel mir pred mano in vedi, da potem tudi jaz hočem mir pred tabo. Samo en odličen fuk, pa se posloviva za vedno! Verjemi mi, da bo to FUK STOLETJA!« mi je zašepetala na uho, me prijela za roko in me odpeljala v svojo spalnico.

 

Porinila me je na posteljo.

 

»Bodi pri miru, obdelala te bom kot te ni še nobena, da si boš za vedno zapomnil, da si storil napako, ko si mi prvič pobegnil«, je dejala in mi potegnila najprej eno roko navzgor,  jo privezala na ogrodje postelje ter nato še drugo.

 

V glavi se mi je dogajalo, zdelo se mi je, da bo noro dobro, čeprav sem vseeno občutil malo strahu, ker nisem vedel kam se bo vse skupaj zapeljalo.

 

Ko mi je privezala obe roki se je usedla name in mi z jezičkom obdelovala ušesne mečice. Rekel sem si, da se ji bom prepustil pa karkoli že bo.

 

Z jezikom je počasi potovala proti prsim, mi ljubkovala bradavičke in se spuščala še niže. Bilo je zelo prijetno.Z jezičkom je potovala še nižje  do poka in potem obšla kurac, ki sem ji ga ponujal  tako, da sem dvigal svoje boke.

»Počasi Majki, tudi tvoj vroči kurac pride kmalu na vrsto, je dejala, ko me je gledala v oči in z jezičkom pristala na mojih jajcih.

Lizala in cuzala je moja jajca, kurac pa je bil tako trd, da se mi je zdelo, da bo vsak čas eksplodiral. Končno ga je prijela z roko in ga rahlo drkala, medtem ko je cuzala jajca. Zlatka res obvlada, ta ženska je nora.

 

Nagnila se je naprej in z jezikom prešla na koren mojega trdega kurca.  Počasi se je bližala glavici in jo končno objela s svojimi vročimi ustnicami. Počasi si ga je jemala vse globlje in globlje. Ženska obvlada fafanje v nulo.  Kako sem si želel, da bi imel proste roke, da bi jo prijel za glavo in porival moje trd kurac v njeno globoko grlo.

 

Nenadoma se je dvignila in se mu usedla na obraz.

 

Zdelo se mi je, da se dušim, ko mi je s pičko prekrila usta. Zlatkina pička je bila obrita na čisto in začutil sem njen sladkast okus. Z jezikom sem počasi prodrl na rob pičke in pričel krožiti. Ko sem ji lizal pičko se je rahlo dvigala, tako, da sem vedel, da ji zelo paše.

 

»To, Majki, to, res obvladaš,« je dejala, ko se je prepustila mojemu trdoživemu jeziku, ki je polizal že nešteto pičk in še nobena se nikoli ni pritožila čezenj.

 

»Ja, Majki, jaaaaa, šeee, daaaaj,« je vpila, ko sem ustih čutil pičkin sok ob njenem orgazmu..

 

Potem se je odmaknila nazaj in mi z joški objela glavo. Fak no, to so nebesa. Noro dobre velike joške in moja glava med njimi. Kako rad bi jih božal.

 

Prijela je vsako joško v svojo roko in mi ju izmenjaje ponujala v moja usta. Lizal sem jih in cuzal in ob tem noro užival.

 

Ta ženska me bo znorela sem si mislil.

 

Zlezla je nižje, mi malo podrkala kurac, ga približala svoji mastni, vroči pički in se nasadila nanj.

 

Mešalo se mi je od užitka, ko je v počasnem ritmu, dobesedno povedano, porivala. Ta ženska resnično obvlada. To je res pravi FUK STOLETJA, tako kot mi je obljubila.

 

Ker sem imel roke zvezane, sem se zdel popolnoma nemočen in v tem trenutku bi mi lahko Zlatka delala kar bi hotela. Norel sem od nemoči ko sem opazoval njene fantastične joške, ki so poskakovale v norem ritmu njenega fukanja.

 

Bližal sem se izbruhu, kar je opazila, skočila dol, z eno roko prijela za kurca, z drugo za jajca in ga zdrkala.

 

Sperma je poletela proti njenemu obrazu v velikem loku in kar nekaj časa je trajalo, da so se moja jajca popolnoma izpraznila.

 

Bil sem v transu. Popolnoma moker in sproščen.

 

Počasi mi je odvezala roki. Ko sem imel roke osvobojene, sem jo hotel božati po joških. Ni mi dovolila.

»Majki. Tako kot sem ti rekla. Fantastično sva se pofukala in to je to. Prosim,da se oblečeš in izgineš iz mojega stanovanja. Nikoli več se ne bova videla!, je dejala, se oblekla in odšla iz sobe.

 

Ok. To je bilo to. Končana zgodba.

Poslovila se je in mi masaže ni računala, ker bi se, kot je dejala, počutila kot prostitutka, če bi mi računala.