Ja v tistem času, ko sem se odločil za Saro in te odločitve, do sedaj in je najbrž tudi nikoli ne bom, obžaloval.

 

Kot sem že omenil je Sara popolno nasprotje moje bivše žene. Lahko rečem večkratno nasprotje.

 

Nekaj časa sva še živela vsak na svojem, ker jaz sem še živel v najemniškem stanovanju v Domžalah, ona pa je še vedno živela doma, pri svojih že odraslih otrocih.

 

Seveda sva se vsakodnevno videvala in večino časa je Sara prespala pri meni.

 

Imela sva še vsak svojo družbo, s katero  pa  oba vseeno nisva čutila tako veliko vez in sva večino prostega časa preživela skupaj.

 

V tistem času sem imel še nekaj dobrih prijateljic s katerimi sem se dobival na kavici in na klepetih.

 

Z njimi nisem imel nič sexualnega in tudi pomišljal nisem na to, ker, moram priznati, da sem se po dolgih 25ih letih zopet zaljubil.

 

Seveda sem se na kavi dobival tudi z mojo bivšo poročeno ljubico, ki je nekajkrat poskušala, da bi me zvlekla v posteljo, pa ji seveda to ni uspelo.

V tistem času smo imeli tudi obletnico valete in smo se dobili s sošolci iz osnovne šole. Med njimi je bila tudi Marjetka, s katero sva se pred meseci naključno srečala in si potem dopisovala. To se je dogajalo preden sem »našel« Saro.

Malo sva se zafrkavala in si preko maila pošiljala različne fotografije, ki so bile na koncu že erotične, če blago opomnim.

Lahko rečem, da me je Marjetka privlačila, saj sem se je spomnil, ko smo bili še osnovnošolci. Ona predrzna, klepetava, jaz pa introvertiran sramežljivec.

 

Joške so bile pa njen večni adut, vse od osnovne šole naprej.

 

Ko sem spoznal Saro, pa je intenziteta najinih pogovorov in izmenjave fotografij, močno upadla, če priznam je padla na NULO.

No potem pa sva se zopet videla na obletnici Valete.

Družba je bila super, malce smo pojedli, nekaj spili, malo zaplesali in ura je bila hitro 2 zjutraj.

 

Počasi smo se odpravili domov. Med vožnjo, kot sopotnik, sem prejel sms.  Priletel je naravnost z Marjetkinega telefona : »Živjo. Če si za akcijo, se dobiva v gozdu, v bližini mojega doma. Pokliči in te počakam«. 

Bil sem kar malo šokiran. Vprašal sem se.

Mi je tega treba? Za en goli sex?

»Marjetka, oprosti, ne bo šlo. Sem zelo utrujen in pijan, tako, da mogoče kdaj drugič,« sem se izgovoril s poslanim sms-om.

 

»Ok. Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena«, mi je odpisala.

 

Lahko rečem, da sem si, sam pri sebi oddahnil, saj kljub moji veliki sexualni potrebi v tistem času, nisem popustil in že na začetku zveze s Saro, dobil črni madež, seveda sam pri sebi in pri svoji vesti.

 

Mislim, da sem šele takrat spoznal svojo tisto pravo vest, slabo vest, ki je prej nikoli nisem čutil, do nobene ženske.

 

To mi je dalo misliti, da sem najbrž resnično srečal žensko, ki jo lahko ljubim.

 

Lahko rečem, da sem imel  v tistem času občutek, da se ženske kar lepijo name.

 

Kje te bile pa prej???

 

HEHEHE

 

Resnično. V tistem času me je na FB neka ženska »torpedirala« s tem, da me je vabila ven, da bi se dobila na kavi, da sem ji zelo všeč in da čuti, da bi midva lahko bila skupaj.

Napisal sem ji, da nisem samski in da imam žensko.

 

Gospa, stara je bilo malo čez 50 let, ampak moram priznati, glede na njene fotografije, zelo dobro ohranjena, se ni dala pregnati.

 

Povabila me je na masažo in moram priznati, da sem kar nekaj časa kolebal, ker sem vedel, da če pridem samo na masažo (bila je maserka), se zna marsikaj zgoditi.

 

Hvala bogu, da sem odklonil in ji jasno povedal, da se z njo ne bom dobil. Na koncu sem jo moral blokirati na FB in na srečo ji nisem zaupal moje telefonske številke.

 

Bilo je že na meji nadlegovanja.

 

Ostal sem zvest in ponosen sem nase, da, ne glede, da sem bil v tem času zelo naspidiran in odvisen od sexa, o čemer sem tudi že pisal, nisem podlegel nobeni ženski.

 

Seveda pa sem bil tudi s Saro zelo zadovoljen oziroma tudi z najinim sexualnim življenjem.

Kmalu pa sva pričela s  Saro živeti skupaj.

Sledi nadaljevanje…….