Danes je en čudoviti dan in grem na vožnjo z motorjem.  

 

Pokličem mojo ljubico Saro in jo povabim, da se mi pridruži, saj sem ji že dolgo obljubljal vožnjo, ona pa meni fantastičen sex, samo, da jo naložim na motor in da jo z hitro vožnjo zrajcam.

 

Ker je sama doma, povabilo z veseljem sprejme.

 

Kot je že večkrat priznala ji težki motorji in adrenalinska vožnja po žila požene divjo kri in takrat je strašansko pohotna.

 

»Saj veš, samo kombinezon, spodaj pa nič. Pa ne pozabi čelade«, ji rečem, preden zajaham svojo Hondo in se odpeljem dogodivščini naproti.

 

Tudi jaz sem pripravljen na divjo vožnjo, tako, da se oblečem usnjeni kombinezon in čelado, vžgem motor in odbrzim proti Sari.

 

Sara me že čaka na avtobusni postaji blizu doma.  Ko jo zagledam mi že požene adrenalin po krvi. Črn kombinezon, napeta ritka in usnje ji lepo poudari njene velike in fantastične joške.

Ustavim, Sara si namesti čelado in sede na motor. Z rokami se mi ovije okoli telesa in poženem svojo Hondo na cesto.

 

Odpraviva se proti Dolenjski. Seveda ne na avtocesto, ampak na Partizanko proti Črnomlju, ker tam so resnično odlični ovinki in tudi kakšni skriti kotički v bližnjih gozdovih ob cesti.

Ko pospešim se me Sara trdno prime in oklene. Meni seveda godi.

 

Polagava ovinke in oba noro uživava. Ko se peljeva čutim, kako Sara  z rokami drsi navzdol proti mojemu kurcu.

 

Priznam, da me dobra vožnja, hitrost in dobri ovinki rajcajo, tako, da mi kurac otrdi. Ko pa imam za sabo dobro pičko, ki jo divja vožnja prav tako rajca kot mene, je pa vse skupaj »rajcig« na kvadrat.

 

Sara me z rokami drajsa po kurcu preko usnjenega kombinezona in to me še bolj spodbudi, da pritisnem gas in na ravnini je hitrost zelo velika.

 

Vem, da je to znak, da moram misliti za zgornjo glavo v čeladi in da moram biti še več kot 100% skoncentriran na vožnjo.

Pozornost mi malo popušča in čas bo za postanek.

 

Zmanjšam hitrost in si v bližnjem gozdu ogledujem dovoz. Zavijem na bližnji dovoz do gozda in se ustavim kakšnih 200 metrov v notranjosti gozda.

 

Sem že noro zrajcan in prepričan sem, da tudi Sara.

 

Stopiva z motorja in Hondico postavim na »štender«, da bo trdno stala.

 

Oba si snameva čeladi. Nasmehne se mi in mi prične odpenjati kombinezon. Med tem se vroče poljubljava in adrenalin je na višku.

Odpne mi hlače na kombinezonu in trd kurac ji pade v roke. Ful sem zrajcan. Prime ga z roko in ga prične drkati.

 

Pizda, če bo šlo tako naprej, mi bo kmalu špricnil. Zadržujem se, kolikor je mogoče.

 

Potem si ga prisloni k ustom in ga prične z jezikom oblizovati po glavici.  Glavica je vroča in napeta. Občutek imam, da se  mi je vsa kri iz telesa prelila v kurčevo glavico.

 

Kako paše, zaprem oči in uživam, ko ga objame z usti in ga pogoltne.

 

Sara fantastično fafa in njeno globoko grlo se ne more kosati z nobeno drugo.

 

Tik pred zdajci jo na lahko odrinem, saj nočem, da mi prehitro pride. Imam še veliko delo z Saro.

 

Sara se dvigne in jo s hrbtom potisnem na sedež motorja. Počasi ji pričnem odpenjati kombinezon in opazim, da je upoštevala mojo željo. Takoj pod usnjem začutim njeno golo kožo.

 

Ko jo poljubljam, drhti od poželenja. Božam njene čudovite joške, z jezikom oblizujem njene bradavičke in se počasi pomikam navzdol.

Kombinezon ji počasi slačim in že naletim na pičkico.

 

Sara ima čudovito pičkico. Sveže pobrita, lep venerin hribček in ko razprem pičko že začutim kako je mokra, kako je zrajcana. Adrenalinska vožnja jo resnično zrajca.

Z jezikom se naslonim na pičko in jo pričnem lizati. Z jezikom plešem po njej, kar ji povzroča veliko naslado. Ko pa jo z ustnicami primem za ščegetavček, skoraj zakriči od zadovoljstva.

 

Tudi jaz uživam, ko vidim, kako ji paše, tako, da komaj čakam, da ji porinem moj trdi kurac v njeno vročo pičko.

 

Da popestriva zadevo in da krstiva najino motoristično vožnjo, jo posadim na motor, tako, da se gola nasloni na tank.

 

Sedem za njo in ji počasi porinem kurca v pičko. Sara zaječi od zadovoljstva: »Končno me boš pofukal na svoji Hondi. Dolgo sem to čakala«.

»Sara moja, tale fuk si boš zapomnila za vse življenje«, ji odgovorim in jo pričnem fukati v počasnem ritmu, tako, da ga bo začutila celega, vročega, debelega.

 

Počasi pospešujem ritem. Kako paše, kako je super fukati na motorju. Kaj bi dal, da poskusiva fukati med vožnjo. Po mojem mnenju ne bi daleč prišla.

 

Sara nagne ritko nazaj in da znak, da bi ga rada fasala še v ritko.

 

Ritko dobro oslinim in vroč trd kurac naslonim na odprtinico. Počasi ji ga porinem v ritko. Sara se od užitka nagne nazaj, da jo primem za joškice in jo fukam v rito.

 

Kako je super fuk.

 

Pojačam tempo in jo nabijam v rito. Z roko ji rajcam pičko in čutim kako nama prihaja.

 

Skoraj v istem trenutku pride Sari in tudi moj kurac prične špricati v njeno rito.

Še nekajkrat porinem in ves moker se naslonim na Saro, ki drhti od orgazma.

Počasi se spraviva z motorja in se oblečeva.

Zajahava mojo Hondo in odbrziva domov.

 

Ko Saro odložim na postaji, dvigne vizir na čeladi in mi reče : »Mucek, to je bila najboljša vožnja v mojem življenju. Lep dan še naprej. Čao«.

 

Pomežikne in odide proti domu.

 

Upam, da kmalu ponoviva.