Še ena vrhunska pisateljica odličnih kriminalnih zgodb. Lahko rečem, da sem bil že pri prvi knjigi navdušen nad njeno tekočo zgodbo, ki te vodi in drži v negotovosti vse do zadnje strani.

 

Spodaj sta dve povezavi oziroma linka, ki povesta nekaj o Joy in o njenih knjigah. Pri nas so do sedaj izšle tri knjige in »Senčni potok« je prva izmed njih.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Joy_Fielding

 

http://www.joyfielding.com/ 

 

Založnik o knjigi

Po v zadnjem hipu spremenjenih načrtih se Valerie, ki se ločuje od moža, njena čudaška prijatelja Melissa in James, njena muhasta najstniška hči Brianne in Jennifer, zaročenka Valeriejinega že skoraj bivšega moža, znajdejo skupaj na nenavadnem izletu v pogorje Adirondack. Val se spoprijema z nerazčiščenim odnosom do moža ter ljubosumjem in odporom do njegove nove, mlajše in lepše izbranke, ki pa ima tudi sama nekaj čustvenih težav. Brianne je stara šestnajst let in je tipična najstniška upornica, ujeta v mrežo skrivnosti in laži.

Val in njeni sopotniki pa ne vedo, da se prav po tistih gozdovih potikata poblaznela morilca in za seboj puščata grozljivo iznakažena trupla. Ko odkrijejo umorjen starejši par in Brianne nenadoma izgine, se Val znajde v strahotnejši grozljivki, kot bi si lahko sploh predstavljala. Pričakovala je, da se bo na potovanju vsaj nekoliko sprostila, a izlet v naravo se je razvil v grozljivo nočno moro …

Knjiga, ki je ne nikoli ne boste pozabili!

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 8