Michael Bennet je s svojimi otroci na dopustu, ko ga pokličejo v službo, ko v New Yorku začne svoj morilski pohod Berger. Izkaže se, da Berger posnema tri najbolj znane morilce 70-tih let in sicer Samovega sina, Vampirja iz Brooklyna in Norega bombaša.

 

Na dopustu se pojavije težave, ker otroke nadleguje neki irski fantič, katerega oče je znani lokalni nasilnež.

V njegovem življenju sta dve ženski. Prav je Marry, ki dela kot varuška njegovim otrokom in Emily Parker, nadobudna agentka FBI-ja, ki se mu zopet pridruži pri preiskavi.

 

Založnik o knjigi

Michael Bennet, najboljši detektiv Newyorške policije, se je znašel v velikih težavah - slavni morilci iz preteklosti, Samov sin, Brooklynski vampir in Nori bombaš so spet udarili. Ljudje še nikoli niso bili tako prestrašeni.

 

Tik - Morilec je začel z odštevanjem

Mesto so preplavili grozljivi umori, ki so vnesli paniko in strahoten nemir v življenje njegovih prebivalcev. Takoj postane jasno, da storilec ni nikakršen amater, ampak preračunljiv, učinkovit  in hladnokrven morilec.

Tik - Michael Bennett je na lovu

Detektiv Michael Bennet uživa v vročih počitniških dneh na morju, skupaj s svojimi desetimi posvojenci, ljubečo varuško Mary Catherine in dedom. Ko udari Nori bombaš, je brezskrbnega dopusta v trenutku konec.

Tak - Čas je potekel

Bennettu priskoči na pomoč agentka FBI-ja, Emily Parker. Njegova čustva do privlačne pomočnice so vse močnejša, hkrati pa preskočijo iskre med njim in Mary Catherine. Kmalu se zgodi še drugi, pretresljivejši umor, ki razkrije šokantne razsežnosti morilčevega načrta.

 

Pred vami je najeksplozivnejša in najbolj nepredvidljiva zgodba iz serije o detektivu Michaelu Bennettu!

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 7