Nova serija izpod peresa fantastičnega Jamesa Pattersona.  V glavni vlogi detektiv NYPD (New York Police Department) Zach Jordan in njegova partnerica Kylie MacDonald.

 

Tako kot vsaka Pattersonova knjiga je tudi ta knjiga polna napetih trenutkov, nepričakovanih obratov in odličnega zaključka.

 

Založnik o knjigi:

 

LUČI

Začenja se veliki filmski festival Hollywood na reki Hudson in mesto New York zgrabi vročica glamurja. Zaradi obiska številnih hollywoodskih zvezdnikov in producentov je na nogah posebna enota newyorške policije – Rdeči, zadolžena za varovanje najbogatejših in najvplivnejših Newyorčanov in drugih pomembnežev.

 

KAMERA

Že prvi dan festivala se producent svetovnega ugleda zruši mrtev ob svojem izdatnem zajtrku. A to je le začetek surovih in grozljivo spektakularnih zločinov, zaradi česar bo v New Yorku zavladal kaos.

 

IZVEDBA

Prvi detektiv Rdečih, Zach Jordan, in njegova nova partnerica, Kylie MacDonald, ki je obenem tudi njegovo nekdanje dekle, morata odkriti, kdo je morilec. Oči javnosti so uprte vanju, ko skušata ustaviti psihopata, ki je v scenarij za veliki finale do podrobnosti zapisal vsako eksplozivno podrobnost.

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 7