»Stari se dobiva čez pol ure pred mojim blokom, pa greva žurat«, mi prijatelj pošlje kratko sms sporočilo. »Ok velja. Te poberem«, mu odgovorim in skočim še pod tuš, se opedenam in šibam.

 

Na poti v lokal pobereva še dve »bejbi«, njegovi prijateljici in oddrvimo naprej proti lokalu v Črnučah.

 

Ko prispemo v lokal je ta nabito poln. Dobra glasba, dober žur.

 

Najini »Bejbiki«  sta luštni, še posebej Maja, ki sem si jo že takoj »pocahnal«, da bo moja.

 

V tistih časih (90ta) sva s prijateljem pila odlično mešanico GIN-SCHWEPES in ne GIN-TONIC, ko naj bi bilo običajno.

 

Redno sva zahajala v ta lokal, ki se je takrat imenoval Black Jack in je bil v tistih časih zelo popularen in skoraj vedno nabito poln. S prijateljem sva tam »visela« petek in svetek. Ni bilo važno ali je bil ponedeljek, petek ali nedelja.

 

Oba sva bila že zaposlena in ves denar sva »trošila« za zabavo, za pijačo, cigarete in za ženske.

 

Lahko rečem, da sem se v trenutku »zatrapal« v Majo. Bila je res huda »bejba«. Lepe noge, lepa ritka, fantastične joške, itak visoke petke in še zelo lepa.

 

Odlično smo se zabavali v Jacku. Pili, plesali, v tistih časih še kadili, ker v lokalih še ni bilo prepovedi kajenja.

 

Okrog tretje ure zjutraj je napočil čas da odrinemo naprej.  Bili smo že poparčkani in gremo se še  malo pozabavat k meni.

 

Maja je bila že med vožnjo zelo razigrana in me je božala in slačila že kar med vožnjo.

 

Pa smo prispeli v moje stanovanj. Postregel sem s pijačko in »privat party« se je pričela. V sobi, ki je bila kot spalnica in dnevna soba v enem sva ostala sama z Majo.

 

Res je huda bejba. Noro dobra in lepa.  Bil sem navdušen.

 

Poljubil sem jo. Oba sva bila naspidirana na fuuuul. Med poljubljanjem sem ji z eno potezo odprl oblekico, z drugo pa modrček.

 

Napetost v hlačah je naraščala. Blazno privlačna je. Z jezikom se lotim njenega vratu, čutim jo kako drhti, kako uživa, kako ji paše. Z rokami jo božam po lepih, čvrstih in velikih joškah. Kakšen čudovit dar narave imam v rokah. Z usti se spustim nižje proti bradavičkam.

 

Njene bradavičke so napete in z usti jih primem in jih pričnem cuzati.

 

Obožujem bradavičke. V zadnjem času se sploh »palim«na bradavičke. Ni več važno ali ima ženska velike joške, važno je, da ima lepe, velike, slastne bradavičke, ki, ko jih cuzaš, se napnejo in štrlijo.

 

Čudim, da ji paše, čutim, da uživa.

 

Z roko mi gre med noge in začuti močno otrdlino. Potisne me na kavč in mi počasi odpre zadrgo.

 

Qrac je trd in vroč ko ga osvobodi. Z roko mi ga začne drkat in se mu z usti približa. Ima lepa usta, lepa mesnata usta in se z njimi dotakne glavice mojega qrca. Z usti drsi po glavici in cmoklja, potem drsi naprej po korenu vse do jajčk. Jajčka zajame z usti in mi jih nežno sesa medtem ko mi ga drka.

 

Super je, tale Maja odlično obvlada.

 

Potem jo jaz prevalim na hrbet in se je lotim. Z jezičkom pričnem z obdelavo od spodaj navzgor.

 

Pričnem z gležnjem. Z jezikom se počasi dvigujem do kolenčka, ji ga obdelam spredaj in zadaj, kjer je ena izem erogenih con, kar tudi začutim ob njenem trzanju.

 

Z jezikom grem potem naprej na stegno, po notranji strani. Maja nežno stoka, všeč ji je. Z jezikom zaokrožim okoli vroče pičkice in se spustim nazaj po drugi nogi.

 

Ko oplazim pičkoco zadrhti in dviguje ritko. Majči, še malo počakaj, počakaj na vrhunec naslade.

 

Ko se z jezičkom vrnem nazaj proti sredini stegna, me prime za glavo in mi jo potisne v vrelec, v vročo mastno pičko.

 

Z jezikom ji obdelujem ščegetavček in ona mi z rokami diktira tempo. Glasno vzihuje ko je grem še prstom v vročo pičko in ji masiram njeno notranjost, da dosežem njeno točko G. Ko jo dosežem se močno napenja, dviguje ritko in glasno vzdihuje in me spodbuja »daj…daj…še…še…mucek…daj…daj..šeeeee«, do njenega prvega orgazma.

 

Moj qurac je ob njenem užitku napet. Zdi se mi, da bo vsak čas eksplodiral. Zdi se mi, da bo eksplodiral samo da ga zarinem v vročo pohotno pičko.

 

Iz hlač hitro potegnem plašček  in si ga nadenem na qrac. Maja mi reče :«zdaj me pa pofukaj do neba!«.

 

Ni mi potrebno dvakrat reči, tako da grem med njene noge in ga prislonim na vročo pičko. Med tem jo s prsti dražim po ščegetavčku in ji ga nežno, cm po cm porinem v vročo mastno nasladno pičko.

 

Takoj padeva v ritem. Fukam jo in jo gledam v oči, gnetem njene lepe velike joške in maximalno uživam.

 

Hočem, da gre na mene. Hočem jo fukati, da je ona na meni. Med porivanjem ji božam joškice in sesljam bradavičke. Oba sva mokra od hitrega ritma.

 

Reče mi :«hočem, da me za konec pofukaš od zadaj, da ga čutim celega, do grla«.

 

Obrnem jo, gre na kolena in zarinem ji ga do »grla«. Primem jo za boke in jo fukam v hitrem ritmu. Kaj ma dobro rito, ful je huda. Fukam vse hitreje, še malo. Ko čutim, da mi prihaja ga vzamem iz pičke, potegnem plašček s qrca in si ga zdrkam na njeno lepo ritko.

 

Fak, kako dober fuk.

 

Potem se oblečeva, greva v kuhinjo, kjer naju že čakata prijatelj in njena prijateljica, ki sta se medtem že pofukala v mojem avtu.

 

Spijemo še nekaj pijačk, pokličem jim taxi in se odpeljejo domov.