Kakšen mesec nazaj sva se z mojo drago odpravila v luštno savno v bližnji okolici Ljubljane.

 

Sem sva prišla prvič in bila sva oba navdušena nad ambientom in tudi nad ceno, ker cene savn v Ljubljani so več ali manj oderuške. Seveda je nekaj variant, ki se jih dobi preko raznih kuponov, ampak do sedaj so se te ponudbe oziroma savne izkazale za ne ravno dobre (milo rečeno).

 

Po brskanju na internetu nama je stric Google ponudil ravno to izbiro in sva se odločila, da greva pač pogledati kaj in kako.

 

Že pri sami recepciji so naju lepo sprejeli dve mladi gospodični in nama razložili kaj njihova ponudba vsebuje. Ponudili sta nama takojšen popust in že sam začetek je bil zelo obetaven.

 
V prostoru je 5 savn, od tega dve finski, dve parni z različnimi aromami in ena infrardeča savna. Potem je na sredini še jacuzzi in kar nekaj počivalnikov.

 

 V savni je bilo malo ljudi. Mislim, da so bili trije pari pa še neka starejša gospa z našobljenimi ustnicami (najbrž nafilanimi) in z umetnimi joški. Zdela se mi je kot neka »umetnica«, oprostite izrazu kot »porno glumica«.


Gospa je sedela v jacuzziju in čofotala po vodi. Ker je bil jacuzzi več ali manj zaseden sva se z mojo pridružila gospe, saj je jacuzzi dokaj velik in prostoren. Opazil sem, da se kar malo spogleduje.


Medtem je iz turške savne prišel ven mladenič in lahko rečem, da smo bili vsi šokirani, ker se je vehementno razkazoval s trdo curo. Bognedaj, da bi se pokril z brisačo, ampak je odšel pod tuš. Njegova punca pa je lepo sedela na ležalniku in izgledala je kot da ne zna šteti do pet :)

 

Lahko rečem, da se svobodnjaški in odprt tip ampak kar je preveč je preveč. Saj ne rečem, da tudi meni kdaj ne stopi v savni in da mi ga moja kdaj ročno ali oralno obdeluje, ampak jaz potem počakam, da uplahni in šele potem izstopim iz savne (čeprav je že dolgo tega, ko si je takole postregla).

 

Moja bivša ljubica mi je vedno dejala, da jo savna zelo »napali«  in da med savnanjem postane zelo pohotna in potrebna, kar sem seveda takrat z veseljem izkoristil. 

 

Pravijo, da se menda veselo »jahajo« po savnah, sploh pa v največjem savna centru v BTC v Ljubljani.

 

Meni bi bilo nerodno, da bi se s trdo curo razkazoval, ker to kljub temu izgleda prostaško.

 

Zanimivo je bilo, da je bil v savni sam, tako, da ne vem kaj ga je vzburilo ali pa si ga je pač drkal na suho.


V tem času je ta "umetnica" zlezla iz jacuzzija in se napotila v drugo turško savno. Ko je "trdonja" prišel izpod tuša se je napotil v savno kamor je odšla ta "umetnica".

Po cca 15ih minutah je najprej iz savne prilezla "umetnica" z nasmeškom na obrazu, za njo pa takoj "trdonja", ki pa ni bil več "trdonja" ampak je z mlahavo curo tudi sam prišel z rahlim nasmeškom na ustih.


Kaj se je dogajalo za vrati turške savne lahko ugibamo ali pa se prepustimo domišljiji.

Mogoče pa sem si jaz to samo domišljal.