Nedelja popoldan. Žena spet sitna. Ne da se mi prepirati in moram najti kak izgovor, da grem od doma. Bom šel do mojih staršev, samo  da sem malo razvedrim, da malo razjaham.

 

Če pa že grem od doma, pa moram vseeno poskrbeti za malo sprostitve. Prijateljici pošljem sms: »Ojla. Kaj počneš? Se lahko vidiva?«.  Odgovor prileti v eni minutki :«Živjo. Ravno smo pojedli, tako, da se bom poskusila izmuzniti. Ti javim v 5tih minutah«.

 

Sem že takoj dobre volje in pričnem planirati. Moja žena ima popoln nadzor na mano in me venomer kliče. Zadevo moram izpeljati hitro in učinkovito.

 

Problem je samo v tem, da jaz sem doma južno od Ljubljane, moja prijateljica pa severno od Ljubljane. To pomeni nekje 40km razdalje. Moral bom biti zelo hiter, da se bodo stvari poklopile.

 

To pa pomeni tudi svojevrsten adrenalin, kar pa meni zelo leži.

 

Po treh minutah prileti sms: »Evo, povej kdaj in kje«.

 

»Čez 15 minutk se dobiva eno križišče pred Mengšem«.  »Ok, velja, čao«.

 

Adrenalin se prične pretakati po mojem telesu. Skočim v avto in gas. Potreben sem enega dobrega fuka. Takega vrhunskega, adrenalinskega. Moja prijateljica je ravno pravšnja za to. Poročena, ampak njen mož se je polenil, ženska pri 45letih pa pač še potrebuje dobrega qrca, da jo napolni in da jo zadovolji.

 

Spoznala sva se dva meseca nazaj preko nekega portala. Dobila sva se na kavici, fajn klepetala in se domenila, da se še vidiva. Potem sva se kar redno dobivala samo na pijački in na klepetu.

 

Po kakšnem mesecu dni sva se  na kratko dobila, prisedla je in odpeljal sem jo na neko jaso. Najprej sva klepetala, potem je prišlo do poljubljanja, odpela mi je zadrgo in mi ga  pofafala.  Bilo je veliko presenečenje zame. Je super ženska, ima lepo telo in vroče ustnice.

 

Po tem dogodku sva se še večkrat dobila, ampak ostalo je samo pri pijači.  No danes pa sem se odločil, da jo pofukam.

 

V 10tih minutah sem na mestu, kjer se dobiva. Pripelje malo za mano in pomignem ji, da pelje za mano.

 

Po 5ih minutah vožnje ji pomaham, da parkira na nekem parkirišču in da potem prisede k meni.

 

Povabim jo v avto in speljem. Peljeva se naprej. Nedelja popoldne, lepo vreme je in najti morava primeren prostor. Opazim veliko ljudi, ki se sprehajajo po travnikih in po gozdu.

 

Sem že nervozen, ker nimam veliko časa. Pogledujem levo, pogledujem desno proti gozdu. Adrenalin narašča, ko gledam prijateljico, pomižikne mi in vem, da ga hoče danes dobiti med nogice.

 

Ob prvem dovozu zavijem desno v gozd. Peljeva se po gozdi poti, ki ji ni konca.

 

Končno prideva do konca ceste, kjer je manjše obračališče. Ustavim avto in ugasnem motor.

 

Oba sva polna adrenalina. Greva ven iz avta.

 

Strastno se poljubljava. Lačna sva  adrenalinskega fuka. Slečem ji bluzo. Poljubljam jo po vratu, slastno, lačen sem njenega telesa. Z enim gibom ji odprem modrček. Marsikatera mi je že rekla, da to obvladam v nulo.

 

Njene lepe velike joškice padejo ven. Fak kako so dobre. Primem jih z rokami in jih strastno gnetem. Ona uživa, boža me po laseh, ko z usti objamem bradavičko. Kako je dobra, sladka, velika. Ima lepe velike joškice z lepimi bradavičkami.

 

Ko ji sesam bradavičke jo kar privzdiguje od ugodja. Z roko mi seže pod pas in v hlače. Moj qrac je trd in v pričakovanju. Prične mi ga drkat kar v hlačah.

 

Ful mi paše. Z usti še bolj stisnem njene bradavičke.

 

Malo me odrine in mi prične odpenjati pas in porine hlače dol, do kolen.

 

Spusti se na kolena in poljubi glavico mojega trdega stoječega qrca. Potem iztegne jezik in prične z jezikom krožiti po glavici. Pri tem me gleda v oči. Kako me to razvname, kako mi paše. Še liže po glavici, pa se spusti po korenu qrca in se z jezičkom sprehaja po njegovi celotni površini. Potem se ga oklene z ustnicami in ga pogoltne do grla.

 

Fak kako je to lepo. V ritmu jo porivam v usta, ona pa me gleda z odprtimi velikimi modrimi očmi.

 

Sem tik pred vreliščem, brzdam se kolikor se morem. Nočem še, da mi pride njej v usta. Hočem jo živalsko pofukati.

 

Dvignem jo gor. Peljem jo do havbe in ji dvignem krilce. Na sebi ima sexy stoječe nogavičke, kar me ful napali. Ko ji dvignem krilce vidim, da ne nosi hlačk.

 

Njena slastna pičkica je gola oziroma s kratko tanko črtico.

 

Mnjami kako diši. Sveže umita in dišeča. Gledam jo, opazujem kako je vznemirjena, kako čaka na moj jeziček. V očeh ji vidim prošnjo. Prosim prični, ker se mi trga.

 

Približam sem pičkici in jo vonjam. Vonjam jo. Diši po ekstazi. Z jezičkom zaokrožim po ustnah. Slastna je. Kar pojedel bi jo.  Nato jo ližem po dolgem in počez.  Obožujem lizanje dobre pičkice, ki je mesnata, sladkega vonja in mehka.

 

Njamiii.

 

Z jezičkom ji dražim ščegetavček in ji s prstom dražim votlinico. Vziguje sladko lepo ritko od ugodja. Čutim kako trzlja, kako jo dviga. Prime me za glavo in mi jo tišči dol na pičkico.

 

Potem se dvignem. Qrac je trd kot kamen. Potegnem jo k sebi in prodrem v sladko pičkico, ki je vlažna, tako, da se skoraj cedi iz nje.

 

Ob tem ko prodiram ona zavzdihne. Paše ji. Ves ta adrenalin, ki se je nabiral zadnje mesece prodre vanjo.

 

Pričnem porivati počasi, tako, da čuti celotno dolžino. Gledava se v oči in v ritmu porivava. Noro lepo je.  Porivam močneje, ona mi govori :« Fukaj me, fukaj me, kako mi pašeš, norc si, daj me, daj me, še, še , še, šeeeeee«. 

 

Zvija se od orgazma, trese se, tik pred zdajci sem. Povlečem ga ven in že prične bruhati vročo belo spermo po njenem trebuhu. Nekajkrat ga še podrkam, da izbruha vso spermo, ki se je nabrala v tem času.

 

V bližini slišiva pokanje vejic. Skočiva pokonci se hitro oblečeva, v avto in odpeljeva.

 

Na parkingu jo odložim in ji rečem, da se slišiva.

 

Ura kaže, da je poteklo dobrih 30 minut odkar sem odšel od doma. Stopim po gasu in domov.

 

Hvala bogu ni bilo nobenega klica.

 

S to mojo prijateljico naju je samo 1 x zaneslo. Po tem ko so nama v naravi popustile zavore nisva bila nikoli več intimna. Postala pa sva še boljša prijatelja in najini pogovori ob kavicah so bili res tisti pravi prijateljski.

 

Sedaj pa samo še kdaj na chatu kakšno rečeva in to je vse. Ta fuk pa nama je ostal v lepem spominu.