Pa smo doživeli še drugo korenito spremembo na KMETIJI: NOV ZAČETEK. Po dvoboju, ki ga je na mojo žalost dobila Maruša (sicer zasluženo) je prišlo do novih sprememb in na igro, ki je podobna lanski KMETIJI.

Tekmovalci so se združili v eno družino, brez ograje in sami, skoraj soglasno, izbrali FRANCA za novo glavo družine.

FRANC je imel možnosti postaviti še TRI GOSPODA in odločil se je brez tehtnega razmisleka (časa je bilo malo) in izbral svoje »PRIJATELJE«:

BRUNA, FAKIJA in NIKA.

Ob izbiri »gospod« se Franc ni zavedal, čeprav je bilo že v lanski kmetiji jasno, da »gospoda« ne bo smela delati. S tem je nekako »zajebal« vse tekmovalce, ker bo naloga, ki jih čaka, težko opravljena, brez štirih dokaj močnih moških členov.

Seveda so sedaj tudi »pari« ločeni, saj sta oba moška, tako Faki kot Niko pri »gospodi«, obe ženski, Maruša in Maja, pa pri deklah.

Zaenkrat je Maruša, za katero sem si želel, da zapusti kmetijo, kar dobro sprijaznila z novimi razmerami in delitvami. Pravo nasprotje pa je Maja, ki je padla v globoko depro in celotni Sloveniji pokazala resnično pravi obraz. Do sedaj se je še nekako brzdala in imela samo posamezne izpade.

Punca ima ogromne težave, predvsem sama s sabo. Niti se ne bom spuščal v neko psihološko analizo, sem pa prepoznal njeno vedenje, ki je zelo podobno vedenju moje bivše.

Punca se obnaša, milo rečeno egoistično in manipulatorsko in posesivno.

Ko je Niko končno prišel na boljše, na boljši del kmetije, med »gospodo«, se je pričela predvsem njegova AGONIJA.

Tega ne pišem za to, da bi mi bil ta resničnostni šov tako zelo všeč. To pišem predvsem zaradi mojih lastnih izkušenj življenja s takšno žensko, ki gleda samo na SEBE.

Prav težko sem spremljal zadnja dva dela, ker sem čutil skupaj z Nikom in sem lahko točno vedel, kako se Niko počuti.

Lahko rečem samo to, da se mora počutiti grozno.

Maja ga, milo rečeno, psihično in fizično zlorablja.

Psihično ga zlorablja tako, da ga kar naprej sekira, mu očita, da je on kriv, da mora biti med deklami in da je praktično za vse kriv on. Ne privošči mu popolnoma nič, ga zmerja in kot smo videli v prejšnji oddaji, ga očitno tudi fizično zlorablja. Izgovori, da ga ni udarila oziroma mnenja o tem, da je udarila v les opazovalnice je iz trte zvito, saj, če bi resnično udarila v les ob njenem histeričnem izpadu, bi imela poškodovano roko, česar pa nismo opazili.

Niko potem ni odšel v Carsko oazo, predvsem zaradi slabe vesti, čeprav ne vem zakaj ne, pa tudi ko so zvečer zapeli je samo gledal v tla in onemel.

Oba zadnja dva dni po veliki spremembi pa je Maja samo ležala v bajti, tako da so jo vsi samo prosili, da naj gre ven in se pogovori z Nikom, ampak ona je bila kot razvajeno otroče in se je mulila še naprej.

Franc bi moral takrat reagirati in jo nagnati delati ali pa bi morali poklicati režiserje oddaje, da jo odpeljejo s kmetije.

Nekateri sicer menijo, da se jim Maja smili, čeprav tega v komentarjih na FB ni bilo zaznati.

Ali se smili meni?

NIKAKOR, ker gre za manipulativno osebo, ki nikomur ne privošči, še posebej pa ne Niku, ki naj bi bil njen fant in išče nenehno prepir, tako, da je v središču pozornosti tako Nika, kot vseh ostalih članov družine.

Lahko rečem le, da se mi smili, ker je še zelo mlada in če bo šla po tej poti naprej, se zadeve ne bodo dobro končale za njo, sploh pa ne za njenega partnerja. S tem javnim nastopanjem pa lahko rečem, da punca dela veliko sramoto SEBI in predvsem njenim STARŠEM, ker ko bo zapustila šov, se bodo šele videle posledice njenega obnašanja in ravnanja. Vseeno pa uma, da ne bo za njo to prehudo.

Na koncu pa bi dodal še to.

Niko, vem da si še mlad in da si očitno zaljubljen do ušes, ampak zadeve so že zelo hude, psihično in fizično nasilje se lahko le še stopnjuje. To govorim iz lastnih izkušenj, ker sem doživljal to psihično nasilje vrsto let in ko sem se tega enkrat rešil, sem postal popolnoma drug človek.

Srečen in vesel.

Lahko pa se samo še vprašamo:"Le kaj ima ljubezen s tem?". (glej video)

Vsaka podobnost z resnični osebami je zgolj slučajna.

P.S.  Upam, da bo svojo oceno podal tudi g.Vodeb.

Tina Turner - What's Love Got To Do With It - YouTube

Official video of Tina Turner performing Whats Love Got To Do With It from the album Private Dancer. Buy It Here: http://smarturl.it/0bovsk The video was sho...