»Dobro jutro, kako si, kako si spančkala?«,  jo povprašam preko SMS sporočila.  »Mucek, fajn. Sicer premalo, ker me je moj sredi noči prebudil, pa sva sexala. Pa ti?« »Kar dobro. Jaz nisem imel te sreče. Sem poskušal, pa ni bila za. Ni bila razpoložena. Si ga bom kasneje na roke vrgel, da sila popusti«. Smeh.

 

Pove, da me razume, ampak, da ve kako je to, da po toliko letih zakona, tudi ona večkrat »nastavi« svojemu možu, samo, da je mir pri hiši.

 

Ampak meni to ne paše. Ne paše mi, da mi samo nastavi. Hočem več. Hočem adrenalin, hočem, da me ona naskoči, nočem, da mi samo nastavi, da se spraznim.

 

Ko se pogovarjava jo čutim, hrepenim po njej, pravi, da pride dopoldne v BTC, da lahko greva na pijačko.

 

Izzivam jo. Nočem samo pijačke, hočem več. Hočem te nekje, nekje drugje, ne v hotelski sobi, ne v avtomobilu, ne zunaj na travi v gozdu. Hočem adrenalin, hočem, da čutim ljudi v bližini, hočem, da čutim adrenalin, nevarnost, da naju zasačijo.

 

Ona se ne brani, je odprta za take stvari, tudi ona čuti pomanjkanje adrenalina, strasti. Oba hočeva več!

 

Dogovoriva se, da se dobiva v BTC-ju. Da se dobiva v »Bulevarju« (ime je izmišljeno).

 

Sem v pričakovanju. Ob misli na njo drhtim, nervozen sem, kot pred prvim sexom. Ja saj bo prvi sex, prvi sex v kabini trgovine z oblačili. Prvi sex v garderobi, kjer bo naju in ostale kupce ločila samo tanka montažna stena kabine.

 

Ob dogovorjeni uri se srečava v Bulevarju. Ona gleda oblekice, bluze, majčke, jaz pa na moškem oddelku kavbojke in srajce.

 

Nabereva vsa svojo garderobo in se odpraviva proti kabini. Kabina je majhna, dober kvadratni meter.

 

Kabina je naelektrena, čuti se erotična napetost, zazdi se mi, da se mora po celotni trgovini čutiti vonj po adrenalinu, vonj po ženski, vonj po moškemu.

 

Nabrane artikle obesiva na kljuke kabine. Poljubljava se strastno, vroče. Jezik ji potisnem globoko v grlo, čutim, da hoče zakričati od naslade. Nežno ji šepetam, jo pomirjam, morava biti popolnoma tiho, da naju ne vržejo ven.

 

Poljubljam jo po vratu, čutim njen dih, z roko ji sežem pod krilo, čutim vročino, čutim vlažnost, čutim kako ji naslada teče po stegnu. Začutim jo, vso vročo in vlažno pičko.

 

Obožujem njeno pičko. Čudovita je, mehka, vlažna, vroča. Kako dobro pičko ima. Kako lepo diši. Posedim jo na majhen stolček v kabini, ji dvignem noge in se z usti prisesam na vročo pičko, ki vre od zadovoljstva. V usta ji porinem prst, ki ga seslja, vleče ga, oblizuje ga.

 

V hlačah čutim pritisk. Čutim kako bi qrac nabreka, hoče eksplodirat. Ližem ji vročo pičko, z usti ji primem ščegetavček in ga sesljam. Vidim jo, da noro uživa in privzdiguje ritko. Vem, da ga hoče, vem, da si ga noro želi.

 

V trenutku skoči pokonci in mi prične odpenjati hlače, ne more se več brzdati. Grize me po bradi, ko mi z ihto odpenja gumbe na hlačah. Ko se le ti odpnejo mi potegne hlače skupaj z spodnjimi hlačami dol. Moj qrac, ves napet, kot katapult skoči iz spodnjih hlač in v trenutku ga z usti pogoltne do grla.

 

Fak, kako paše, kako je to lepo, kakšen aderenalin. Sploh ne čutim prisotnosti ljudi, ki se sprehajajo ob kabini, ki se pogovarjajo, ki v sosednji kabini pomerjajo svoje obleke. Zdi sem mi, da so daleč stran.

 

Čisto divja je, fafa mi ga kot nora. Prime me za jajčka in mi jih nežno gnete, ko moj qrac izginja v njenih vročih ustih.

 

Potegnem jo gor, poljubljam jo. Kakšna strast, kakšna vročina, čutim pot mojega in njenega telesa. Odpnem ji modrček in se prisesam na bradavičke. Kako ji to paše, bradavičke so nabrekle, trde. Božam jo po čudovitih velikih joških.

 

Prosi me. »Pofukaj me, hočem ga v sebi, takoj, ta trenutek«.

 

Oba sva popolnoma gola, napeta, polna adrenalina. Ne slišiva nič okoli sebe. Kaj če pride varnostnik? Nič naju ne more ustaviti.

 

Oba hočeva potešitev, adrenalinsko potešitev.

 

Usedem se na stol, ona pa se s hrbtom obrne proti meni in se nasadi na vroč, trdi qrac. Nežno in potiho zaječi od užitka.

 

Fak kako je to dobro. Primem jo za joškice, ko me ona najprej počasi jaha in potem stopnjuje ritem. Ne ozirava se na okolico, ne ozirava se na ljudi, ki so zunaj kabine, samo en centimeter stran, za ljudi, ki so v sosednjih kabinah. Briga naju!

 

Primem jo za usta, da ne bi kričala, ko ona jezdi hitreje, še hitreje, še hitreje. Ko ji prihaja čutim kako stiska svojo vročo pičko.

 

Izvlečem qrca iz njene naslade, skloni se, odpre usta, še nekajkrat potegnem gor in dol in sperma v vsem svojem bogastvu zalije njena lepa čudovita, vroča usta.

 

Oblizne se, me pogleda v oči in mi reče:«TO PA JE BILA BOMBA«.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami in objekti je zgolj slučajna.