Po mojem mnenju je vsaj  90% odraslih moških in žensk zagotovo že sexalo v avtu. Seveda sedaj ko smo že nekje v srednjih letih lahko rečem, da najbrž bolj malokrat pomislimo, da bi sexali v avtu, seveda govorim o sexu z stalnim partnerjem.

 

Ko si malo starejši si raje privoščiš sex v postelji, ker je le malo bolj udobno in sproščeno. Kjer imaš ogromno prostora, pa še mir imaš in ti ni potrebno »špegati« okoli in razmišljati o tem, kdaj bo kdo opazoval vajine posteljne vragolije.

 

Je pa sex v avtomobilu seveda bolj adrenalinski in atraktiven.

 

Ko smo bili mladi in smo pričeli s sexualnimi aktivnostmi, nismo imeli ravno možnosti, da bi pripeljali domov svojo punco, jo peljali v svojo sobo in se predali sexulanim užitkom.

 

Prvo kot prvo so bili ponavadi starši doma in če bi enkrat pripeljal eno, drugič drugo in mogoče kmalu spet tretjo, jim to ne bi bilo všeč in bi te grdo gledali, če ti ne bi celo punce prepovedali domov voziti.

 

Drugo kot drugo pa se ne bi mogel ravno sprostiti, če bi v dnevni sobi, ki je poleg tvoje sobe, starša gledala televizijo ali zraven v spalnici legla k počitku, ti pa bi »nabijal« svojo punco in bi bila oba zelo glasna.

 

Tako smo se morali ob takšnih priložnostih, za sex seveda, ki jih ni bilo ravno v izobilju (govorim zase), nekako znajti. Ker sem sam imel vozniški izpit in avto že dokaj kmalu po izpolnjenem 18. tem letu starosti, sem sil lahko privoščil sex v avtomobilu ali na kakšni žurki v prijateljevi dnevni sobi ali spalnici.

 

Ko sem opravil vozniški izpit mi je oče kupil FIČOTA. Bil je dobri stari oranžni fičo. Priznam, da v njemu nisem nikoli sexal, vsaj spomnim se ne. Po slabem letu sem si s pomočjo staršev kupil Fiata 126 alias BOLHCO.

 

Majhen avtek, velikosti Fičota, ampak imel pa je »legen zice«, kar je bilo takrat zelo pomembno.

 

No ta moja bolhca pa je dala skozi kar nekaj sexualnih podvigov. 

 

Spomnim se neke Štajerke, ki je bila prijateljica punce mojega prijatelja. Večkrat smo se družili v diskoteki in nekega večera sem bil dosti glasen in očitno zabaven, tako, da je sprejela moje vabilo, da jo odpeljem domov.

 

Seveda sva se na poti domov ustavila v nekem gozdičku in mojo bolhco sem parkiral kar na gozdni poti.

 

Ker je bolhca zelo majhen avto in je zunaj deževalo je bila samo še ena dilema in sicer kje bova sexala. Ali bova podrla »zice« ali pa bova sexala na zadnjih »zicih«. Odločil sem se za drugo »varianto«. Sopotnikov prvi sedež sem potisnil do konca naprej, tako, da je bilo zadaj malo več prostora.

 

Ker sta bila strast in adrenalin na višku, sva na hitro odvrgla svoje »cunje« in že sem jo pritiskal. Najboljša in najbolj udobna varianta je bila seveda »dogy style« in moja prva avtomobilska izkušnja je bila odlična.

 

Kasneje sem zamenjal bolhco za bolj večji in udobnejši očetov avto in sicer Lado 1300S. Gre za dokaj prostoren avto in ko spustiš »legen zice« imaš občutek, kot, da si v spalnici na zakonski postelji.

 

Ta moja Lada je marsikaj dala skozi.

 

V njej sem jih kar nekaj »položil«. Moja prva punca, velika ljubezen, je celo izgubila nedolžnost v njem, tako kot tudi njena soimenjakinja nekaj let pozneje. Obema sem nedolžnost vzel v nekem gozdu.

 

Spominjam se, da sva z to ta drugo, s katero sva hodila preden sem spoznal mojo bivšo ženo, vsak dan hodila sexat na različna mesta po Ljubljani.

 

Jaz je nisem mogel voziti domov, zaradi staršev, prav tako pa tudi ona ne, ker je imela doma mater in še dve sestri.

 

Praktično vsak dan sem jo vozil enkrat  na Urha, malo z glavne ceste, drugič na Ljubljanski grad, tretjič v Tivoli.

 

Ko sva se nekega veselo predajala sexualnim užitkom na parkirišču v Tivoliju, ki je bil dokaj osvetljen, sem naenkrat opazil, da naju nekdo opazuje ob pokrovu motorja. Mislim, da se opazil še nekaj ljudi tam nekje blizu dreves. Seveda sem skočil pokonci in močno potrobil, tako, da so se vsi hitro razbežali.

 

Potem nisva več zahajala v Tivoli.

 

Nekoč sem, ko sva šla s prijateljem na obisk k njegovi punci na makadamski cesti opazila avto, ki je bil parkiran tako, da nisva mogla peljati mimo. Avto je imel popolnoma zarosena okna, tako, da sva predvidevala, da se v avtu nekaj dogaja. Nekajkrat sem potrobil in čez čas je voznik prižgal avto, se umaknil, tako da sva odpeljala naprej in v vzvratnem ogledalu sem opazil, da je potem voznik avtomobil parkiral nazaj na svoje mesto in nadaljeval s svojimi aktivnostimi,

 

Z bivšo ženo nisva nikoli sexala v avtu, ker tudi ni bilo potrebe, saj sem takrat že imel v najemu stanovanje, sem pa potem kasneje, ko sem imel ljubice, svoje avtomobile še kako koristil.

 

Imel sem različne avtomobile, od Renault 5, Peugeota 206, do Renault Clia. Pa tudi moje ljubice so imele različne avtomobile, tako, da sem sexal v različnih znamkah in v majhnih avtkih in v tudi v večjih.

 

Neka moja ljubica me je redno hodila iskati v službo z Golfom in seveda sva takoj švignila v bližnji gozd, kjer sva sexala na polno. Velikokrat v avtu, včasih tudi na havbi.

 

Potem je neka druga moja ljubica imela zelo majčken avtek Renault Twingo, ki je imel tudi »šibedah« in ko sva nekoč šla sexat v neko »šumo« sva podrla »zice«, ona se je postavila v pozo »dogy style« in sva sexala tako, da sem, ko sem jo porival, imel glavo zunaj.  Bilo je zelo zabavno!

 

Seveda sem krstil tudi moj sedanji avto C-4. Avto je dokaj velik in mojo bivšo ljubico sem velikokrat vozil v bližnji gozdiček, kjer sva uživala na polno, na zadnjih sedežih, kjer je prostora kolikor hočeš.

 

S tem avtom se nekoč peljal tudi neko drugo ljubico, ki mi je potem v gozdu ob Večni poti naredil res odličen »blow job«, ki pa mi je od neke druge ljubice pripadal tudi kdaj pa kdaj med vožnjo.

 

No zadnja leta, ko sem z mojo sedanjo partnerko, nisem sexal v avtu. Nekaj sva se o tem že pogovarjala in ko bo prava prilika, bom samo zapeljal s ceste v kakšno »šumo« in jo z užitkom  "naskočil".

mike1968 - UŽITKI V AVTOMOBILU

Po mojem mnenju je vsaj  90% odraslih moških in žensk zagotovo že sexal