JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

Proti koncu mojega udejstvovanja sem spoznal gospo nekaj čez 50-tih let. Bila je zelo prijazna in imela je res ogromne joške, s katerimi me je lepo in nežno masirala. Med samo masažo mi je dovolila, da jo božam po luliki, ki je bila lepo očedena. Vsake toliko časa se je gospa »opravičevala«, da kje prisiljena to početi, ker da nima denarja za preživetje, da sicer hodi v službo ampak, da ima velik kredit in da ga ne zmore odplačevati. Povedala je, da ima tudi vnučke in da drugače živi čisto normalno življenje.

 

Bil sem tudi pri neki mladi ženski, ki je bila sicer bolj majhna, ampak joške je imela pa zelo lepe in velike. Ona je ponujala vse, od sexa, analnega sexa, masaže in tudi »globoko grlo«. No poleg masaže sem se odločil, da sprobam tudi njeno »globoko grlo«.

 

Moram reči, da sem bil zelo zadovoljen, saj je njeno »globoko grlo« bilo res globoko, saj je v svoje grlo spravila celega mojega korenjaka, ki pa je kar primerne velikosti.

 

Počasi sem zaključil s temi zadevami, ker mi enostavno ni več zneslo. Poleg tega pa sem imel tudi nekaj novih ljubic, ki so si vzele več časa zame, tako, da ni bilo več potrebe, da hodim na erotične masaže ali na sex.

 

Vse te gospodične in gospe, s katerimi sem delil intimnost vsaj za nekaj minut ali kakšno urico so bile zelo prijazne in ustrežljive. Res pa je, da tudi jaz nisem bil ne vem kako zahteven tip, ki bi si želel ne vem kakšne zadeve, grobosti ali kaj podobnega.

 

Videl sem lahko, da so bile zelo različnih starosti, od 19, 20 letnic, pa tudi do blizu 60-tih let. Priznam, da so mi bile vedno bolj všeč starejše, ki vedo kaj počnejo in znajo ustreči moškemu.

 

Imel sem občutek, da so večinoma vse zadovoljne in da to počnejo zato, da lažje preživijo ali pa da si kaj privoščijo.

 

Kot sem že v vsakem zapisu omenil gre pri vsem tem le za plod moje domišljije in gostilniških zgodbic.

 

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - GLOBOKO KOT OCEAN XIII.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!