Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

Pozneje sem spoznal zanimivo gospo, ki je bila zelo prijazna in lepa temnolaska. Ko sem bil tretjič pri njej sem si zaželel 2 »Happy enda«. Slečem sem, grem na posteljo. Ona pride na posteljo gola. Prične me masirati z oljem, na način »body to body«. Bila je zelo atraktivna in zelo aktivna, kot, da bi padla v trans. Včasih sem imel občutek, da se bo kar nasadila na moj qrac, tako, da sem jo moral kar brzdat, ker se je popolnoma odklopila in vživela. Bilo je zelo prijetno.

Prvi »Happy end« se je zgodil zelo hitro. Qrac mi je namazala z oljem in mi ga lepo na hitro zdrkala. Drugič pa je šlo zelo  počasi. Bila je odlična masaža. Ženska je resnično obvladala. Ko sva enkrat zaključila je ravno dobila telefonski klic in sem slišal kako je napovedovala prihodnost. Očitno je bila pravi multipraktik, lahko rečem ženska za vse priložnosti. Ni pa delala nič drugega v zvezi z erotiko kot erotično masažo.

Zdela se mi je zelo erotična in mislim, da je v tem uživala.

 

Po drugi strani pa sem bil tudi pri neki mladenki. Bila je visoka punca, lepe velike  joške, jaz sem si želel samo nežnosti in masaže. Pri njej pa sem imel občutek, da samo čaka, da mi pride.

 

Kar nekajkrat pa sem bil tudi pri ženski, ki je bila stara nekje okrog 30 let. Zelo diskretna , zelo dobre joške. Pridem v stanovanje se slečem, me odpelje v kopalnico, prime me za qrca in mi ga v umivalniku lepo umije. Seveda mi je takoj otrdel. Peljala me je v sobo. Uležem se na posteljo, in potem drkanje do konca.

Opcija je bila samo še fafanje, seveda sem jaz zahteval kondom.

Ženska je kar dobro masirala. Masaža je trajala približno 20 minutk in »Happy end«. Pri eni seansi sem opazil, da ima podpluto stegno. Povedala mi je, da jo je brcnila krava.

Prava kmečka deklina!

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - HAPPY END MASAŽA 3 ALI KMEČKO DEKLE XII.

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrti