Ko sem malo preštudiral analizo P.J. v mojem zapisu ZAKAJ VARAMO II. - DILEMA, sem se odločil, da kar v novem blog zapisu poskušam odgovoriti na njegovo analizo. :)

Ko sem bil še zelo zadržan mlad fantič, sem opazoval fante, ki so bili zgovorni, odprti, šaljivi in so imeli vsako punco, ki so si jo zaželeli. Sanjaril sem o puncah, ampak bil sem strašansko zaprt, introvertiran sramežljiv mulc z malo prijatelji. 

Kot najstnik sem potem s prijatelji hodil ven, v diskoteke in zabave ampak še vedno zelo sramežljiv in tih. Enostavno nisem vedel kaj naj rečem punci, kaj naj se pogovarjam z njimi. Nerodno mi je bilo pristopiti k punci in jo vprašati ali bi zaplesala z mano itd. itd.


Ko sem spoznal mojo prvo punco mi je šlo lažje. Potem sem bil spet nekaj časa samski in s prijateljem in novo družbo smo res žurali do nezavesti. Seveda je mojo zadržanost pomagal premagati alkohol, ker sem bil ob njem res bolj sproščen. Kar naenkrat pa sem postal bolj odprt do punc in žensk, tako, da ni bilo več ovir pri spoznavanju novih poznanstev. Bil sem bolj komunikativen (tudi brez alkohola v riti), potem sem spoznal dekle, s katero sem bil potem v vezi dobro leto. Kmalu sem spoznal tudi mojo bivšo ženo in nekaj časa je bila ona ena in edina.

Zakaj in kako sem jo pričel varati sem pisal že v nekateri zapisih.

Bistveno je to, da sem potem res postal takšen, kot me je analiziral J.P. v zapisu (http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/137307/zakaj-varamo-ii-dilema ). Podobno analizo mi je naredila ena od mojih bivših ljubic s katero sem bil celih 5 let.



V nekaterih stvareh bi se lahko strinjal s P.J., ampak ni vse tako hudo, kot me je on analiziral.

 

Pač imam rad ženske, obožujem jih in seveda, če sem hotel kakšno dobiti, sem ji moral pihati na kožo, sploh kakšni, ki je bila res huda.

 

Kakšen mesec potem, ko sem se  odselil od doma sem spoznal neko lepo mlado, dobro situirano damo. Domenila sva za pijačo, prišla je pred moje začasno prebivališče in me odpeljala v mesto na pijačo. Moram reči, da je bila huda bejba. Bila sva sproščena in sva veselo debatirala. Po koncu najinega »zmenka«, sva se dogovorila, da se še kaj slišiva in da ponoviva zadevo, ker jaz sem bil sam ona je bila sama, tako, da ni bilo nekih ovir, razen tega, da sva v pogovoru spoznala, da ona pozna mojo bivšo ženo.

 

Kasneje sva se še večkrat slišala, sproščeno pogovarjala vendar na pijačo nikoli več nisva šla, kljub njenim večnim obljubam. Zakaj? Nimam pojma. Vedno sva bila sproščena po telefonih, hecala sva se, zajebavala, tako, da sva si bila simpatična, vsaj tako sem začutil. Povedal sem ji tudi, da ne maram, da me nekdo nateguje in da naj mi pove ali ima sploh še kdaj namen iti z mano na pijačo. Rekla mi je, da sigurno, ampak ko bo imela čas.  Po pol leta sem imel poln kufer njenih izgovorov in sva s  tem zaključila. Mogoče je bila ovira v tem, da je poznala mojo bivšo ženo, s katero sta se občasno videli (službeno).

 

Ne bom rekel, da je bil ravno prizadet moj ponos, ker nisva šla naprej ali do konca, ampak enostavno ne prenašam ljudi, ki ne povedo kaj, kako in zakaj.


Moje ljubice so mi mnogokrat rekle, da sem popolnoma drugačen od njihovih možev oziroma partnerjev in marsikatera se je zaljubila vame, čeprav sva vedno na začetku dorekla kaj in kako. Da gre vedno samo za sex. 

 

Pravila so pač pravila!

 

Seveda se je kdaj pa kdaj pojavila ženska, ki je nisem osvojil ampak moram reči, da se za to nisem kaj pretirano sekiral. Če ni bila ta, bo pa kakšna druga.

P.J. je v svojem »eseju« posvečenemu analizi mene omenila, da naj bi bil ljubitelj porničev. Lahko rečem, da nisem ravno ljubitelj porničev in jih zato ne obožujem. Nasprotno zdijo se mi dolgočasni. Ker gre ponavadi samo za neko nabijanje v nedogled z vpitjem : »Schatzi«, »Ich komme, Ich komme« in »Ich auch, Ich auch«. Saj poznate te stare nemše pornjake, ki smo jih vrteli na projektorju in kasneje na video kasetah.

 

O trojčku sem sanjaril in še kdaj sanjarim. Imel sem 2 x možnosti vpasti v trojčka : dva moška + ženska, vendar tega nisem realiziral. O tem sem tudi že pisal (http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/130966/primarni-in-sekundarni-trojcek ). Trojček so bile in vedno bodo sanje vsakega moškega.


Tudi sam se sprašujem, zakaj takšna želja po sexu?  Mogoče  mi je dragi P.J. pokazal pot oziroma mi je nakazal vzroke.


Najbrž si vsak želi sexa, ker gre v tem konec koncev za užitek. Lahko rečem, da v zadnjem letu pri sebi opažam, da so moji orgazmi zelo zelo intenzivni, lahko rečem, da me kar »pajtla«, tako kot nekatere ženske, ko doživijo orgazem.

Mogoče je problem, ki ga imam s partnerko (da me mika prevara) tudi v tem, da se, vsaj zadnje leto in pol, ne sprosti dovolj in doživi zelo malo orgazmov. Imam občutek, da samo čaka, da pride meni in da je s tem izpolnila svojo »dolžnost«.

 

Za mene je to hud udarec, saj mi je bilo vedno zelo pomembno, da najprej zadovoljim žensko in potem šele sebe. Kot sem v enem zapisu objavil se mi je pri 20ih 1 x zgodilo, da se nisem dovolj potrudil pri moji punci, tako, da ni doživela orgazma, kar mi je potem v joku očitala. Zato sem potem vedno gledal na to, da je ženski vedno prišlo.

Želim si sexa, hočem sex, nor sem na sex in tu si težko pomagam. Zatreti željo po sexu, pa pomeni zatreti samega sebe, ker ti potem ta ne potešitev nekje izbruhne ven.

Vem pa, da hočem biti zvest, ker mi moja partnerka resnično veliko pomeni, čeprav se zadnje čase zalotim, da »iščem« njene napake in njene zavrnitve, da bi s tem nekako lahko upravičil svojo možno prevaro. HM….

Hvala ti za analizo in upam, da nekoč res greva skušaj na pivo.

 

P.J. GREVA NA PIR!

mike1968 - ZAKAJ VARAMO III. - ODGOVOR P.J.-ju

Gre za odgovor  kolegu blogerju P.J. iz PWKo sem bil še zelo zadržan mla