JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

 

Na začetku mi je bil pomemben sex, potem pa sem počasi »prešaltal« na erotične masaže. Pomembna mi je bila sprostitev in da sem bil deležen nežnosti in dotikov ter na koncu »happy enda«. In tako, da sem začel hoditi k erotičnim maserkam….

 

Ko sem se vračal s kakšne službene poti se poklical kakšno žensko za erotično masažo. Večkrat sem naletel na neko prijazno gospo z južnaškim naglasom. Vedno mi je govorila «ani te bo zrihtala, ti kar pridi«.

 

Potem sem se res nekega dne odločil, da pridem do nje. Najprej je živela v centru mesta. Šlo je za žensko blizu 50-tih let. Urejena, velike joške in zelo prijazna. Ona ga  je vedno samo drkala. Če si ji bil všeč ali pa si bil dobra in redna stranka ti ga je lahko tudi pofafala. Ampak jaz sem vedno prišel samo na drkanje.

 

Čeprav si ga zdrkaš lahko tudi sam, moški veste, da  če drkaš sam, da ni tako kot da ti ga ženska. Ona se je tudi slekla, tako da si ji lahko božal joške in cuzal bradavičke. Poleg tega si jo zraven še božal po tamali. Meni je bilo super. Najprej mi ga je namazala z vlažilno kremo in mi ga potem zdrkala in zraven spodbujala. Moram reči, da sem jo moral včasih kar malo zaustaviti, da mi ne bi takoj prišlo.

 

Na koncu je vse lepo počistila, ti ponudila sok, se pogovarjala in konec. Njo sem obiskal velikokrat, najmanj  10 x ali celo večkrat. Bila je fajn sprostitev in enkrat sem povabil še mojega prijatelja, tako, da nama je obema skupaj drkala.. Bilo je zanimivo in ful dobro.

 

Sedaj mi je bila prioriteta erotična masaža. Poklical sem gospo srednjih let  in odšel na masažo. Že v oglasu je imela napisano, da samo erotično masira, z rokami in s telesom. Stanovanje si je delila še s »sodelavkami«. Mislim, da niso živele v tem stanovanju, da so imele samo ordinacijo. Bila je prijetna ženska, joške je imela fantastično velike, skoraj ogromne. Bila je zelo prijazna, povabila me je v sobo, me slekla, malo oljčka po telesu, me je lepo namazala, nato si je še sama namazala svoje joške in me zelo nežno masirala. Bil sem na trebuhu, ona pa se je lepo ulegla name in me masirala z ogromnimi joškami. Bila je zelo nežna, zraven je stokala, me poljubljala po telesu, nežno grizljala. Potem sem se obrnil, namazala mi ga je z oljem in mi ga počasi drkala. Bilo je noro lepo . Vprašal sem jo če jo lahko božam po tamali in mi je dovolila. Prišlo mi je vrhunsko. Na koncu me je lepo obrisala s papirnato brisačko in sva zaključila. Izredno prijazna in nežna ženska!

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - HAPPY END MASAŽA X.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!   G