Ste moški ali ženske kdaj sanjali o TROJČKU ? 

 

Če bi delal anketo, pa da bi bila ta seveda anonimna, verjamem, da je o tem sanjalo vsaj 98 ali 99% moških.

 

Za ženske ne bi mogel dati roke v ogenj, sem pa prepričan, da jih je najbrž o tem sanjarilo oziroma, da o tem sanjari vsaj 50% žensk.

 

Se motim?

 

Pa me demantirajte!

 

Trojčki v sexu so seveda lahko zelo različni. Pa naj si gre v prvi vrsti o trojčku, o katerem sanjarimo skoraj vsi moški.

 

To je trojček: PRIMARNI TROJČEK = MOŠKI + ŽENSKA + ŽENSKA.

 

 

Seveda naj bi bil, vsaj po moško, v glavni vlogi MOŠKI.  Vsi moški pač sanjarimo to, kar lahko mnogokrat vidimo v PORNIČIH. Moški je MAČO, ženske pa ga veselo obdelujejo in osrečujejo.

 

Ma kaj je lahko lepšega v tem??? Si predstavljate?

 

Dve lepi ali manj lepi, niti ni pomembno, ženski goli, z fantastičnimi oblinami, za mene z dvema paroma vrhunskih velikih jošk, ki te lepo počasi slečeta, te vržeta na posteljo in se lotita zadeve.

 

Ena ti ga lepo počasi in z užitkom vleče, druga se igra s tvojimi jajčki in izmenjaje ti ga vlečeta, tako, da si že čisto blizu izbruha.

 

Spet sanjarim…..

 

Medtem, ko ti ga ena lepo vleče, se ti druga z lepo in vročo muco usede na usta in ob tvojem lizanju prijetno vzdihuje in hrope. 

 

Kako mi dela domišljija!!!

 

To mora biti res carsko. Bolje, da ne nadaljujem, naj vsakemu domišljija dela po svoje. Ampak kombinacij SEXA, v tem lahko rečem PRIMARNEM TROJČKU, s čimer se ženske najbrž ne boste strinjale, sem pač MOŠKI, je ogromno.

 

Veliko lizanja, sexa, analnega sexa, ni da ni. Vse kar si srce zaželi, le da so vsi trije vpleteni ZA TO!

 

Priznam, da sem velikokrat sanjal o tem.

 

O tem PRIMARNEM TROJČKU sem se pogovarjal že z eno mojo ljubico. Imela je še eno prijateljico in rekel sem ji, da bi bilo fajn za razmisliti, da bi poskusili PRIMARNEGA TROJČKA. Moram reči, da je bila moja ljubica še kar zainteresirana za to zadevico. Na žalost do tega PRIMARNEGA TROJČKA ni prišlo, ker sem z njo že prej zaključil, ker sem spoznal žensko, kateri sem bil potem zvest.

 

Druga priložnost oziroma pogovor o PRIMARNEM  TROJČKU je bil s to mojo bivšo žensko in z mojo poročeno ljubico.

 

Zadeva se je lepo odvijala, čeprav je bivša poročena ljubica med dogovarjanjem očitno držala figo v žepu. Moja bivša ženska je bila za to, seveda pod pogojem, da ji dam telefonsko številko druge ljubice, da bi se slišale, mogoče dobile na kavi in se potem dogovorile. Jaz kot posrednik sem svoje opravil, saj sem obema dal telefonske številke, ampak se nista slišale, ker je ta poročena zatajila, čeprav je bila najbolj glasna.

 

Seveda sem bil razočaran, ampak JEBI GA!

 

No naslednji TROJČEK, ki bi ga lahko poimenoval je : SEKUNDARNI TROJČEK = MOŠKI + MOŠKI + ŽENSKA.

 

S prijateljem sva se velikokrat pogovarjala o tem, ampak nikakor nisva našla prave ŽENSKE, ki bi se z nama to ŠLA.

 

No ena moja bivša ljubica me je že enkrat pregovarjala, da bi se to ona šla in da je zadevo že preizkusila. Povabila me je na SEKUNDARNEGA TROJČKA, ampak tokrat sem zatajil JAZ, saj drugega MOŠKEGA nisem poznal in mi ni bilo za to.

 

No in ko sva se kasneje s PRIJATELJEM zopet pogovarjala o SEKUNDARNEM TROJČKU sem poklical to mojo bivšo ljubico in ji predlagal TROJČKA z mano in z mojim prijateljem. Moram reči, da je načelno pristala, ampak jaz sem se potem vezal s to mojo sedanjo partnerko, tako, da je zadeva zopet padla z MOJE STRANI.

 

Spomnil sem se pa še prizkušenega "posebnega" trojčka. Gre za trojčka, ki ga nekateri bolj svobodni pari, s sodobni nazori kdaj pa kdaj tudi uresničijo. Gre za trojčka: MOŠKI + ŽENSKA + DILDO.

Sam sem ga preizkusil in moja ljubica ga ja doživela na zodovoljiv način. Kako je potekalo? Svojega qrca sem naslonil na njeno zadnjično odprtinico, dildota pa sem naslonil na trebuh, malo nad korenom qrca, tako, da je dildo dosegel njeno sexy vlažno muco. Potem pa sem ju v počasnem ritmu oba porival v njene vroče odprtine in doživela je dvojno penetracijo z enim samim moškim. 

Vrhunsko a ne?  Poskusite še vi. Ne bo ji žal !

O drugih trojčkih seveda ne bom pisal, sem pa že slišal zgodbe iz prve roke, ko so kolegi pristali še v kakšnem drugem TROJČKU in so potem morali NABRISATI  tako ŽENSKO in NJENEGA MOŽA ali PARTNERJA.

 

NO GO!!!

 

Prijetno sanjarjenje še naprej……. SANJE SO PAČ DOVOLJENE :)

mike1968 - PRIMARNI IN SEKUNDARNI TROJČEK

Ste moški ali ženske kdaj sanjali o TROJČKU ?    Če bi del