Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?

 

No dan pred finalom sem se odločil, da napišem še svoj zadnji BAROVSKI KOMENTAR.

 

Niti nisem imel namena, da bi še kaj pisal o BAR, čeprav me je v vseh teh treh mesecih prijelo, da napišem še kaj.

 

No sodu je izbilo dno včerajšnji zgolj slučajni »insert«, ki sem ga ujel med oddajo, ker sem bolj kot ne slučajno premaknil na Planet TV. Zadnji mesec sem oddaje pogledal zgolj na hitro, ker mi je šlo vse skupaj že na jetra. Sploh pa večne izjave oziroma besedni vložki »MAJKE MI« ali »PRSEŽEM«.

 

No v včerajšnjem kratkem »insertu« je neki mladenič izjavil nekaj v slogu, da sta s prijateljem za glasove Ivone, potrošila že najmanj »JURJA« EUR.

 

Moram reči, da me je šokiralo oziroma zaskrbelo to, kaj vse so pripravljeni ljudje storiti oziroma zapraviti denar.

 

Moram reči, da so tile »televizijci« z našega planeta zelo prebrisani.

 

Glasovanje se je pričelo že v ponedeljek in bo trajalo vse do jutri nekje do 22te ure.

 

Zdaj si pa predstavljajte. 1 glas stane 1,46 EUR. Koliko ostane planetu bo najbrž poslovna skrivnost. No pa če rečemo, da je vsaj polovica, je to zaokroženo navzdol 0,70 EUR.

 

Če sta onadva prijatelja »zaglasovala« že  najman »jurja« je to cca 680 glasov, kar pomeni 475 EUR za planet.

 

Gre zgolj za ugibanja, na pamet. Če vsak dan ljudje pošljejo cca 10.000 glasov (pa sem prepričan, da mnogo več), je to na dan 7.000 EUR čistega (najmanj) za planet, pa to pomnožimo z dnevi glesovanja (6), je to že 42.000 EUR.

 

Do sedaj je bilo že vsaj 12 glasovalnih sobot, to pomeni še nadaljnjih 84.000 EUR + 42.000 EUR = 126.000 EUR. Mislim, da bi to številko lahko pomnožili še z 2 ali 3 ali celo z večkratnikom.

 

Sama nagrada je 50.000 EUR, se pravi, da po »ta malem« ostane planetu najmanj 76.000 EUR. Tu so seveda še stroški s stanovanjem, z osebjem, najemom Bara itd itd. Ampak prepričan sem pa, da bodo dobički planeta zelo veliki (tu je še denar od reklam in še mnogo ostalih zadev).

 

Ok vse lepo in prav, je pač komercialna zadeva in plus mora biti.

 

Mi je pa zelo zanimivo, kako ljudje radi glasujejo za svojega kandidata.

 

Jaz nisem dal niti enega glasu, ker mi je škoda denarja oziroma mi je brez veze »fotrat« neko TV. Raje doniram kak denar z sms-om in da ta denar gre v neke prave roke, kjer res ljudje potrebujejo pomoč.

 

Poleg tega sem bil tudi šokiran, da denar, ki naj bi ga BAROVCI zbirali, ni bil nakazan brezdomskim organizacijam. Poleg tega so me zelo razočarali ljudje,ki naj bi darovali za brezdomce in so v škatlo metali neke bfrezvezne kupone za brezplačno striženje in za brezplačne kavice.  KATASTROFA NA CELI ČRTI. Sploh ne vem, kako so lahko BAROVCI sploh jemali te kupone in konec koncev tudi ovrednotili te kupone, da bi prikazali koliko so oni nabrali denarja.

 

Povzetek tega BARA bi težko naredil, ker priznam, da ga nisem spremljal vsaki dan, ker mi je bil nekje po drugem ali tretjem tednu popolnoma brezvezen.

 

V BARU je bilo nekaj pravih pacientov.

 

Spomnimo se samo Miloša. Na začetku zelo simpatičen fant, kmalu pa je pokazal svojo pravo naravo, oziroma videli smo, kako alkohol zelo spremeni človeka.

 

Naslednja je Vita. Moram reči, da mi že od začetka ni bila všeč. Nekako mi ni potegnila. No kasneje smo videli, da ima punca kar nekaj problemov. Na koncu se je obnašala kot naši vrli politiki. »GLEDA U OČI I LAŽE I SERE« (gleda te v oči in laže in serje-kaka…prevod). Punca spravi se k sebi.

 

Prekmurka Suzana mi tudi ni bila nič kaj preveč simpatična. Saj ime lepo postavo, dobre joške in ritko. Ampak ko punca odpre usta, grozljivka, momlja, da je ne zastopiš, pa še po prekmursko tovče (čeprav prekmursko zastopim). IQ pa tudi ni ravno na visokem nivoju, nekateri bi rekli sobna.

 

Na koncu lahko lahko rečem, da sem bil s tretjo (3) izvedbo BARA zelo razočaran. Mogoče je kriv koncept, mogoče režija,mogoče so krivi tekmovalci. Enostavno mi ni potegnilo tako kot prav dva BARA.

 

FINALISTA sta pač znana.

 

KDO BO ZMAGAL? MENI JE ČISTO VSEENO.

 

BOLI ME QRAC!!!

 

 

Ampak a veste kdo bo največji zmagovalec???

 

ABOSOLUTNO    P  L  A  N  E  T    T  V

 

 

Vsaka podobnost z resničnimi oddajami in osebami je zgolj slučajna.

mike1968 - BAR - ZAKLJUČEK

Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?   No dan pre