Ljudje se zaradi svojih tegob, bolezni in različnih poškodb in telesnih okvar, vse več oziramo k ZDRAVILCEM.

 

Seveda se za to vejo zdravljenja odločamo tudi zaradi splošnega nezadovoljstva z uradno medicino in zaradi »nedotakljivosti« slovenskih zdravnikov, ki kljub mnogim dokazanim napakam po navadi za te nikoli ne odgovarjajo.

 

Samo poglejte si te noge »SAMODRŽNEŽE«, ki nikakor nočejo sestopiti iz ugodja, pomembnosti in odličnih plač.

 

Šokiral me je podatek, ki je bil nekje objavljen, da je na lestvici prvih 50 najboljših plač v javni upravi 49 zdravnikov. Veliko njih ima mesečno plačo krepko nad 10.000 EUR. Seveda se izgovarjajo na to, da so zelo obremenjeni z rednim delom in z dežurstvi in da so praktično nenadomestljivi.

 

S plačo 10 do 15.000 EUR, bi lahko zaposlili še 3 mlade zdravnike, ki bi lahko »normalno delali« in si porazdelili delo, ki ga nekateri »opravljajo« mesečno. Takšna obremenitev, če seveda resnično je,  v kar pa dvomim vsaj po izjavah medicinskih sester, ki si ponoči ne upajo buditi dežurnih zdravnikov, kar pomeni, da hodijo v službo lepo spati in to za velik denar, pa je lahko zelo problematična, saj utrujen zdravnik nikakor ne more biti dovolj zbran,sploh če mora opraviti zelo zahtevno operacijo.

 

Seveda je tudi mnogo zelo dobrih, kaj dobrih, odličnih zdravnikov, ki so z vsem srcem v tem zdravniškem poklicu.

 

Malo sem zašel s teme, ki sem jo hotel napisati.

 

Prvič sem se srečal z ZDRAVILCEM oziroma z alternativno medicino že daljnega leta 2003 oziroma 2004. Bivša žena je imela kar nekaj problemov, tako da se je zdravila pri njemu. Šlo je predvsem za utrujenost, izmučenost in nervozo. Moram reči, da ji je Zdravilec kar pomagal. Šlo je za gospoda z velikim G.jem, Magbula Mušića z nadimkom BIO-MAGI, ki je sodeloval tudi v neki oddaji na TV, na neki komercialni TV, ampak se sedaj ne spomnim na kateri.

 

BIO-MAGI je deloval nekje v Domžalah, kasneje pa je imel »ordinacijo« v Rogaški Slatini.

 

Ko je moja hči imela velike probleme s strahovi, pri nekje 12 ali 13-tih letih, smo se odločili, da jo odpeljemo k BIO-MAGIJU v Rogaško Slatino.

 

Moram reči, da ji je zelo pomagal, resnično pomagal in za to mu bom za vedno hvaležen. Peljal sem jo na terapije 4 dni zaporedoma in potem še na terapije vsak mesec.

 

Gospod, ki je zdravil tudi nekatere velike hrvaške in slovenske estradnike, politike in športnike je bil zelo prijazen gospod in nikoli ne bom pozabil kako je pomagal moji hčerki, da je premagala svoje strahove in ji vlil veliko energije za življenje.

 

V tistem času je bila med njegovim zdravljenje polna energije in zelo samozavestna, saj se je pričela ukvarjati s petjem in kar nekajkrat javno nastopala, kar je bilo zame in za mojo bivšo ženo takrat nepredstavljivo, saj je take enostavno nismo poznali.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AkOaMFGu0DM

 

HVALA TI BIO-MAGI.

 

No kasneje sva z bivšo ženo izvedela za Gospoda Zdenka DOMANČIČA. Pred cca 10. Leti, ko sva izvedela za njega je deloval v Kranjski gori v Hotelu Larix, kjer so posebej za njega dogradili dvorano, kjer je imel svoje seanse. Na zdravljenje so hodili bolniki iz celega sveta, pa tudi turizem v Kranjski gori je prav s pomočjo njega zelo cvetel.

 

Po nekaj letih ga je »pregnalo« novo vodstvo hotela, češ, da v hotel »vlači« predvsem bolne ljudi, invalide in ostale za njih očitno neperspektivne goste. Seveda so to govorice, če je kaj resnice na tem pa ne vem.

 

Kasneje so zgradili nov zdravilni center s hotelom v Bohinjski Bistrici, ki pa, baje, ni ustrezal dobri pozicji za zdravljenje, tako, da sedaj Gospod DOMANČIČ že nekaj let deluje na Bledu.

 

Gospod DOMANČIČ je zelo KARIZMATIČNA osebnost. Že ko prisluhneš njegovim besedam ti daje ogromno energije.

 

Jaz sem hodil na njegove »seanse« skupaj s svojo bivšo ženo, ker je bila v tistem času zelo pod stresom in z zelo malo energije. Jaz sem se s tem ko sem bil samo v skupnem terapevtskem prostoru z ljudmi, ki so prišli po njegovo pomoč, »filal« z energijo.

 

Poleg Gospoda DOMANČIČA je pri terapijah sodelovalo še nekaj najboljših zdravilcev, med njimi tudi njegov sin.

 

Ker sem hotel tudi sam pomagati svoji bivši ženi, sem se odločil, da tudi jaz opravim tečaj zdravilstva po metodi Zdenka DOMANČIČA.

 

Z bivšo ženo sva odšla v Opatijo, kjer smo opravljali 3-dnevni tečaj zdravilstva na 1. Stopnji. Moram reči, da mi je bilo zelo všeč in Gospod DOMANČIČ mi je poklonil tudi njegovo kaseto z opisom vseh tehnik zdravljenja.

 

Ko se opravil tečaj, pa nisem dobil nekega zaupanja svoje bivše žene, pa tudi ne svojih bližjih sorodnikov, tako, da nikoli nisem dobil prilike, da bi zdravil s to metodo.

Mogoče pa nekoč, nekje :) 

 

Gospod DOMANČIČ in njegovi zdravilci za svoje terapije nikoli ne zahtevajo plačila. Gospod DOMANČIČ je to pojasnil, da gre za to, da ljudje sami ocenijo, koliko je vredno njihovo delo. Gre se tudi za to, da revnejši bolniki ne bi čutili, da so v primerjavi z bogatimi bolniki dali premalo. Enostavno si v kuverto dal svoj prispevek, po svojih možnostih.

 

Meni se je zdel ta način zelo pošten in pravičen.

 

Tudi Gospod DOMANČIČ je zdravil mnogo slavnih bolnikov in tudi športnikov. Velikega hrvaškega rokometaša Baliča je menda zdravil na daljavo med OI v Pekingu, ko je imel poškodovano koleno. Na njegovo zdravljenje je prišlo tudi nekaj ZDRAVNIKOV, ki so poiskali njegovo pomoč ker je bila uradna medicina pri njihovem zdravljenju NEUSPEŠNA.

 

Menda se je leta 1980 ponudil tudi, da bi zdravil MARŠALA, ampak ga je menda krog, ki se je vrtel okrog MARŠALA, gladko zavrnil oziroma so ga ignorirali. V tistem času je živel v Belgiji in v Nemčiji.

 

http://www.zdenkodomancic.com/biografija.aspx

 

https://www.youtube.com/watch?v=ut2ymkLChgI

 

 

GOSPOD ZDENKO DOMANČIČ JE VELIK ČLOVEK!

mike1968 - ZDRAVILSTVO

Ljudje se zaradi svojih tegob, bolezni in različnih poškodb in telesnih okvar

Celebrity Makeover by Boris Kosmač - MAGBUL MUŠIĆ - BIOMAGI - YouTube

Biografija

Zdenko Domančić - Ruke ( liječenje BIOenergijom ) - YouTube

POSJETITE - VISIT 1. http://www.domanciczdenko.eu/hr