Pred dnevi sem slučajno preklopil TV kanal na tuji program E, kjer nastopajo slavni in malo manj slavni in kjer lahko nekateri Voajerji vsak dan spremljajo Kardasiane (ne vem če sem prav zapisal, zato prosim dotične, da mi napako spregledajo).

Pa nisem gledal njih, nikakor ne. Priznam, da se pred leti res celo pogledal eno samcato njihovo Oddajo oziorma njihov resničnostni šov, pa me je hitro minilo. Sem sicer pristaš resničnostnih šovov, ampak letošnji Bar se mi zdi porazen, tako, da sem ga tako rekoč nehal spremljati (samo še pavšalno), da o Big Brotherju niti ne govorim. Enostavno to ni to.

Ampak pustimo to. Nisem hotel pisati o tem.

No prejšnji teden sem slučajno naletel na Oddajo na kanalu E z naslovom "BOTCHED", v kateri dva mojstra "PLATIC FANTASTIC" popravljata, kar so ZAJEBALI ostali plastični kirurgi. Oddaja me je navdušila, tako, da sem, ker je sedaj že II. sezona, na vrat na nos potegnil dol še celotno prvo sezono.

No v Oddaji se pojavljajo takšni in drugačni SPAKI, ki so, vsaj nekateri imeli že tudi več kot 100 lepotnih operacij. Največkrat pa so problem JOŠKI in o tem sem hotel pisati.

Pa ne o tem kar sem že pisal v tem zapisu : http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/115449/obline-ali-za-vsakega-nekaj , ampak o BRADAVIČKAH t.j. NIPLČKIH.

O bradavičkah, ki jih med Oddajo, ko nam prikažejo pisamezen primer, tako, da JOŠKE pokažejo, zasenčijo pa BRADAVIČKE.  Ob tem sem se pričel spraševati : "ZAKAJ hudiča pa nam ne pokažejo NIPLČKOV?"  Govorim seveda o ženskih bradavičkah. Moške bradavičke nam lepo veselo kažejo. Zakaj pa ne smemo videti ženskih?  V čem je poanta, da nekater ženske organe lahko vidimo, nakatere pač ne? Enako je tudi pri moških. Moškega TIČA lahko vidimo v "spalnem" stanju, ko pa je v EREKCIJI, pa NE.

Se pravi v tej Oddaji vedno zakrivajo bradavičke, tako kot tudi na nekaterih slovenskih portalih, kjer veselo senčijo ženske bradavičke, tako kot nekaterim kriminalcem oči, da jih "kao" ne bi prepoznali (govorim o enem naših največjih dilerjev z prepovedanimi steroidi, ki so ga ZDA razglasile za enega največjih njihovih sovražnikov).

Kaj je tako hudega, tako prepovedanega na ženskih bradavičkah? Zakaj moške bradavičke lahko vidimo vsepovprek in jih ne zakrivajo in senčijo?

Moški sicer vemo, vsaj mi "NORMALNI" moški, če nas lahko tako imenujem. Normalni v tem, da LJUBIMO ŽENSKE. Pa saj iz mojih zapisov lahko vidite, da nisem nikakršni HOMOFOB, samo.........saj veste, kaj mislim....

Priznam, da mene ženske BRDAVIČKE oziroma NIPELNI blazno privlačijo in vznemirijo. Ne znam tega razložiti. Ko pa vidim med to Oddajo ali na teh portalih, ki sem jih omenil, zasenčene bradavičke me to sploh ne vznemiri. Kvečjemu me razjezi.

GRRRR.... HOČEM VIDETI ŽENSKE BRADAVIČKE!!!

Me pa zanima, kako gledajo ženske in homoseksualci na MOŠKE BRADAVIČKE. Ali jih tudi tako vznemirijo, kot nas ženske bradavičke?

Ali je potem to fer, da dam zakrivajo ženske bradavičke, ker očitno se snovalcem Oddaje oziroma recenzorjem zdi pohujšljivo, če bi nam pokazali BRADAVIČKE? Ali gre res za nekakšen TABU?

Zanimiv bi bil odgovor nekoga, ki take stvari CENZURIRA. Zanima me samo ZAKAJ taka CENZURA? Ali gre v tem primeru za POHUJŠANJE gledalcev ali je to NEMORALNO ali je to nekaj PREPOVEDANEGA?

Ali potem ženske nabrekel PENIS res tako vznemiri, da ga v večini filmov ne pokažejo, mi pa lahko veselo gledamo odkrite LULIKE?

ZAVZEMAM SE ZA ODKRITE ŽENSKE BRADAVIČKE BREZ CENZURE!!!