Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

ZGODBA ŠT. II.

Potem sem pričel obiskovati različne klepetalnice in tako imenovane »chat room«, kjer sem kontaktiral z različnimi ženskami in se z njimi šel sex klepet, potem video sex klepet, kjer sem drkal na polno. V nadaljevanju pa sem se pričel dobivati z ženskami najprej na kavici in kasneje tudi za zmenke.

 

Imel sem veliko ljubic. Včasih sem se z njimi dobival in sexal v mojem ali v njenem  avtu. Včasih sem odšel k njej, včasih, pa ko sem bil sam doma, sem kakšno pripeljal tudi k sebi. Seveda je bila takšna ženska vredna mojega zaupanja, da ne bi potem imel kakšne »štale« doma. Seveda sem »svoje« ženske peljal tudi v hotel, na tako imenovani »opoldanski počitek«, kar me je stalo najmanj 40 ali 50 EUR. Imel sem nekaj »črnega fonda«, tako da glede denarja ni bil problem. Sobo sem vedno plačal jaz, brez izjeme. Koliko denarja sem za to potrošil? O tem raje ne razmišljam. Nikoli pa mi tega denarja ni bilo žal.

 

Ker, kot sem že omenil, moja bivša žena ni zdržala tempa in se je s tem posledično najin odnos močno poslabšal, sva na Sodišče dala predlog za Sporazumno ločitev.

 

Preselil sem se v manjše stanovanje, ki sem si ga kupil na kredit s pomočjo mojih staršev in pričel dokaj »razvratno sexualno življenje«.

 

V tem času sem si ustvaril nekakšen »krog« ali »harem« žensk (cca 5 ali 6) s katerimi sem se redno dobival in včasih sem sexal tudi s tremi v enem dnevu (ne s tremi skupaj) in seveda one niso vedela ena za drugo. Med njimi je bilo nekaj poročenih žensk, nekaj vdov in tudi samskih žensk.

 

Seveda se mi je zgodilo tudi to, da se je kakšna moja »ljubimka« spozabila, oziroma je v najin sex vpletla tudi čustva. Seveda so tudi v tako imenovanem »športnem« sexu čustva. Govorim o drugih čustvih, o čustvih, da se navežeš na nekoga, da se zaljubiš. Vedno sem postavil mejo že na začetku. Šlo je samo za to »VZEMI ALI PUSTI«. Ker sem imel tudi nekaj težav s posameznicami in z njihovimi možmi ali partnerji sem počasi zmanjševal število ljubic in na koncu ostal sam.

 

ZAKAJ? Ker sem imel pol kufer te čustvene navlake. Priznam, tudi jaz sem se v kakšno zaljubil, ampak nisem pa hotel, da bi kakšna od njih zaradi mene  zapustila svojo družino.

 

Ker se seveda nisem mogel samozadovoljitvi le z »drkanjem« sem zašel v svet PROSTITUCIJE. V čem je »CATCH«? Gre enostavno za to, da plačaš prostitutko, se IZPRAZNIŠ in greš naprej. Brez kakršnekoli čustvene navlake. Pa seveda lahko si privoščiš vsakič drugo.

 

Poleg tega nimaš nobenih drugih stroškov, ne rabiš dvoriti, ne rabiš leporečiti, osvajati, jo peljati ven na pijačo ali na večerjo in kljub zapravljenemu denarju s trdim oditi domov.

 

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA II.

Potem sem pričel obiskovati različne klepetalnice in tako imenovane »chat ro