Članek
CALIFAT V EVROPI JE RESNIČEN
Objavljeno Sep 14, 2014



Uradna objava o koncu Evrope kakršno jo mi poznamo
Da bi se kultura nekega naroda obdržala dlje kot 25 let mora obstajati stopnja rodnosti 2,11 otrok na družino. Vse kar je pod to stopnjo kaže da bo družba izginila

Pregled skozi zgodovino kaže, da se ni rešila nobena kultura. Ko je stopnja rodnosti padla pod 1,9. Stopnjo 1,3 pa je nemogoča preobrniti, ker bi trajalo 80 – 100 let da bi se to preobrnilo. Tudi ekonomskega modela ni, ki bi ohranil družbo skozi ta čas.
Z drugimi besedami, od dveh starševskih parov ima vsak po enega otroka, vsak otrok dobi po enega otroka bo 4 krat manj otrok kot babic in dedkov.
Če se rodi samo 1 milijon otrok v letu 2014 je težko računati na 2 milijona odraslih ki bi šli v leto 2034. Kako se zmanjšuje populacija tako tudi družba in kultura legalno izginja.
Stopnja rodnosti v Franciji je 1,8, v Angliji 1,6, Grčiji 1,3, Nemčiji 1,3, Italiji 1,2, Španiji 1,1....
31 dežel EU ima stopnjo rodnosti skupaj 1,38. Zgodovina trdi, da te stopnje ni mogoče spreobrniti.
Po nekaj letih EU ki jo mi poznamo ne bo več obstajala.
Toda populacija Evrope se ne zmanjšuje 
Zakaj?

ISLAMSKA IMIGRACIJA!
Od vse populacijske rasti Evrope od leta 1990 90% je islamska emigracija.
Francija torej ima populacijsko stopnjo 1,8, muslimani pa 8,1 promilov.
Južna Francija, je skozi zgodovino bila regija z največ cerkvami na svetu, sedaj ima največ džamij kot cerkva. 30% prebivalstva pod 20-timi leti so muslimani.
V večjih mestih kot so Nica, Marsej, Pariz je število muslimanov naraslo na 45%. Do leta 2027 bo vsaki 5 Francoz musliman. S takim tempom bo čez 39 let Francija islamska republika.
V zadnjih 30. Letih v Veliki Britaniji je število muslimanov z 8.200 zraslo na 2,5 milijonov. Torej 30 krat se je rodnost muslimanov povečala. V Britaniji je čez 1000 džamij večina starih cerkva.
Na Nizozemskem 50% novorojenčkov je muslimanov in čez 15 let bodo večinsko prebivalstvo.
V Rusiji je 23 milijonov muslimanov. Vsaki 5 Rus je musliman.
Čez nekaj let bo 40% ruske vojske muslimani
V Belgiji je 25% novorojencev muslimanov. Belgijska vlada je ugotovila, da bo 1/3 vseh otrok rojenih v Evropi čez 15 let muslimanske veroizpovedi. Nemška vlada je javno opozorila: »Padec nemške populacije se ne more več zaustaviti«. Tendenca padca rodnosti se torej ne more več ustaviti. Nemčija bo muslimanska dežela od leta 2050.
Libijski voditelj Muamar Gadaffi je izjavil:
»Obstajajo indici da bo Alah zagotovil zmago nad Evropo brez mečev, pušk in brez osvajalskih bojev. Ne potre bujemo teroriste in samomorilce. 50 milijonov muslimanov bo Evropo pretvorilo v muslimanski kontinent v nekaj desetletji.«
Po podatkih iz 2007 jih je 52 milijonov, do 2017 se bo to število podvojilo na 104 milijonov.
Katoliška cerkev je objavila, da jo je islam prekaša z registriranim številom verujočih.
Čez 5-7 let bo islam dominantna religija na svetu.
Svet v katerem mi živimo ne bo več tisti v katerem bodo živeli naši vnuki.
Zveni smešno, toda emancipacija, ki je vzdignila žensko zavest in svobodo, ki jim je bila kratena skozi zgodovino in direktno vplivala na padec rodnosti, se je pokazala kot odličen način, da se totalno zruši zahodna civilizacija.
Tisto kar je pa najbolj žalostno, ne oziraje se na tisto kar mislimo o položaju žensk v islamu. Ko islam preplavi zahodni svet in doseže večino, bo enostavno ukinil svobodo ženski ki jo trenutno uživajo.

r.wikipedia.org/wiki/Omeyyades_de_Cordoue