Članek
Strupeni RUSI
Objavljeno Mar 14, 2018
Gotovo ste vsi brali ali pa vsaj na TV gledali poročila o zastrupitvi ex-ruskega agenta in njegove hčere v GB.

Če niste, potem ni treba brati naprej, ker vas te zadeve ne zanimajo iz različnih razlogov. Morda raje berete činčulebančule na temo cehmtrails, Grabovoj, nočem-se-cepit ipd. Raje berite svoje priljubljeno čtivo, kot tole.



Kakorkoli, pri teh zastrupitvah nekdanjih ruskih agentov v Angliji se postavlja vprašanje:
ZAKAJ bi Rusi počeli kaj takega na tako očiten način?

Ali novinarji res mislijo, da je ruska FSB polna takih norcev, ki bi se dobesedno podpisali pod tak zločin?

Mislijo, da FSB ne pozna načinov, katere pozna vsak mafijec, ko želi odstraniti nasprotnika, ki potem za vedno izgine? Brez vseh ostankov in dokazov?

Kar se mene tiče je to zakuhal MI6 - pa recite kar hočete. Žrtvovala je izdajalce lastne domovine, katerim je dala zatočišče in jih zdaj preprosto zlorabila. Z namenom anti-Putinove propagande.

Nemalokrat so se razne vojne začele tako, da je (zaradi verodostojnosti očrnitve nasprotnika s častnim naslovom "diktator") GB zakuhala sranje, novinarji so začeli galamo po celem svetu - če se spomnimo Gadafija, recimo, pa Sadama - začele so se sankcije in potem resna vojna.

In .. seveda .. vsak vohun natančno ve v kakšne igre se zapleta. V kakšen riziko se spušča. Vsak ve, da je v teh igrah lahko današnji prijatelj in zaveznik jutri že smrtno nevaren sovražnik.

Trenutno Putinu na volitvah kaže tako dobro, da bo skoraj gotovo sedel na prestol za naslednji mandat. Tega si pa plenilci NATO zveze nočejo več privoščiti. V tem času bi namreč Rusija postala enostavno premočna - če že ni. In njih NWO ideja bi bila pokopana za vedno.

Moj pokojni prijatelj je enkrat rekel: 
"Kjer se Angleži vmešajo, vedno samo drek zakuhajo!"

Zato mi verjemite - osebno bom res srečen, ko bodo ti gusarji klavski zapustili EU.



BTW: pa ne bodite naivni. Če GB imperij v WW2 ne bi bil direktno ogrožen s Hitlerjeve strani, se oni niti po nesreči ne bi vmešali v vseevropsko klanje. Danes pa to prodajajo kot "pomoč" Evropi v boju proti Hitlerju .. približno tako kot SDS domobrance.