NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

NATO - politični idiotizem
INTROSPEKCIJA
CHEMTRAILS - dokaz laganja norcev
SVOBODA GOVORA
MOJE srečanje z BOGOM
ANGLEŽI PRIZNALI
ANGLEŠKI LAŽNIVCI RAZKRINKANI
proti SDS
CHEMTRAILS in teorije sovražnikov osnovnošolske fizike in kemije
HAWKING, Einstein & Galileo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

CHEMTRAILS - dokaz laganja norcev

Jurij Korošec
03.03.2019 21:58 (Mar 03, 2019)

Po spletu spet lažnivci razlagajo ukradeno in zlorabljeno fotografijo Trumpa, ki nja bi si ogledova letalo za chemtrails.

DA VAS NI SRAM LAŽNIVCI GRDI UMAZANI IN ZAHRBTNI!

Tole je ta fotografija
President Donald Trump seen here touring a Boeing 767 airplane outfitted with chemtrail gear.

Če bi kdorkoli od lažnivcev znal klikniti z "desno miško" na Fotko, bi mu Google takoj poiskal izvorno fotografijo.

Gre za Trumpov ogled testnega letala, v katerem so nameščeni vsebniki za vodo, katero lahko med letom prečrpavajo iz enega tanka v drugega in tako spreminjajo obtežitev testnega letala s čimer simulirajo premikanje potnikov in tovora med letom.

Tule je pa nekaj virov, ki zanikajo blebetanje blogerskih lažnivcev - katerih cel kup je tudi tule in jih še predobro poznamo
vir 1

vir 2

Prva je pa to objavila satirična stran Nevada County Scooper kot zajebancijo ... kar so z veseljem pograbili zblojeni pisci blogov tudi pri nas, katere bo stric Google z veseljem sam poiskal in vam lažnice serviral na krožniku. Tudi na Publish Wall.

Mrš banda lažniva .. zakaj se raje ne vključite v SDS - tam tak

ZRAK = SMRT

Jurij Korošec
15.01.2019 22:33 (Jan 15, 2019)

ZRAK je definitivno smrtonosen.
Kdorkoli ga diha - umre.
Prej ali slej.

Žabjek je pa še kar tiho. Do danes ni podal
nobene omembe vredne razlage tega fenomena.


Pa Babičeva tudi ni povedala ali obstaja
kaka Grabovojeva številka proti temu
neverjetnemu ubijalcu vsega živega, katerega gotovo
proizvaja hudobna farmacija, da bi nas vse pobila.

O VERNIKIH (s poudarkom na SDS)

Jurij Korošec
06.05.2018 13:38 (May 06, 2018)

Jaz nikoli nisem trdno prepričan in si vedno dovolim spremembo mišljenja na podlagi resnih, dokazanih dejstev. V NASPROTJU Z VERNIKI, ki verjamejo in so trdno prepričani v karkoli pač že.

IN VEM pa na podlagi resnih dokazov, da so vsi verniki "trdno prepričani" v svoj prav ne glede na dejstva .. tako v to, da je zemlja ravna, stara 6000 let, da je človeka naredil nek čudak z dolgo belo brado, ki je blodil po vesolju in momljal "Bodi svetloba!" namesto, da bi si prižgal svečo - žensko iz rebra, možakarja prej pa iz blata .. trdno so prepričani v to, da je cepljenje smrtno nevarno in služi izključno zmanjševanju populacije ter vzpostavitvi muslimanske EU, trdno prepričani v chemtrailse, ne da bi nosili zaščitno opremo proti grozovitim strupom izpod neba, ampak je za lastno zaščito in zaščito svojih otrok dovolj pisati o svoji cehmtrails-veri po internetu .. in seveda na koncu koncev tudi taki, ki trdno verujejo v svetost in skrajno poštenost svojega velikega vodje Janše, ki bo zajahal b

proti SDS

Jurij Korošec
03.05.2018 16:54 (May 03, 2018)

ANTI-SDS-OVCI združite se!BREZKOMPROMISEN PREDVOLILNI BOJ

PROTI SDS

JE MORALNA DOLŽNOST VSAKEGA

N O R M A L N E  G A

DRŽAVLJANA SLOVENIJE !!


TEGA NE VESTE O MIGRANTIH

Jurij Korošec
02.05.2018 18:13 (May 02, 2018)

MAROKO IN ALŽIRIJA (od kjer pride največ migrantov) sta bivši francoski koloniji, kjer je francoska tujska legija delala nepopisna grozodejstva in poleg ostalih 12ih afriških držav še danes Franciji plačujeta t.i. kolonialni davek - vseh 14 afriških držav plača čez 400 Mrd € letno (poročajo Nemci v svojem Gospodarskem vestniku - link nas koncu).

Tega seveda naši mediji ne poročajo in tudi tega ne, da ljudje iz teh držav uživajo posebne pravice v Franciji - ZATO NI ŠANS, da bi se TI MIGRANTI naselili pri nas 
in 
tako pridemo do navadnega cenenega desničarskega nabijanja neizobraženih ljudi, ki po vaških bufetkih širijo migrantsko paniko samo zato, da jim potem sosed plača en šnops.

Francija bi brez tega denarja katerega vsako leto (!!) dobesedno ukrade bivšim kolonijam padla na nivo Albanije v dveh letih, je izjavil francoski finančni minister.

Seveda je zadeva identična v GB.

Še vir - seveda ne znate nemško in boste le delno razumeli kar piše - je pa dovolj nedvoumno napisano, da bo

99,999 %

Jurij Korošec
29.04.2018 13:19 (Apr 29, 2018)

Kakorkoli obrnemo je vse narejeno iz atomov. Stol pod vami, ekran katerega gledate, vi sami in verjeli ali ne - celo janša. Ter v končni fazi celo vesolje.

Zanimiva pri atomih je pa njihova zgradba. V glavnem so namreč prazni. Med jedrom in alektroni je ogrommno praznega prostora .. približno 99,999 % prostornine atoma je enostavno praznina.

Če bi atom povečali na velikost nogometnega igrišča, bi jedro bilo veliko kot žogica za tenis, elektron pa kot glavica bucike. Vse ostalo pa popolna praznina.

Zdaj se pa pripravite na miselni preskok, ki vam bo verjetno zelo tuj - vseeno pa je zabaven.

Kaj bomo delali na VOLIščih?

Kogarkoli boste volili se zavedajte, da volite praznino. Skoraj popolno praznino. Neverjetno prazno praznino. Tako prazno praznino, da bi se morali precej potruditi, da bi v tej praznini sploh karkoli našli. Pa še to kar bi našli, ne bi bilo vredno piškavega oreha. Pri SDS pa niti lupinice piškavega oreščka - ne.


Če mene vporašate - jaz menim, da nima resnega smisla zapravljai

"UPOR" PROTI CEPLJENJU

Jurij Korošec
26.04.2018 14:50 (Apr 26, 2018)

KRATKO OBVESTILO

Ne mislim se spet kregat tule z avtorji/icami negativnih zapisov o cepivih, ker jih v IQ sposbnostih poseka vsaka domača/i kokoš/petelin in posledično tak prepir nima nobenega smisla, saj kokoši/petelinu še nihče ni uspel dopovedati, da je samo in nič več kot kokoš/petelin na domačem gnojišču. Še manj pa seveda, da to gnojišče ni cel svet, kaj šele vesolje.

Tega tovrstna bitja enostavno ne razumejo, ker jim niso zrasli organi potrebni za zapleten postopek razumevanja okolja. Je pa dejstvo, da znajo zelo glasno kokodakati in kikirikati. Posebej, če kot muhe na drek pod tak zapis prileti še nekaj podobno omejenih oseb. Potem je a sploh orgija kokokokodakanja.

Sporočiti želim le to, da take kopije zapisov oz. povezave z veseljem objavim na FBooku. S primerno razlago seveda in komentarji so več kot zabavni. Smeha, krohotanja in posmehovanja poln koš.

Torej drage avtorice in avtorji - kar korajžno pisarite dalje.

Zabavajte internetno publiko kot klovni v cirkusu še naprej.ANGLEŠKI LAŽNIVCI RAZKRINKANI

Jurij Korošec
15.04.2018 11:51 (Apr 15, 2018)

Nedovisni švicarski kemični laboratorij je ugotovil, da substanca s katero sta bila zastrupljena Skriptalova ni narejena v Rusiji ampak so jo uporabljale angleške in ameriške tajne službe.

The Washington Post

Seveda bodo zdaj desničarji začeli vpiti, da so Švicarji komunajzarji.

Izsek iz članka:

Swiss center that assessed the samples is actually the Spiez Laboratory. This facility is a Swiss state research center controlled by the Swiss Federal Office for Civil Protection and, ultimately, by the country’s defense minister. The lab is also an internationally recognized center of excellence in the field of the nuclear, biological, and chemical protection and is one of the five centers permanently authorized by the OPCW.

The substance used on Sergei Skripal was an agent called BZ, according to Swiss state Spiez lab, the Russian foreign minister said. The toxin was never produced in Russia, but was in service in the US, UK, and other NATO states.

BRITS HAVE A VERY, VERY, VERY BIG PROBLEM WIT

NATO - politični idiotizem

Jurij Korošec
14.04.2018 18:03 (Apr 14, 2018)

NATO gusarji so se odločili "bombardirati" Sirijske kapacitete za izdelavo kemičnega orožja. Zbrali so svoje najmodernejše orožje in šli v napad z raketami z letal in ladij. Baje so imeli celo nekaj podmornic s seboj. Ampak to je nepreverjena informacija.

Zdaj se pa na vsa usta hvalijo kako je napad bil naduspešen in so naredili kar je narediti bilo.

Za crknt od smeha. Pa kako so lahko tako nori, da še vedno mislijo kako jim verjamemo???


1
Sirijci so zbili 70% NATO raket že v zraku. In to z več kot trideset let staro rusko poitiraketno obrambo.

2
Po ruševinah nekakšnih "laboratorijev za kemično orožje" pa je na posnetkih videti ljudi, ki se sprehajajo brez zaščitne opreme. Brez plinskih mask in zaščitnih oblek. 

Pa .. mater jim .. kakšne kemične strupe so pa delali tam?
Morda Cocacolo ali BurgerKinge McDonaldsa?

Kot naši chemtrailserji, ki se tudi samo z jamranjem po blogovju branijo pred strupi izpod neba - namesto, da bi hodili okoli v polni zaščitni opremi ...

Najvažnejše vprašanje:
Zakaj

VOL-ivec

Jurij Korošec
12.04.2018 10:11 (Apr 12, 2018)

VOLItve so za vole
Član parlamenta hodi po cesti, zadene ga tovornjak in ubije. Njegova duša gre v nebesa, kjer se pred vhodom sreča s Sv. Petrom.
"Dobrodošel v nebesa!" reče Sv. Peter, "Preden te nastanim, hm, zgleda, da imamo problem. Zelo poredko se znajdejo tukaj visoki relativno dobri funkcionarji tako, da ne vemo kaj bi s tabo."
"Ti .. samo spusti me noter. Ne bo problema." Se odreže politik. 
"Če bi smel, bi te spustil. Se pa moram držat navodil od zgoraj. Predpis za take modele pa pravi, da moraš preživet en dan v peklu, en dan v nebesih. Nato se boš sam odločil kje boš preživel večnost."
"Že že, ampak jaz sem se odločil, da bi šel v nebesa." 
"Žal, predpisi so predpisi .. najprej si oglej situacijo, potem se pa odloči."

In sv. Peter ga pospremi do dvigala, s katerim se član parlamenta spusti dol .. dol in dol do pekla.

Vrata se odprejo in poslanec se znajde sredi lepo negovanega golf igrišča. Nedaleč stran so klubski prostori, pred njimi pa veliko njegovih prijateljev in drugih pol

veleposlanik USA

Jurij Korošec
05.04.2018 16:52 (Apr 05, 2018)

Veleposlanik USA se pri nas obnaša - zelo milo povedano - skrajno nenavadno. Kot ravnatelj v OŠ.

Kako si lahko sploh dovoli "klicati na razgovor" predsednika ali ministra države gostiteljice? 

PROTOKOL
V vseh suverenih in samostojnih državah lahko veleposlanik tuje države zaprosi za razgovor pri predsedniku ali ministru gostujoče države.

TAK ODONS JE SKRAJNO PONIŽUJOČ ne samo do izvoljenih predstavnikov in voditeljev neke države, ampak do celega naroda.

Še bolj pa je seveda ponižujoče do naroda vedenje našega predsednika (upajmo, da bo minister bolj ponosen), ki natančno ve, da Slovenci niso bebci, ki bi nasedali zavajanju in lažem nore britanske Therese, katera zavestno s temi lažmi rine EU v vojno z Rusijo - zaradi tega, ker se je Brexit pokazal za popoln polom in  Britanija zdaj tone v izolacijo in bedo.

Solidarnost v lažeh in vojnemu hujskaštvu se našemu narodu še nikoli ni obrestovala.
Še več.
Ti ki danes zahtevajo od nas solidarnost v laganju in hujskaštvu, nam v preteklosti niso niti

ANGLEŽI PRIZNALI

Jurij Korošec
03.04.2018 18:17 (Apr 03, 2018)

To kar smo vsi vseskozi vedeli, je zdaj GB priznala. Naredili so sranje brez vseh dokazov:
- lagali
- izgnali diplomate

Se bodo opravičil
Ne!

Bodo pozvali diplomate nazaj?
Ne!

Zakaj ne?
Ker so večji nacisti od Nemcev kdajkoli.
Ker pridejo, sejejo smrt, lažejo, kradejo, posiljujejo in ob enem govorijo, kako "kultivirajo" manj vredne rase - ljudi!
In zato naj gredo čim prej nazaj na svoj otok in tam ostanejo za vse večne čase.
Nam vsaj zidu ne bo treba postavljati ...

breaking news

Jurij Korošec
29.03.2018 13:06 (Mar 29, 2018)

 POSEBNA RAZLAGA: ta blog je bil izbrisan na MMCju po nalogu ameriške in britanske veleposlanice. Da ne boste mislili, da teh tematik histerično ne sledijo. Zato previdno v komentarjih
___________________________________________

Danes je treba biti pozoren predvsem na ruske medije,
ker NATO mediji verjetno tega ne bodo objavili.

Marija Sacharowa obljublja veliko presenečenje vsem podpornikom lažnive kuharice vojn Britaniji.vir1
https://deutsch.rt.com/europa/67464-skripal-affaere-britisches-dokument-geleakt-moskau-ueberraschung/

vir 2

https://www.rt.com/uk/422621-skripal-poison-home-yard/vir3
https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/sergei-skripal-salisbury-poison-nerve-agent-russia-daughter-attack-novichok-front-door-home-a8278631.htmlUkaz zastrupitve dala Theresa Mayvir 4

http://smopo.ch/giftbefehl-von-theresa-may-yes-she-did-it/Zanimivo, kako je Pahor spet padel v past in se s svojimi slaboumnimi brezhrbteničnimi proti ruskimi izjavami popolnoma osramotil. Kot na tistem

NOS = vse daljši

Jurij Korošec
21.03.2018 20:30 (Mar 21, 2018)

 
Vleči za nos, govoriti neresnice, zavajati .. pa kaj qr*a si bodo barabe še izmislile za sinonim preproste besede s tremi črkami, katero smo včasih mirno uporabili, ne da bi vsi v zrak skočili in začeli nabijati o svobodi govora, žaljivkah in ne vem o čem vsem še.

LAŽ = laž 
in nič drugega.

Lažejo vsi, ki imajo kakršenkoli interes prepričati ljudi v karkoli.

Recimo vegani. Njihov najnovejši slogan:
"We are all born as vegans!" (Vsi smo rojeni kot vegani!)
Pa kdo je tu nor?
A vegani ne vedo kaj pijejo novorojenčki? A' pijejo vodo? Jedo solato?
Ne!
Novorojenčki pijejo mleko!
Mamino, ali kravje. Pa ne spet nabijat, da ene živalske vrste ne pijejo mleka drugih živalski vrst, ker bom tisti isti moment nalimal 20 posnetih filmčkov, kjer ena vrsta pije mleko PRI drugi vrsti. 
Direktno.
IN MLEKO JE VEGANOM PREPOVEDANO.
Ni "košer".

Lažejo nasprotniki cepljenja - vodilni, ker res želijo zmanjšati človeško populacijo in bebci, ki jim verjamejo in se histerično derejo o aluminiju v cepivih. In te slednje n

naslednje ŽIVLJENJE

Jurij Korošec
19.03.2018 10:52 (Mar 19, 2018)

 
Svoje naslednje življenje hočem preživeti v "rikvercu".


Dvignem se iz groba.

Zbudim se v DSO in se vsak dan počutim bolje.

Nekega dne me napodijo iz DSOja, ker sem preveč zdrav za oskrbo.

Uživam v penziji in zbiram denar pokojnine.

Spet včasih sexam.

Na prvi dan službe dobim zlato uro in odpravnino.

Otroci se vrnejo k meni in skupaj vedno bolj uživamo vse radosti družine.

Otroci so vse manjši in z njimi je vedno lepše, da ne govorim o ženi.

Sexam vedno pogosteje.

Potem hodim v službo, dokler nisem premlad, da bi bil zaposlen.

Zdaj je pravi čas, da se vrnem na fax, uživam v norijah s celo vrsto mladih, lepih deklic.

V srednji šoli .. mah nimam besed, da bi opisal krasote tega obdobja.

Začnem z osnovno šolo, postanem otrok in začnejo se igre brez meja brez kakršnihkoli odgovornosti.

Kot dojenček spet uživam vse radosti welness-a in živim od materinega mleka.

Zadnjih 9 mesecev preživim v popolnem okolju, plavam, centralno gretje zagotovljeno, hrana 100%no zdrava .. ni, da ni.

In .. končam kot

orgazem

MOJE srečanje z BOGOM

Jurij Korošec
16.03.2018 12:00 (Mar 16, 2018)

 
Odločil sem se objaviti svojo zelo osebno izkušnjo. Taka se ljudem zgodi zelo redko .. veliiiki večini pa nikoli. Zagotavljam vam, da pišem resnico, čisto resnico in nič drugega kot resnico.

Takrat sem bil mladenič dvajsetih let. Velika soba v kateri smo se zbrali, bi v današnjih časih bila le zbirka starih miz in stolov namenjenih odpadu. Vodja srečanja je rekel, da nam bo predstavil Boga, kar je za tiste čase bila precej pogumna poteza. Lepo nas je prosil, da naj bomo vljudni in ne blebetamo oslarij, katere običajno taka mularija govori ob nenavadnih dogodkih. Lahko pa Bogu postavimo kakršnakoli vljudna vprašanja.

Odprla so se vrata in vstopil je Bog. Osebno. Prijazen možakar poznih srednjih let .. nenavadno podoben svojemu sinu, katerega običajno vidimo na križih v cerkvah. Nasmehnil se je in nas s potezo roke blagoslovil. Vsi smo odprtih ust zijali kot teleta v nova vrata in sami sebi nismo mogli verjeti, ko je na prvo pogumno vprašanje: "Tovariš - a ste vi čist zares Bog?" prij

HAWKING, Einstein & Galileo

Jurij Korošec
15.03.2018 21:15 (Mar 15, 2018)

dejstva:


S. Hawking je bil rojen natančno na dan tristote obletnice smrti G. Galilea.

Hawking & Einsten sta oba umrla v starosti 76 let.

Hawking je umrl na rojstni dan Einsteina - štirinajstega marca.

Štirinajsti marec pa je dan števila π (pi).Kaj pa zdaj?

Ps:
najbolj zabaven kom. na drugem portalu.
Punca je prijavila, da je njen ubogi oče mrtev že 20 let.
Benti .. moj pa 30.
Poznam pa fanta katerega oče je mrtev že 45 let ...
No .. kdo je zdaj car?
:o)))))))
Ampak z mrtvimi pa govorijo ... največkrat v tisti bolnici z mehko oblazinjenimi malimi sobicami, elektrodami in tam se tudi največkrat pojavljajo razne inkarnacije Jezusa Kristusa. Definitivno. Množično!

kopija komentarja

 

14.3. je bil rojen moj oče, danes je 20 let, kar je umrl, 5 krat sem govorila prek medija z njim, in Hawkin je rojen 8.1. tako kot Elvis in David Bowie.

Tebe pa lepo prosim, če nehaš žalit. Grabovoj je sicer inkarnacija Jezusa Kristusa, ki se ni rodil 25.12.

vERApred eno uro

Strupeni RUSI

Jurij Korošec
14.03.2018 15:39 (Mar 14, 2018)

Gotovo ste vsi brali ali pa vsaj na TV gledali poročila o zastrupitvi ex-ruskega agenta in njegove hčere v GB.

Če niste, potem ni treba brati naprej, ker vas te zadeve ne zanimajo iz različnih razlogov. Morda raje berete činčulebančule na temo cehmtrails, Grabovoj, nočem-se-cepit ipd. Raje berite svoje priljubljeno čtivo, kot tole.Kakorkoli, pri teh zastrupitvah nekdanjih ruskih agentov v Angliji se postavlja vprašanje:
ZAKAJ bi Rusi počeli kaj takega na tako očiten način?

Ali novinarji res mislijo, da je ruska FSB polna takih norcev, ki bi se dobesedno podpisali pod tak zločin?

Mislijo, da FSB ne pozna načinov, katere pozna vsak mafijec, ko želi odstraniti nasprotnika, ki potem za vedno izgine? Brez vseh ostankov in dokazov?

Kar se mene tiče je to zakuhal MI6 - pa recite kar hočete. Žrtvovala je izdajalce lastne domovine, katerim je dala zatočišče in jih zdaj preprosto zlorabila. Z namenom anti-Putinove propagande.

Nemalokrat so se razne vojne začele tako, da je (zaradi verodostojnosti o

INTROSPEKCIJA

Jurij Korošec
12.03.2018 15:21 (Mar 12, 2018)

 
Introspekcija je psihatrična metoda samoopazovanja torej opazovanja samega sebe in svojih občutkov. Pacient mora navadno voditi dnevnik in zapisati svoje doživljaje, čustva, občutke, reakcije na okolje, razmišljanja. Lahko jih piše tudi v tretji osebi, da mu gre lažje od rok, in da se ogne samoobtoževanju in še večjemu razvrednotenju samopodobe - ki je v takih primerih že tako ali tako na psu. Definitivno in popolnoma!

Vsak teden dvakrat potem te zapiske na osebni ali skupinski terapiji pacient/ka obdela v družbi psihatra ali/in celotne skupine, osvetli ozadja in se nekako dokoplje do svojih motenj ter jih ozavesti.

Nekateri celo te svoje zapiske objavljajo na blogih - recimo na Publish Wall ali celo tule. Sicer sem prepričan, da za to ni nobene potrebe, ampak če pacientu/ki to olajša celo zadevo - pač njegov/njen problem. Zavedati se je pa treba nevarnosti interneta in tega, da pacienta/ke ne jemljejo vsi kot bolnika s hudimi psihičnimi težavami, človeka, ki je usmiljenja vreden, a

SVOBODA GOVORA

Jurij Korošec
12.03.2018 08:00 (Mar 12, 2018)

V vsaki množici je pač tako .. različni ljudje z različnimi pogledi in različno stopnjo tolerance.

Ja svoboda govora seveda. Samo večina misli, da ta svoboda v sebi ne nosi odgovornosti za izrečeno ali zapisano. Mislijo, da je nesprejemljiv samo oster odziv na zapis.

AMPAK TO NI RES.

Med zapisi najdemo vse sorte takih, ki so lahko resnično škodljivi ljudem, ki niso dovolj izobraženi in nasedejo (recimo propagandistki za Grabovoja), ki nasedejo antivaxnerjem .. in recite kar hočete, to je za določene ljudi smrtno nevarno.

 
Taki propagandni pisci so skrajno hudobni in zahrbtni


VEDO, da škodijo drugim ljudem, VEDO, da druge in njih otroke ali stare starše spravljajo V SMRTNO NEVARNOST in se v ozadju kot hudiči hehetajo ob tem, da prepričajo vedno več neizobraženih v neke svetovne vseobsegajoče butaste zarote. 

V resnici so pa sami tisti zarotniki, ki intenzivno delajo na zmanjšanju populacije.TO JE TEMNA IN NEDOPUSTNA PLAT "SVOBODE" GOVORA. Proti tem idiotom se je treba boriti kolikor je

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj