Članek
Povsem nesmiselno se mi zdi to
Objavljeno Apr 09, 2015

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Ampak kaj hočem, sanjala sem o tem, pisala večino svojega življenja. In sedaj? Sedaj, ko bi to dejansko morala početi in se s tem preživljati, življenje ni več tako zelo zanimivo. Ni več zabavno, ko sediš pred množico ljudi, ki bere tvoj tekst in se jim zdi neumen. Ti, velika oseba si pa ja že napisal toliko in toliko blogov, zapisov, dram, tekstov, krajših romanov, da pa ja to znaš! Oni tam se ti pa smejijo in se z zadnjimi močmi obesijo na vsako tvojo črko, ki tvori besedo, le ta pa izgubi svoj pomen.

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Izgubljati čas s sedenjem in poslušanjem o.. O čem sploh? Ampak jaz sem vendarle sanjala to. Seveda, življenje je simpl. Ti pa to znaš. Zato, ker te spremlja na bilokaterem socialnem omrežju že, ¸10 ljudi. Ti to znaš. Naj si nihče ne upa trditi drugače. Ker je to greh. 

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Zakaj bi človek sploh razmišljal s svojo glavo, če si pa vsak idiot vzame 5min časa in spreminja tvoje stališče? Če ga spremeni postane problem. Ampak mojega ne. Ne, ne, ne. Ker jaz vse to že znam. Ker sem napisala že toliko in toliko strani. Ker me lahko pljuvajo in, ker se pojavljam na glavni fotografiji dogodka. Sej ni važno, če napišeš dobro. Važno je, da si na fotografiji. Potem daš to lahko na fb in cel svet bo zvedel, da si bil ti tam. In potem je vseeno, če so te spljuvali. Ker počneš stvari v življenju. Ne stagniraš in ne smiliš se samemu sebi. Ja, ti to znaš, ti si produktivna oseba.

Povsem nesmiselno se mi zdi to. Ker študiraš to kar študiraš. Pa ti si carica, ej! Ja, itak. To pomeni, da so te sprejeli. Sej ni važno kolkič, so te. To pomeni, da znaš in zmoreš, a ne? Ma ne, ne. Sploh ni važno kaj si v resnici misliš. Si elita. Zdej pač si in kar navadi se tega, da ni lepo če nisi oblečen tako kot oni rečejo. Ker na koncu to pomeni, da ne znaš. Ne, ne. Ni važno kaj, važno je kako izgledaš. Če ne te začnejo pljuvati. Itak, ljudje te začnejo žreti, ker si tako oblečen. Kaj pa.

Povsem nesmiselno se mi zdi to.

Dajana, hvala. Samosvoja, mislim da ni čisto res, da ne znajo, to mislim da. S kritiziranjem pa sebe dvigujejo, to je pa res.

Dobrodošla pri nas! :)

High five!

Meni tudi. LOL.