Članek
Študentsko delo Novo mesto
Objavljeno Jul 30, 2021

Študentsko delo Novo mesto je aktualna tematika za vse dijake, študente in druge, ki trenutno iščejo študentsko delo v omenjenem mestu. Če tudi ti iščeš študentsko delo Novo mesto, ti sporočamo, da si na pravem mestu! V nadaljevanju tokratnega članka ti bomo predstavili še več informacij o tej tematiki, zato te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem.

Študentsko delo Novo mesto

Delo za dijake in študente

Vsi dijaki, študenti in ostali obiskovalci lahko najdete študentsko delo Novo mesto v poslovalnici na naslovu Novi trg 9. Njihova vrata so odprta od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 16. uro. Poleg tega pa je prijazno osebje v njihovem kolektivu zelo hitro odzivno kar preko elektronske pošte: novomesto@mjob.si. Tudi pokličeš jih lahko, in sicer na telefonsko številko 07/33 74 600. Prijazno osebje ti bo z veseljem pomagalo pri iskanju zaposlitve, odgovorili ti bodo na vsa vprašanja v povezavi s študentskim delom, zaposlitvijo, poleg tega pa te bodo vodili pri registraciji oziroma včlanitvi v njihov servis.

Prosta študentska dela v Novem mestu

Kje lahko najdeš prosta dela?

Naj še omenimo, da je članstvo v Mjobu popolnoma brezplačno, obenem pa prinaša vrsto različnih, številnih ugodnosti! Te lahko poiščeš na njihovi spletni strani. Zagotovo pa se sprašuješ, kako se lahko včlaniš? Včlaniš se lahko čisto preprosto, in sicer v dveh korakih: z registracijo in vpisom preko spletne aplikacije Moj Mjob. Za registracijo moraš opraviti ključne korake, ki ti jih bomo predstavili v nadaljevanju. Najprej moraš v obrazec na spletni strani za registracijo vpisati svoje osebne podatke. Še preden jih oddaš, dobro preveri, ali so zapisani pravilno. Nato boš na svoj elektronski naslov prejel elektronsko sporočilo, v katerem boš moral svojo zahtevo za dostop do aplikacije Moj Mjob potrditi s klikom na povezavo. Ta te bo popeljala na začasno stran s štirimi polji. Vanje boš vpisal štirimestno kodo, ki ti bo posredovana v SMS-sporočilu. Hitro in enostavno, kajne? 

Sedaj pa hitro klikni na zgornji odebeljeni napis in se včlani!