Članek
Študentsko delo Maribor
Objavljeno Jul 30, 2021

Študentsko delo Maribor so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci omenjenega dela v okolici ali pa bližini mesta Maribor. V kolikor tudi ti trenutno iščeš študentsko delo Maribor, ti sporočamo, da si na pravem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka smo na enem mestu zbrali najbolj pomembne in aktualne informacije o tej tematiki. Prijazno te vabimo, da nadaljuješ z branjem, saj boš zagotovo izvedel kaj novega.

Študentsko delo Maribor

Kje lahko najdeš prosta mesta

Študentsko delo Maribor je idealno za vse študente, dijake in druge, ki lahko opravljajo tovrstno delo. Številni študentski servisi imajo skozi celo leto široko ponudbo različnih prostih del. Tudi na spletni strani študentskega servisa Mjob lahko kadarkoli brskaš in iščeš prosta dela. Za lažje iskanje lahko izbereš posamezne parametre (kot so vrsta dela, delovni čas, regija in urno postavko). Tako lahko dosti hitreje poiščeš delo, ki ti bo pisano na kožo in ga boš opravljal z največjim veseljem. Trenutno lahko izbiraš med 1800 prostimi deli, med njimi je tudi študentsko delo Maribor. Svetujemo ti, da si že danes ogledaš njihovo ponudbo, ki je trenutno aktualna. Število prostih mest se namreč konstantno spreminja, saj dijaki in študentje intenzivno iščejo trenutno aktualno poletno delo. V kolikor te bo pritegnilo kakšno delo, ti svetujemo, da obiščeš zgoraj omenjeni študentski servis (to velja za vse tiste, ki se nahajajo v okolici Maribora). Ta servis boš našel na naslovu Slovenska ulica 33, kjer jih lahko obiščeš kateri koli dan v tednu. Za vse dijaki, študente in tudi ostale iskalce takšne vrste zaposlitve imajo svoja vrata odprta vsak dan v tednu med 8. in 16. uro. Če pa jih zaradi različnih razlogov ne moreš obiskati osebno, ti priporočamo, da jim pišeš preko elektronske pošte: maribor@mjob.si. Zaposleni so izredno hitro odzivno, zato ti bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Lahko pa jih pokličeš tudi na znano telefonsko številko 02 23 43 400. Predlagamo ti, da si vnaprej pripraviš vsa vprašanja, ki jih nameravaš zastaviti zaposlenim iz študentskega servisa. Slednji ti bodo z veseljem odgovorili, ti pomagali pri izbiri ustreznega dela in ti uredili napotnico za opravljanje dela.

Mjob by Workforce d.o.o.

Ne pozabi na veljavno napotnico

Če želiš opravljati študentsko delo Maribor, si torej moraš priskrbeti veljavno napotnico za specifično delo. Naročiš jo lahko preko treh načinov, sam pa izberi tistega, ki ti najbolj ustreza. Naročilo lahko oddaš osebno, če se oglasiš v poslovalnici omenjenega študentskega servisa ali z nekaj kliki v spletni poslovalnici Moj Mjob. Ena izmed možnosti pa je še ta, da jih pokličeš. Še preden se boš lotil naročila napotnice, ti svetujemo, da pripraviš osebne podatke, ki jih boš obvezno potreboval. To so: priimek in ime, članska številka ali rojstni datum, naziv delodajalca, pri katerem boš delal, vrsto dela ter datum pričetka in zaključka dela. Vedi, da je napotnica pomemben dokument, brez katerega ne moreš opravljati dela.