Članek
Ko razkritje resnice postane kaznivo
Objavljeno Apr 12, 2019

Natanko leto dni nazaj je Mark Zuckerberg sedel pred ameriški senat glede manipulacij s podatki 87 milijonov uporabnikov Facebooka. Za zlorabo se je opravičil in odkorakal naprej. 
Julian Assange, ki je javnosti med drugim posredoval brutalne zločine ameriških vojakov nad civilisti, je bil včeraj aretiran in s strani ameriškega pravosodja obtožen za zaroto: Ko razkritje resnice postane kaznivo dejanje.

Resnica je vrednota, ki je ne smemo poznati ali razkrivati, saj ta planet vodijo manipulatorji, ki resnico skrivajo zato, da bi skrili svoje nečedne posle... V Indiji Boga imenujejo Sat - Chit - Ananda, Resnica - Zavest - Blaženost, kar opisuje tri glavne lastnosti Enega. Resnica- Sat je na prvem mestu, kar kaže, kako velik pomen v Stvarstvu ima resnica. Julian Assange je sledil načelu resnice in je obtožen veleizdaje, saj je razkrinkal slaba dejanja vladarjev sveta. On bo nekoč za svoje dejanje odkrivanja resnice nagrajen, tisti, ki pa resnici z vso močjo nasprotujejo, bodo temu primerno kaznovani Duhovni Božji zakoni so namreč večni, nespremenljivi, pravični in jim ni moč ubežati, za razliko od teh, ki jih ustvarjamo ljudje lep pozdrav Almira :))