Članek
Arina
Objavljeno Jul 06, 2016

Verjetno ni osebe, ki se ga ne bi dotaknila krutost okoliščin v kateri je dvoletno bitjece zapustilo ta svet. Zlorabe s strani mame in očima, ki so povzročile smrt male Arine, je razburkalo javnost, kjer eni pozivajo na linč, drugi na sočutje, nekje vmes pa je Center za socialno delo, ki kakor da jim je najpomembnejše le to, da pri tej zadevi dokažejo, da ničesar niso vedeli. Glede nato, da je preiskava še v teku, kdo ve kaj vse bo prišlo na dan. Več o tem si lahko prebereš v Delu.

Delim pa informacijo glede situacije v kateri je tale družina, namreč oče preminule deklice ima še tri otroke; ena punčka je hudo bolna in preživi večino časa na zdravljenju; prav tako je oče bolan in z nizkimi dohodki. V kolikor želiš pomagati, lahko to storiš na več načinov, eden je preko zavoda Zadnje upanje, ki zbira denarna sredstva, namenjena za sofinanciranje pogreba male Arine, kar bo ostalo pa bo šlo za potrebe ostalih otrok.

ZADNJE UPANJE, Zavod za pomoč ljudem in živalim v stiski
Loka 120
3223 Loka pri Žusmu
TRR: SI56 0483 5000 2051 219
namen: Arini v slovo

Paypal račun: paypzupanje@gmail.com

Nimam besed nad takšno krutostjo in sadističnim izživljanjem bolestnih ljudi, lahko pa vsak od nas nameni molitev tej dušici, ki bivala je z imenom Arina.

۞