Članek
Dr. Milorad Milošev: Smrtonosni trikotnik: 5G - COVID-19 - geoinženiring
Objavljeno May 28, 2020

Povzetek predavanja dr. Milorada Miloševa, ki je diplomiran biolog, doktor medicine, magister kemije in strokovnjak za biokemijo

* * *

Ima 28 let izkušenj na področju mikrobiologije in biokemije.  Danes se vse človeštvo nahaja v situaciji "biti ali ne biti", zaradi uvajanja omrežja 5G. Tema tega predavanja so omrežje 5G, geoinženiring, pandemija COVID-19, cepljenje in čipiranje. To temo je dr. Milošev imenoval "SMRTONOSNI TRIKOTNIK": 5G- geoinženiring-COVID-19.

ELEKTROMAGNETNA SEVANJA

V letih 2009 -2010 so raziskovali vpliv mikrovalovnega sevanja mobilnih telefonov na gram negativne bakterije v pogojih "in vitro". Bakterije so enocelični organizmi, po strukturi podobni človeški celici. Zato iz vplivov elektromagnetnega sevanja na bakterije lahko sklepamo, kakšen vpliv ima tudi na človeške celice. V raziskavi niso uporabili gram pozitivnih bakterij, ker imajo debelo celično steno (op. prev.: 40 plasti peptidoglikanov) in en sloj polisaharidov.  Gram negativne bakterije nimajo tega sloja in so bolj občutljive na zunanje vplive. V raziskavi so uporabili gram negativne bakterije ameriških sevov Klebsiella pneumoniae in Escherichia coli. Zaradi avtorskih pravic niso mogli uporabiti sevanja pravega mobilnega telefona, pač pa so uporabili simulator sevanja mobilnega telefona SZMT Quad 2010, ki se lahko uporablja za testiranje učinkov mikrovalovnega sevanja na biološke sisteme in ki ga je konstruiral Inovacijski center Elektrotehnične fakultete v Beogradu.:

https://www.researchgate.net/publication/288588952_Mobile_phone_radiation_simulator_could_be_used_for_testing_the_effects_of_microwaves_on_biological_systems

Ta simulator je imel vse značilnosti sevanja pravega mobilnega telefona, v obsegu od 800MHz-1900 MHz, kar ustreza mobilnemu omrežju 1G in 2G. Preko tega simulatorja je razvidno, s katerim operaterjem je vzpostavljena povezava, telefonska številka sogovornika, moč signala, ki ga prejema simulator sevanja iz bazne postaje, status zveze in čas trajanja sevanja. Rezultati raziskave na bakterijo E. coli pneumoniae, ob linearnem povečevanju elektromagnetnega sevanja v času. Energija sevanja se je merila v kiloJoul (J/kg). S povečevanjem sevanja se je povečevela tudi energija sevanja, tako da je po 180 minutah (3 urah) bila energija 133 kilo joulov (J/kg). Zaključek je bil, da obstaja linearna odvisnost med povečanjem časa sevanja in količino oddane energije. 
* * *
Slika 1 prikazuje: kontrolno skupino bakterij E.coli, ki niso bile obsevane (1.slika), količino bakterij po 30 minutah obsevanja z mikrovalovi simulatorja mobilnega telefona (2. slika), količino bakterij po 60 minutah obsevanja (3. slika), po 120 minutah (4.slika) in po 180 minutah (5.slika)
* * *
Rezultati raziskave kažejo, da se je s povečevanjem mikrovalovnega sevanja (simulatorja) mobilnega telefona linearno povečevala kultura kolonije bakterij E.coli (s povečevanjem časa izpostavljenosti sevanju) v pogojih "in vitro". Po treh urah izpostavljenosti mikrovalovnemu sevanju (simulatorju) mobilnega telefona s frekvenco od 800MHz do 1900 MHz, se je rast kolonije bakterij E. coli povečala za 10%, rast bakterij Klebsiella pneumoniae pa se je povečala za približno 5%. 
Nastale so tudi spremembe oblike celic E.coli, povečanje gostote, tako da so postale podobne kancerogenim celicam, kot jih lahko vidimo v histopatološkem atlasu. Elektromagnetno sevanje prav tako vpliva na človeške celice in povzroča različne vrste raka pri ljudeh. 
Tudi pri kulturi Klebsiella pneumoniae je bilo linearno povečanje oddane energije sevanja, ki je bila približno enaka kot pri kulturi E.coli. Tudi v tej koloniji bakterij je prišlo s povečevanjem časa izpostavljenosti mikrovalovnemu sevanju (simulatorja) mobilnega telefona do povečanja rasti za 5%, do povečanja površine kolonije in spremenjene morfologije celic.
* * * 

* * *

Slika 2 prikazuje: kontrolno skupino bakterij Klebsiella pneumoniae, ki niso bile obsevane (1.slika), količino bakterij po 30 minutah obsevanja z mikrovalovi simulatorja mobilnega telefona (2. slika), količino bakterij po 60 minutah obsevanja (3. slika), po 120 minutah (4.slika) in po 180 minutah (5.slika)

V čem je bistvo mikrovalovnega sevanja? DNK človeka je sestavljena iz dveh verig, virusna DNK pa ima enojno verigo. Ko je človeško telo izpostavljeno elektromagnetnemu sevanju, kot je na primer iz omrežja 5G, prihaja do motenj v strukturi človeških celic, do prekinitve kemičnih vezi med dvoverižno človeško DNK, tako da lahko nastaneta dve ločeni verigi DNK. Nanju se lahko vstavijo enojne verige DNK virusov, tako da nastanejo okužene, dvojno modificirane verige DNK virusa. Tako iz enega virusa nastaneta dva virusa. In to se povečuje z geometrično progresijo 2,4,8,16, 32, 64, 128 ...itd virusov. 

Raziskave dr. Milorada Miloševa so pokazale, da se s povečevanjem količine mikrovalovnega sevanja povečuje rast in delitev bakterijskih celic. Tam, kjer je nameščeno omrežje 5G, je količina mikrovalovnega sevanja veliko večja, kot v zgornjem primeru sevanja 800MHz-1900 MHz, kar tudi povečuje širjenje pandemije koronavirusa SARS CoV-2.

Op.prev: več o tem je v raziskavi španskega biologa Bartomeu Payeras Cifre,  : https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543788/studija-kaze-direktno-korelacijo-med-omrezjem-5g-in-pandemijo-covid-19 Konec opombe

Glavna hipoteza dr. Miloševa je, da je mikrovalovno sevanje (vključno z omrežjem 5G) glavni krivec za širjenje pandemije COVID-19- 

Sevanje je proces prenašanaj energije skozi prostor s posredovanjem elektromagnetnih valov ali atomskih delcev. Zaradi sevanja baznih postaj mobilne telefonije, anten za satelite, radarjev, masovne uporabe mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov, tablic, računalnikov, TV, brezžičnega interneta in drugih brezžičnih naprav s strani vseh struktur prebivalstva, se postavlja v ospredju vprašanje varnosti uporabe teh naprav zaradi izpostavljenosti elektromagnetnim poljem teh naprav. 

Širša javnost ni popolnoma nič seznanjena s podatki, v kakšni meri te brezžične naprave vplivajo na njihovo zdravje, pa tudi na floro in fauno. Nemški fizik Schumann je leta 1952 ugotovil, da ima zemlja svoj utrip s frekvenco 7,83Hz. 

Op. prev.: več o Schumannovi resonanci : https://publishwall.si/5gnetworkslo/post/489435/omrezje-5g-bo-preglasilo-schumannovo-resonanco-zemlje Konec opombe

Zaradi uporabe naprav z brezžičnim mikrovalovnim sevanjem je prišlo do povečanja Schumannove resonance na 36 Hz, kar je povečanje za 4,6 krat. 4G mobilna telefonija uporablja frekvence do 2,4 GHz, kjer velja, da je 1GHz = 1000 MHz. Zadnjih deset let so v uporabi tudi signali do 5 ali 6GHz. Iz Elektrotehnične faklutete so sporočili, da bo omrežje 5G uporabljalo frekvence 700 MHz, 3,6 GHz, 26GHz in 36 GHz ter da te frekvence niso škodljive za človeško zdravje. Načrt je uporaba omrežja 5G do 90 GHz. To pomeni da delček vibrira do 90 milijard krat na sekundo. 

Mednarodna komisija za varstvo pred neionizirnimi sevanji (ICNIRP) in Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) EMP projekt trdijo, da ne obstajajo znanstveno dokazana tveganja za zdravje ter da smernice za varno izpostavljenost pred neionizirnimi sevanji, ki jih določa ICNIRP, varujejo vse uporabnike. Medtem pa nekatera raziskovanj dajejo drugačne rezultate. ICNIPR in WHO EMP projekt trdijo, da ima neionizirano sevanje minimalen vpliv na človeka. 

* * *

* * *

Raziskava iz leta 2003 Leif Salforda in sod. kaže sliko možganov podgane pred obsevanjem in po izpostavljenosti sevanju mikrovalovom mobilnega telefona. Druga slika kaže praznine v možganih in nagubanost, tako da so možgani podobni gobici za kopanje. Prihaja do poškodb možganov, propustnosti krvne možganske pregrade in iztekanja albumina iz krvnih žil in kopičenja v možganih ter do poškodb nevronov v hipokampusu, bazalnih ganglijih in korteksu.  Op. prev: več o tej študiji : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12782486/ Konec opombe

Prihaja torej do iztekanja albumina iz krvnih žil v možgane. Albumin je kompleksen protein, ki sodeluje pri funkciji spomina. Prihaja tudi do iztekanja inzulina, ki ima enako molekulsko maso kot albumin. Ko skozi možgansko krvno pregrado prehaja v možgane albumin, potem prehaja tudi inzulin, ki je hormon trebušne slinavke s funkcijo transporta glukoze do vsake celice. Ko inzulin izteka, ga je v krvnem obtoku premalo in v krvi je potem preveč glukoze, kar je stanje sladkorne bolezni. V zanjem času imamo epidemijo sladkorne bolezni med prebivalstvom. 

Švedski znanstvenik dr. Leif Salford je dal javno opozorilo, da so mobilni telefoni največji biološki eksperiment v zgodovini človetšva. Menijo da epidemiološke študije najbolj pomembne za oceno, ali elektromagnetna polja vplivajo na zdravje ljudi in ali so škodljiva. Vendar pa so epidemiološke študije zelo drage in trajajo zelo dolgo časa. Pričakovalo se je, da bo študija Evropske Unije - Interphone dala odgovor na vprašanje, ali sevanje mobilnih telefonov povzroča raka. To je bila multinacionalna študija, v kateri je sodelovalo 13 držav EU. Zaključek študije je bil, da sevanje mobilnega telefona ne povzroča raka. Vendar pa je bila ena skupina raziskovalcev okoli dr. Lenarta Hardell-a, katerih študije so ugotovile, da sevanje mobilnih telefonov povečuje tveganje za raka možganov. Evropsko bioelektromagnetno združenje je na srečanju v Davosu, leta 2009 ugotovilo, da je bilo izvedenih dovolj epidemioloških študij, a so rezultati teh študij premalo kvalitetni, da bi na njihovi podlagi lahko sprejeli zaključek, da je sevanje mobilnih telefonov škodljivo za zdravje ljudi. To je bilo cinično prikrivanje rezultatov teh študij in pozneje so uvedli specifično stopnjo absorpcije sevanja v človeškem telesu - SAR. Pravijo, da če je mikrovalovno sevanje mobilnih telefonov znotraj dovoljenih meja SAR, potem nima škodljivega vpliva na zdravje ljudi. 

Vendar pa so študije na ljudeh pokazale, da elektromagnetno sevanje povzroča sladkorno bolezen, Alzheimerja, samomor, epileptične napade pri otrocih, povečano uporabo drog, pomanjkanje apetita, tumorje, motnje spanja, motnje koncentracije, nespečnost, apatijo, agresivnost, glavobol, dezorientacijo, slab spomin, motnje krvnega tlaka, alergije kože, čutveno nestabilnost, motnje kardiovaskularnega sistema, nerodovitnost žensk, neplodnost moških. Dokazano je, da ko moški nosi mobilni telefon v žepu ali za pasom, prihaja do zmanjšanja števila spermijev. Prihaja tudi do utrujenosti po spanju, tumorja v možganih in limofma.  

Omrežje 5G pa je psihotrono orožje, ki deluje na žlezo epifizo v središčnem delu možganov, ki izloča hormon melatonin za regulacijo ciklusa budnosti in spanja. Tu je tudi center duhovne in psihične energije. Omrežje 5G moti delovanje epifize, zmanjšuje nivo melatonina in s tem moti spanje, kar lahko povzroči sindrom "zombija brez čustev" pri ljudeh. Elektrokardiogram (EKG) dokazuje, da ima srce svoje elektromagnetno polje na frekvenci 1,2 Hz. Zunanja umetna elektromagnetna polja motijo delovanje kardiovaskularnega sistema in lahko povzročijo smrt. Elektroencefalogram (EEG) dokazuje, da imajo tudi možgani svoje elektromagnetno polje, ki je 7,83 Hz (op. prev.: možgansko valovanje je od 0,5Hz do 100 Hz v stanjih delta, theta, alfa, beta in gamma stanju). Zunanja umetna elektromagnetna polja povzročajo različne psihofizične motnje. Povzročajo motnje Schumannove resonance planeta Zemlje, ki bi morala biti 7,83 Hz, tako kot elektromagnetno polje možganov in s tem je moteno življenje ljudi, živali in rastlin. V tem primeru človek ne živi v skladu z naravo (op. prev.: frekvenca 7,83 Hz je temeljna frekvenca v vesolju in je razlika med hitrostjo kroženja elektrona okoli protona v jedru atoma vodika, ki predstavlja 90% vse materije v vesolju.)

KORONA VIRUS

Je bil odkrit leta 1965. Pojavlja se v štirih ciklusih, ki so odvisni od vlažnosti in temperature zraka itd...Je zelo primeren za genetsko manipulacijo. V njega naj bi vgradili (4 gene) retrovirusa HIV, ki povzroča AIDS.

Op.prev: več o tem:  https://publishwall.si/narava.zdravi/post/546344/dokazano-koronavirus-sars-cov-2-je-bil-gensko-manipuliran-v-wuhanu-s-financiranjem-iz-zda

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543028/profdr-luc-montagnier-covid-19-virus-hivaids-in-mreza-5g

Konec opombe

Do zdaj so odkrili okoli 30 vrste sevov koronavirusov in v vsaki državi je drugačen. Dr. Milošev meni, da je število različnih sevov koronavirusa veliko večje, kot se domneva in meni, da je ta virus izbran kot biološko orožje. Vsebuje mRNA in je razmeroma malo raziskan virus, ki povzroča zelo malo smrtnih primerov. Teste za koronavirus so naredili v 15 dneh, kar je nezaslišano in ni znano, kaj ti testi sploh zaznavajo: kateri encim, kateri protein in zato so 100% netočni. Ni uradnih podatkov, na kaj reagira domnevni test za koronavirus SARS CoV-.2. Virus se je pojavil v Wuhanu, nato se je zelo razširili v severni Italiji in Španiji, kjer delujejo tudi omrežja 5G. 

Op. prev.: več o COVID-19 in 5G: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/543788/studija-kaze-direktno-korelacijo-med-omrezjem-5g-in-pandemijo-covid-19 Konec opombe

Do upada epidemije v Wuhanu je prišlo ko so iz omrežja 5G izključili valovno dolžino, ki vpliva na korona virus. S določenimi frekvencami v omrežju 5G lahko vplivajo na večjo ali manjšo pojavnost obolelih za COVID-19. 

Op. prev.: https://publishwall.si/radha88880000/post/536533/dr-cowan-dr-havas-dr-backwinkel-in-dr-davis-koronavirus-covid-19-in-elektromagnetno-sevanje-4g-in-5g Konec opombe

* * *

Dr. Milošev domneva, da je bila na primer Srbija že v letu 2019 pokrita z antenami omrežja 5G, saj je bila vsaka druga beseda premierke Ane Brnabič: Digitalizacija. Podatek iz leta 2016 kaže, da je Telekom Srbija imel pokritost 99, 7% teritorija Srbije. Operater Telenor ima pokritost 99,4% teritorija in VIP mobile ima pokritost 99,1%. Ko se vse tri mreže prekrijejo, bi bila Srbija v celoti prekrita z baznimi postajami mobilne telefonije. Bruselj, Švica in Slovenija imajo moratorij na uvajanje omrežja 5G. Zakaj tega ni storila tudi Srbija? Bazne postaje mobilne telefonije se postavljajo na razdalji od 50m do 100m. Gre za veliko količino energije, ki jo oddajajo te bazne postaje in ki pada s kvadratom razdalje. Zato so postavili zelo zgoščeno mrežo anten. Tako nastaja elektromagnetni smog, ki seva in ima škodljiv vpliv na živa bitja.  Bazne postaje postavljajo na visokih stavbah in hribih in so lepo vidne na visokih stebrih. Nasproti stanovanja dr. Miloševa v Kragujevcu je stolp v obliki novoletne jelke. Bazne postaje so lahko tudi skrite.

Op.prev: kot na primer v Zagrebu:

Fotografija osebe Prijazni Veselko.

Bazna postaja je lahko v obliki strehe, kovinskega mosta (na reki Ada), drevesa v parku, ulične svetilke, stolpa na hribu Avala (op. prev.: kaktusa v ZDA). Velike so lahko 10cm2 (op. prev ali 2cm2) in se lahko hitro namestijo vsepovsod. Kragujevac bo pametno mesto z Data Centrom, v katerem bodo različni podatki o vseh prebivalcih južne in jugovzhodne Evrope. Vkjučeni so tudi Američani. V roku 10 let bo Kragujevac postal velika mikrovalovna pečica in težek bo sprehod po tem mestu. 

GEOINŽENIRING

Zadnjih deset let letala izpuščajo aluminijeve delce v atmosfero, od katerih se odbijajo elektromagnetni valovi. Če mobilni telefon ovijemo v alufolijo, ne bo sprejemal ali oddajal mobilnih signalov. Ko bazne postaje oddajajo elektromagnetne frekvence, ki se te izgubile v stratosfero in se razpršile, zaradi aluminijevih nanodelcev v atmosferi pa se siganli odbijajo in vračajo na Zemljo. Bili so pojavi snega z mikro delci plastike, aluminijevim oksidom, bakrovim oksidom, delci velikosti 0, 005 (ki so verjetno mikronizirana plastika), PM delci in drugimi strupi, ki nas zastrupljajo. Posledica je pojav onesnaženega zraka in megle, zaradi katere grozijo, da bodo vozni park Srbije zmanjšali za 50%. Med COVID-19 karaneno je bila v Srbiji policijska ura, brez prometa, zrak pa je bil še vedno onesnažen. 

Op. prev.: https://www.rtvslo.si/okolje/onesnazevanje/raziskava-na-arktiki-snezi-mikroplastika/497066?fbclid=IwAR3x650tukadW-t1N0CPnDJYEzC_NAc7torNFDJAQrLmwypof37JaczbbfU

https://www.theguardian.com/us-news/2019/aug/12/raining-plastic-colorado-usgs-microplastics?fbclid=IwAR29w5waWT6RU1gRmOwNct8EHy3Nv9U0NlP61_nhDvuo7GpAOKZvZnQW16E#img-3

Konec opombe

Letala poleg mikroplastike izpuščajo tudi drobne delce aerosole v katerih so kolonije virusov in substrat za viruse, da bi virusi preživeli, dokler ne najdejo gostitelja na Zemlji. V stiku z vodo se razkroji ovoj in virusi se osvobodijo. Če pridejo na sluznico ali v oči, se človek lahko okuži. Nekateri virusi se lahko zadržujejo kot aerosol v zraku. Padajo na tla, zato ponekod dezinficirajo ulice. Na ta način virusi preidejo v krogotok vode. Pred dnevi je bila 1/3 vodovoda v Parizu zaprta, ker so v vodi našli koronaviruse. Medtem so časopisi poročali o izoliranem otoku, na katerem prebivalci niso bili v stiku z nikomer iz drugih delov sveta in se je pri njih prav tako pojavila okužba s koronavirusi. To je posledica opisane povezave med omrežjem 5G, geoinženiringom in epidemijo koronavirusa. Iz letal se izpuščajo koronavirusi, vključijo se 5G omrežja in imamo epidemijo. Dr. Milošev meni, da ne gre za pandemijo, temveč za epidemijo. Meni, da je večina ljudi že bila okuženih in smo pridobili naravno imunost.

Op. prev.: Kitajska obtožuje ZDA, da se je korona virus pojavil novembra 2019 v ZDA in je bil prinešen v Wuhan med svetovnimi vojaškimi igrami, ki so potekale tam. Spomnimo se, da je bilo letošnjo zimo tudi v Sloveniji 450% več obolelih za t.i. gripo s pojavi atipične pljučnice. Dr. Petrovec iz Inštituta za mikrobiologijo je povedal, da imajo shranjene vzorce tkiv teh nenavadnih pljučnic iz januarja 2020, dva meseca preden je bila uradno razglašena epidemija COVID-19 in da bi bilo možno analizirati ta tkiva in ugotavljati, ali je bila populacija v Sloveniji okužena s korona virusi SARS CoV-2 že januarja 2020. Konec opombe

Pojavlja se veliko število okuženih zdravstvenih delavcev v zdravstvenih ustanovah, čeprav naj bi bili zaščiteni. Mikrobi živijo v simbiozi s nami v našem organizmu. Ko je oseba izpostavljena elektromagnetnemu sevanju (2G, 3G, 4G ali 5G), je zaščitni skafander ne bo varoval pred okužbo. Sevanje aktivira razmnoževanje patogenih mikrobov in s tem okužbo (op. prev. ter znižuje odpornost imunskega sistema). 

Zaradi pandemije bi bilo potrebno cepljenje prebivalstva. Toda pseudo znanstveniki, ki ne vedo ničesar o epidemiologiji govorijo, da bomo vsi cepljeni in da bodo v cepivih nano čipi, za sledenje virosm v telesu. To je nenormalno, saj je namen cepljenja uničevanje virusa ali znižanje števila virusov na nivo, ki ne povzroča simptomov bolezni. Potem je videti, da cepljenje ni zaradi omejevanja virusa, ampak zaradi mikročipiranja s pomočjo umetno izzvane epidemije c ciljem nadzora nad prebivalci. 

Op. prev.:  Nadzor cepljenja in nalezljivih bolezni naj bi postal eden od stebrov za dosego režima digitalne identifikacije ID2020. Več o tem: https://publishwall.si/5gnetworkslo/post/539853/nadzor-zaradi-covid-19-krize-digitalna-identifikacija-za-vse-ljudi

Ameriški in poljski raziskovalci skupaj razvijajo vsadek, ki bo povezan z mobilno aplikacijo in bo ugotavljal prisotnost koronavirusa v našem telesu. Implantant pa bo informacije o zdravstvenem stanju posameznika tudi posredoval zdravstvenim ustanovam. Bo pa vložek odkrival tudi prisotnost nekaterih drugih virusov, rakastih celic in celo meril inzulin v krvi.https://nova24tv.si/sprosceno/zanimivosti/kmalu-si-boste-lahko-vsadili-cip-ki-bo-preverjal-prisotnost-koronavirusa-v-vasem-telesu/?fbclid=IwAR2mjGbZmKV-zPiZ90LF4zpYXypadZZcwOR6Ah6XnJX9tWA9Yu3n6GSVwco Konec opombe

V Srbiji so človekovi organi last države, kdor se ne bo želel cepiti, bo cepljen nasilno. Vnašanje mikročipov v telo in njihov nadzor preko omrežja 5G ni teorija zarote, ampak praktična aplikacija zarote. Sedanja pandemija je generalni preiskus s koronavirusom in podobno se je že dogajalo s ptičjo gripo in prašičjo gripo, ki sta bili prav tako eksperiment. Za jesen napovedujejo nov val pandemije. Dr. Milošev domneva, da bodo s pomočjo geoinžiniringa kvantitativno povečali navzočnost koronavirusov, ter jih aktivirali v ramnoževanje s pomočjo elektromagetnega sevanja, kot je omrežje 5G.

Opomba prev.: https://publishwall.si/radha88880000/post/521886/brezzicno-em-sevanje-5g-povecuje-patogene-in-na-antibiotike-odporne-bakterije 

Primer geoinžiniringa je viden v tem videoposnetku mreženja neba: https://www.facebook.com/jrm.dvo.9/videos/250897542791339/

Konec opombe

Posledica bo lahko veliko število obolelih in umrlih, dokler človeštvo ne pristane na čipiranje. Lovili bodo ljudi kakor divjad, da bi jih prisilno cepili. Angela Merkel je izjavila, da bomo v jeseni imeli pandemijo koronavirusa. Da je zdaj samo začetek pandemije. Na Kitajskem, v Južni Koreji in Singapurju čipiranje prebivalstva že poteka. Postavlja se vprašanje, kako imajo epidemijo v Iranu, kjer ni omrežja 5G? Dogaja se podobno kot je dr. Milošev opisal na primeru samotnega otoka. Letala iz višin pršijo aerosole s kolonijami virusov v ovoju s substratom za viruse, ki jih aktivirajo s pomočjo elektromagnetnih sevanj iz satelitov.

Opomba prev in popravek dr. Miloševa: Izmerjeno je, da so na nekatrih lokacijah v Sloveniji elektromagnetna sevanja baznih postaj mobilne telefonije 2G/ 3G/4G izjemno nizka in da prav tako ni nobenih satelitskih virov mikrovalovnega EM sevanja na teh področjih. Tako sateliti ne morejo biti vir aktivacije koronavirusov na primer v Iranu, lahko pa je vir sevanja v Iranu obstoječe omrežje 2G/3G/4G ki prav tako pospešuje razvoj patogenih mikrobov. Konec opombe

V Srbiji se pojavlja veliko povpraševanje po IT strokovnjakih, ki bodo obdelovali podatke, nameščali nove programe in popravljali naprave. Omrežje 5G bo namreč zbiralo ogromne količine podatkov o vsakem posamezniku. To ni teroija zarote, temveč zarota v praktičnem delovanju. 

Če načrt COVID-19 ne bo uspel in se bo narod prebudil in ozavestil in demontiral vse bazne postaje, antene, oddajnike 5G, potem se bo narod osvobodil. Potem pa je možno, da bodo globalisti poskušali izvesti tretjo svetovno vojno. Zaradi tega so velike sile NATO zavezništva stacionirane  okoli Rusije. 

Opomba prev: NATO vaja Defender 2020 poteka v tem času že več mesecev https://www.eur.army.mil/PressReleases/Article/2113178/exercise-defender-europe-20-update/ Konec opombe

Globalistom se čas izteka in spoznali so, da gre za obstoj njih ali nas. Potrebno je, da narod prevzame oblast in ne dovoli, da peščica ljudi odloča o naših življenjih. Zdaj so nam odvzete osnovne človekove pravice, ki smo jih dobili od Boga, ko smo se rodili. Uveljavimo Božje zakone in odpravimo zemeljske, ki so po naravi satanistični in antikristusovi. Da bi zaustavili prisilno cepljenje, je potrebna nujna demontaža vseh brezžičnih baznih postaj, zlasti 5G omrežja, ki se zelo hitro uvaja. (op. prev.: in preidemo na varne povezave optičnih kabelskih omrežij) Čemu je potrebna takšna naglica. Morda imamo zadnjo možnost, da to zaustavimo. Henry Kissinger je leta 2009 rekel: "Ko bomo imeli obvezno cepljenje, potem smo končali naše delo." S tem je želel povedati, da bi tako ljudje postali sodobni sužnji.

Ljudje se v preteklosti niso bali elektromagnetnih sevanj, sedaj pa se je situacija spremenila. Ludje ne vidijo radiofrekvenčnega sevanja  in v psihologiji človeka je, da se boji tega, kar lahko vidi, nevidna nevarnost pa za njega ne obstaja. Svetovna organizacija je najprej izjavila, da kdor je imel okužbo s koronavirosom, nima protiteles. Pozneje je izjavila, da ti ljudje imajo protitelesa na korona virus. To postavlja vprašnje strokovne kredibilnosti Svetovne zdravstvene organizacije. 

VIR: 

https://www.youtube.com/watch?v=YM6EraXQLW8

https://www.bitchute.com/video/Jtvb3dDNNznO/?fbclid=IwAR1I5RVCpUC-z3HMy1cLU5rM63URCmKwy5V0RZU7SJ41bANeRD_Bfv_msc4

Brain AI interface 

*

Dr. Nada Kostič, zdravnica in poslanka na novinarski konferenci 26.5. 2020 https://www.youtube.com/watch?v=0YQiCrCmLu8