Omrežje 5G bo preglasilo Schumannovo resonanco Zemlje

Oddaj5G Network, dne 2019-08-13 ob 10:52:11

Omrežje 5G bo s svojimi EM sevanji v milimeterskem delu spektra večje intezitete preglasilo vpliv subtilne šibke (piko Tesla) naravne planetarne elektromagnetne frekvence, ki je temelj življenja vseh živih bitij na planetu Zemlja. Frekvenca 7,83 Hz (in njeni višji harmoniki ) je temeljna frekvenca vesolja, saj je to frekvenca atoma vodika, ki predstavlja 90% materije v vesolju. 

V Mednarodnem Apelu: Zaustavimo 5G na Zemlji in v Vesolju, ki ga je podpisalo nekaj tisoč znanstvenikov, zdravnikov in inženirjev, skupaj že več kot 134.000 ljudi,  je zapisano:

Zemlja, ionosfera in spodnja atmosfera tvorita globalni električni krogotok, v katerem živimo. Ugotovljeno je bilo, da so biološki ritmi—ljudi, ptic, hrčkov in pajkov- pod vplivom  naravnega zemeljskega elektromagnetnega okolja in da je dobro počutje vseh organizmov odvisno od stabilnosti tega okolja, vključno z električnimi lastnostmi ozračja. Cherry je v revolucionarnem dokumentu pojasnil pomen Schumannove resonance in zakaj lahko ionosferske motnje spremenijo krvni tlak in izločanje melatonina (opomba: hormona za spanje, ki je tudi glavni antioksidant v možganih) ter povzročijo "rak, reproduktivno, srčno in nevrološke bolezni ter smrt".

 Namestitev več deset tisoč satelitov neposredno v ionosfero in magnetosfero, ki oddajajo modulirane signale z milijoni vatov in milijoni frekvenc, bo verjetno spremenila naše elektromagnetno okolje preko naše sposobnosti prilagajanja. Neformalno spremljanje je že zagotovilo dokaze, ki kažejo na resne učinke na ljudi in živali iz približno 100 satelitov, ki so od leta 1998 zagotavljali 2G in 3G telefonske storitve z nizke orbite. Takšnih učinkov si ni mogoče razlagati le z upoštevanjem nizkih ravni sevanja na tleh. Upoštevati je treba znanje iz drugih relevantnih znanstvenih disciplin, vključno s področji fizike ozračja in akupunkture.

Dodajanje 20.000 satelitov 5G bo dodatno onesnažilo globalni električni krog  in lahko spremeni Schumannovo resonanco, s katero se je razvilo vse življenje na Zemlji. Učinki bodo univerzalni in zelo škodljivi.  Konec odlomka besedila Apela, ki ga v celoti lahko preberete na strani: 

http://www.publishwall.si/5gnetworkslo/post/489204/mednarodni-apel-zaustavite-5g-na-zemlji-in-v-vesolju

Ga. Nerina Darman, dipl. inž. kem. je terapevtka vibracijskega samozdravljenja, džjotiš in feng šuj svetovalka ter diplomiran inženir kemije. Je poznavalka vplivov Schumannove resonance na fizično telo in um. Tu je njen prispevek o tem v pdf obliki:

https://www.zaper-zaperino.com/wp-content/uploads/2018/09/objavljen-scumanova-resonanca-3.pdf 

Ta tekst ga. Nerine Darman je bil objavljen v reviji Karmaplus 1.9. 2018

SCHUMANNOVA RESONANCA, GLAS ZEMLJE

Schumannova resonanca je subtilna atmosferska energija, brez katere ni življenja. 

Že od pradavnin napaja z bioelektriko vsa živa bitja in je osnova prane oziroma či energije ozračja 

ter vse žive in nežive narave. 

V obliki geo impulzov utripa v osemherčenm bioritmu naravne energije Zemlje. 

Spodbuja življenjske procese in ozdravitev, revitalizira, podarja energijo 

in odpira ustvarjalni in duhovni potencial.

Že stari vedski rišiji so zelo dobro poznali subtilno energijo in jo kot vseprisotno vibracijo imenovali zvok OM. Obravnavali so jo kot glas planeta, ki napaja in obnavlja življenje v vseh živih bitjih. Uglasitev s planetom Zemlja predstavlja najvišjo obliko notranje harmonije in sožitja z okoljem in samim seboj, ki privlači zdravje, srečo in uspeh v materialnem in duhovnem smislu. Geo impulzi poganjajo kri po žilah, varujejo srce in krepijo povezave med obema možganskima poloblama ter tako skrbijo za usklajeno delovanje vseh organov in tkiv.

Žal geo impulzi Schumannove resonance v svoji jakosti zelo nihajo glede na ciklus menjave dneva in noči, Sončevo in Lunino aktivnost, kozmične sile in atmosfersko dejavnost Zemlje. V vsakem trenutku je na Zemlji okoli tisoč neviht s strelami, ki polnijo biosfero med Zemljinim površjem in okoli 50 km oddaljeno ionosfero z električnim nabojem, ki se giblje v tako imenovanem Schumannovem atmosferskem pasu in ustvarja energijski val Schumannove resonance. Ime je dobila po nemškem fiziku dr. Winfried Otto Schumannu, ki jo je prvi matematično določil, 50 let pred njim pa jo je s pridom uporabljal že Nikola Tesla kot vozilo za brezžični prenos energije.

Schumannova resonanca je zelo nežna energija magnetne moči en piko Tesla, ki jo zlahka preglasijo agresivna tehnična sevanja in HAARP sistem umetnih posegov v vreme. Kadar njena moč upade zaradi naravnih ali tehnoloških vplivov, je tisti dan več tesnobe, čustvenega in mentalnega nemira, srčnih infarktov, nezgod, kriminala, depresij, nestrpnosti v medsebojnih odnosih in telesnih bolečin. Poskusi so pokazali, da pri večdnevnem bivanju globoko pod Zemljo ali pa v vesoljski kapsulah, kamor Schumannova resonanca ne seže, pride tudi pri najbolj zdravih in izurjenih ljudeh do hudih zdravstvenih težav. Ko pa so po vrnitvi spet izpostavljeni naravnim geo impulzom Zemlje oziroma geo pripomočkom kot sta Bionis in Bionizator, pa se njihovo stanje že v nekaj dneh povsem popravi.

Na svetovnem nivoju vsako uro beleži moč Schumannove resonance šest satelitov na šestih celinah: v Kaliforniji, Saudski Arabiji, Litvi, Kanadi, Novi Zelandiji in Južni Afriki. Njena nihanja lahko dnevno spremljamo na spletni strani Heartmath.org (goo.gl/ZmQLnR). Za oceno vplivov potekajo sočasna merjenja globalne koherence, ki pokažejo, da je v dnevih, ko Schumannova resonanca oslabi, tudi globalna koherenca kot merilo za kvaliteto življenja slabša.

Neposredno vplivajo na moč Schumannove resonance tudi lokalne nevihte s strelami. Več kot jih je v nekem geografskem območju, močnejša je Schumannova resonanca v teh krajih. Istočasno pa lahko v pokrajinah brez neviht in strel njena moč začasno upade skoraj na nulo. Schumannova resonanca ni vedno enako intenzivna v vseh krajih na Zemlji, je živa energija, ki se dnevno spreminja in s tem neposredno vpliva na naše zdravje in počutje. So dnevi, ko v zraku kar kipi energija in pretok življenja, ko se počutimo dobro kot riba v vodi, smo ustvarjalni, neobremenjeni in dobro spimo. So pa dnevi naravno težke energije, ki blokirajo vitalnost, medsebojno komunikacijo, odnose in življenjske procese. Za polno naprezanje za življenjske cilje raje uporabimo naravno spevne dneve, v težkih dneh pa se samo potrudimo, da jih premostimo brez nepotrebne škode. V takšnih trenutkih sta nam v veliko pomoč geo pripomočka Bionis in Bionizator, ki naš dom trajno bogatita z geo impulzi in skrbita za bolj uravnoteženo počutje in energijo. Za hitro obnovo z geo terapijo udobno sedemo ali ležemo za pol ure, si položimo geo pripomoček na grodnico in kmalu začutimo pretok energije in olajšanje.

Geo impulzi neposredno vplivajo na krvni obtok, odprtost kapilar in boljšo vsebnost kisika v krvi. V rdečih krvničkah je v hemoglobinu vgrajen atom železa, ki je najbolj feromagneten element na svetu. Pod vplivom geo impulzov krvni hemoglobin dokazano veže več kisika, zato je manj utrujenosti in degenerativnih bolezni ožilja, sklepov in notranjih organov. Tudi možgani so bolj prekrvavljeni, zato smo bolj zbrani in manj izpostavljeni izgubi spomina in demenci. Geo impulzi Schumannove resonance so vseprisotni, vendar jih je v zaprtih prostorih manj, v avtomobilu pa jih sploh ni, ker jih zadrži kovinska konstrukcija, ki deluje kot Faradayeva kletka. Za zbrano in manj utrujajočo vožnjo je prenosni geo pripomoček Bionis v avtomobilu več kot dobrodošel. Imamo ga lahko v torbici in je povsod z nami, na sestankih, zmenkih, izpitih in nastopih za manj treme in večjo umsko zbranost.

V naravi je še posebej po dežju ozračje bolj bogato z geo impulzi Schumannove resonance, takrat je tudi več negativno naelektrenih ionov, ki so snovni nosilci bioelektrike v ozračju. Geo impulzi obenem dvignejo bolečinski prag in zmanjšajo občutek telesne bolečine. Sinapse so povezave med živčnimi celicami, ki se pod njihovim vplivom napolnijo z bioelektriko in se okrepijo, tako da postanejo manj dovzetne za prenos bolečinskih živčnih dražljajev. Znano je, da je pred dežjem več glavobolov, bolečin in živčne napetosti, naraste pa tudi krvni tlak. Po dežju pa kar zaživimo, telo se sprosti in duša razvedri. Geo pripomočka Bionis in Bionizator tudi v manj prijetnih dnevih vračata organizmu homeostazo, to je usklajeno delovanje živčevja, hormonov in vseh organov, da ne pride v nekaterih organih do pregorevanja, drugod pa do oslabitev. Za pol ure ga namestimo na boleče mesto in že lahko zaznamo razliko, drugače pa naj bo trajno vključen v prostoru, da nas geo impulzi nežno zaobjamejo vsakič, ko se vrnemo domov.

Geo impulzi imajo piezoelektrični učinke na kolagenska, keratinska in dentinska vlakna kostnih celic, ki pod njihovim vplivom izboljšajo svoj naboj in odprtost za izmenjavo hranil in izločanje odpadnih snovi. Z geo impulzi aktivirana celična membrana spodbudi ionske črpalke, da začnejo bolj temeljito opravljati svoje delo. Rezultat je pospešena izgradnja kostne mase, kar je zelo ugodno pri poškodbah kot tudi pri osteoporozi. V klasični medicini je uporaba geo impulzov za celjenje kosti med najbolj raziskanimi in široko sprejetimi terapijami.

Geo impulzi Schumannove resonance so pravi eliksir tudi za možgane in celostno počutje. V najugodnejšem stanju telesa in duha ustvarjajo možganske celice osemherčni bioritem impulzov in so popolnoma usklajene z naravno Schumannovo energijo. Takrat smo dinamično ustvarjalni, sproščeni in prijetnega počutja v blagodejnem sožitju z okoljem. V vsakodnevnem življenju možgani običajno oddajajo več stresnih beta frekvenc. Ob prisotnosti geo pripomočkov pa spontano zavzamemo bolj kreativen pristop k življenjskim izzivom.

Schumannove terapije z geo impulzi so sestavni del Vibracijskega samozdravljenja. Vsako pomlad in jesen sta v zeleni predavalnici Munay v manjših skupinah po dve samozdravilni srečanji. Tematike so vsakič vnaprej izbrane glede na individualne potrebe prisotnih in se vsestransko nadgrajujejo s ciljem odprave simptomov, pospešitve okrevanja in vzdrževanja vrhunske forme. Srečanja popestrijo sezonske zeli, krepčilni napitki za revitalizacijo in mini prigrizki zdravilne prehrane. Konec članka iz revije Karmaplus

 

Spektogram Schumannove resonance, ki ga na vseh celinah meri Hearthmath, je na strani: 

https://www.heartmath.org/gci/gcms/live-data/spectrogram-calendar/

    

Spektogram Schumannove resonance za 10. August 2019


Kalifornia USA                                                                                     

Hofuf Savdska Arabija                                                                                         

Litva Evropa                                                                                    

Alberta Kanada                                                                                        

Northland Nova Zelandija

  Hluhluwe Južna Afrika                                                                                                  

The Spectrogram Calendar kaže podatke detektorjev magnentih polj, ki jih je postavila raziskovalna skupina organizacije  Global Coherence Initiative. Detektorji spremljajo resonanco v plazma valovanjih, ki neprestano krožijo okoli planeta v področju ionosfere. Monitorji prikazujejo podatke za vsak dan posebej na področju resonančnih frekvenc od 1 to 50 Hz. V spektrogramu se intenzivnost vsake frekvence kaže kot barva, pri čemur rumena barva kaže največjo inteziteto. Schumannova resonanca se kaže v horizontalnih linijah na frekvencah (spodnja je najnižja); 7.8, 14, 20, 26, 33 & 39 Hz. V spektrogramu se vsak dan začne opolnoči UTC (Coordinated Universal Time).

Planetarni Index Kp za geomagnetne nevihte:http://cora-agrohomeopathie.com/wp-content/uploads/2019/03/Planetarni-K-indeks.pdf?fbclid=IwAR0HzLFQ-YLVAa9ivgp98sKu3vj0X9URsqm6WC9-B2V7Mwi7CLrFHntLENw

Schumannova resonanca - glas Zemlje | VITASTAS: Tesla-Zaper-Geo

SCHUMANNOVA RESONANCA, GLAS ZEMLJE Tukaj si oglejte original objavo v reviji Karmaplus 1.9.2018 >> Schumannova resonanca je subtilna atmosferska energija, brez katere ni življenja. Že od pradavnin napaja z bioelektriko vsa živa bitja in je osnova prane oziroma či energije ozračja ter vse žive in nežive narave. V obliki geo impulzov utripa v osemherčenm bioritmu naravne …

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
5G Network
1
Aug 15, 2019
Brezžična tehnologija oddaja škodljivo sevanje, zato je rešitev širokopasovna povezava preko optičnih kablov, ki ne sevajo. Tudi doma lahko pri operaterju izklopite brezžični signal ter Wi-Fi usmerjevalnik/ router in računalnik povežete z optičnim kablom
http://znanost.sta.si/2658826/v-treh-letih-sirokopasovna-povezava-za-233-000-uporabnikov-na-podezelju?

STAznanost: V treh letih širokopasovna povezava za 233.000 uporabnikov na podeželju

Projekt RUNE bo z 200-milijonsko investicijo v treh letih postavil širokopasovno omrežje, ki bo hitrejšo internetno pove
#1
5G Network
5G Network
Objavil/a 2019-08-13 10:52:11 (Aug 13, 2019)
Starejša objava Novejša objava
Schumannova resonanca - glas Zemlje | VITASTAS: Tesla-Zaper-Geo

SCHUMANNOVA RESONANCA, GLAS ZEMLJE Tukaj si oglejte original objavo v reviji Karmaplus 1.9.2018 >> Schumannova resonanca je subtilna atmosferska energija, brez katere ni življenja. Že od pradavnin napaja z bioelektriko vsa živa bitja in je osnova prane oziroma či energije ozračja ter vse žive in nežive narave. V obliki geo impulzov utripa v osemherčenm bioritmu naravne …

GCI Live Data | HeartMath Institute

View live data from GCI's Global Coherence Monitoring System, a worldwide network of magnetometers that collect a continuous stream of data from the earth's magnetic field. The Global Coherence Initiative is an international effort that seeks to help activate the heart of humanity and promote peace, harmony and a shift in global consciousness. GCI conducts groundbreaking research on the interconnection between humanity and Earth’s magnetic fields and energetic systems.

Spectrogram Calendar | HeartMath Institute

Site Key GCI001 California, USA GCI002 Hofuf, Saudi Arabia GCI003 Lithuania GCI004 Alberta, Canada GCI005 Northland, New Zealand GCI006 Hluhluwe, South Africa displays data from the magnetic field detectors deployed by the Global Coherence Initiative research team to monitor the resonances occurring in the plasma waves constantly circling the earth in the ionosphere. These daily …

Шумановские резонансы | Space Observing System

Planetary K-index | NOAA / NWS Space Weather Prediction Center

Space Weather Prediction Center

ZADNJE OBJAVE
OSTRO OPOZORILNO PISMO MINISTRU NA MZ - ALEŠU ŠABEDRU IN DRUGIM
Odgovor Ministru za zdravje Alešu Šabedru v zvezi z vprašanjem Aleksandra Reberška o 5G
Pismo dr. Yaela Steina o smernicah EM spektra 5G
Poslansko vprašanje Aleksandra Reberška iz NSi v zvezi s 5G
Pismo ZSKS Ministru za javno upravo in Predsedniku vlade
Satelitsko omrežje 5G
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj