Na spletni strani Ustavnega sodišča RS so včeraj objavili dnevni red za jutrišnjo sejo 10. 3. 2022 in napovedal obravnavo Postopka za oceno ustavnosti 135. in 138. člena Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. 

 

JUTRI V ČETRTEK OB 16.30 URI PRIDI NA SHOD PRED USTAVNO SODIŠČE V LJUBLJANO! ZA NAŠE OTROKE! IZ HVALEŽNOSTI DO NAŠIH MATER IN OČETOV.

 

Ustavno sodišče odloča ali zakonska zveza žene in moža pomeni kršitev človekovih pravic! Obstaja realna možnost, da tako odločijo in ukinejo zakonsko zvezo žene in moža. Ob tem ne bodimo tiho. Molk je poraz! Množično se udeležimo shoda pred Ustavnim sodiščem v Ljubljani, v četrtek, 10.3.2022, ob 16.30 uri. Vzemimo si čas in javno pokažimo, da nam je družina sveta. Da otrok potrebuje mamo in očeta. Da ne dovolimo posvojitve naših otrok v homosksualna razmerja. Da ne dovolimo, da bodo naše otroke v šoli učili, naj zamenja spol in spolno usmerjenost, kot se dogaja v vseh državah, v katerih so uzakonili homoseksualne posvojitve. Na shod pridimo družine, s transparenti in zastavami. Se vidimo v četrtek, 10.3.2022, pred Ustavnim Sodiščem, Beethovnova, Ljubljana. 

Pokažimo, da smo mame in očetje, ne osebe 1 in 2.

 

Prijavite se za udeležbo na shodu, da boste obveščeni o vseh podrobnostih: PRIJAVA NA SHOD PRED USTAVNIM SODIŠČEM 10.3.2022

 

Aleš Primc

 

­

undefined