Kontroverzna izhodišča za nov Družinski zakonik ali 7 razlogov zakaj mora Barbara Novak vrniti davkoplačevalski denar!

Poročali smo, da je Anja Kopač Mrak naročila svoji kolegici dr. Barbari Novak pripravo Pravnih izhodišč za pripravo novega Družinskega zakonika. Navkljub referendumski odločitvi državljanov Barbara Novak še vedno zahteva uzakonitev radikalne teorije spola in eksperimente na otrocih.

Omenjeno študijo so navkljub želji Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, da študijo skrije pred javnostjo, bralci 24kul.si vendarle pridobili in jo objavili na naši spletni strani. Številni zaskrbljeni državljani izražajo ogorčenje zaradi radikalne politike stranke Socialni demokrati, Anje Kopač Mrak in dr. Barbare Novak. Prav tako so posredovali številne strokovne analize pravnih izhodišč ter zahtevali, da mora Ministrstvo omenjena pravna izhodišča zavrniti ter od Barbare Novak iztirjati 8.000,00 EUR davkoplačevalskega denarja, s katerim jo je ministrica Anja Kopač Mrak nagradila za njen radikalni socialni aktivizem.

Razlogi zakaj so omenjena pravna izhodišča nesprejemljiva in zakaj naj bi Barbara Novak vrnila denar so naslednji:

1. Barbara Novak v izhodiščih zahteva, da družina ne sme biti opredeljena. Razlog je očiten – da bodo skrajni aktivisti teorije spola še naprej manipulirali in uvajali teorijo spola, po kateri si ljudje sami izbirajo spol in temu prilagajajo spolno usmerjenost.

2. Barbara Novak zahteva legalizacijo homoseksualnih zakonskih zvez – navkljub referendumu 25.3.2012, na katerem so državljanke in državljani odločno zavrnili izenačitev zakonske zveze in istospolne skupnosti, posvojitve otrok v istospolne skupnosti in posledične socialne eksperimente na otrocih.

3. Barbara Novak zahteva, da starši lahko versko vzgajajo otroke izključno do 10 oz. 12 leta. Kasneje pa samo ob otrokovi izrecni privolitvi. Starši bi bili v primeru verske vzgoje – npr. praznovanja Božiča – brez privolitve otroka sodno preganjani in denarno kaznovani.

beri dalje s klikom na povezavo ...

Kontroverzna izhodišča za nov Družinski zakonik ali 7 razlogov zakaj mora Barbara Novak vrniti davko

Poročali smo, da je Anja Kopač Mrak naročila svoji kolegici dr. Barbari Novak pripravo Pravnih izhodišč za pripravo novega Družinskega zakonika. Navkljub referendumski odločitvi državljanov Barbara Novak še vedno zahteva uzakonitev radikalne teorije spola in eksperimente na otrocih. Omenjeno študijo…