objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 4. junij 2014 ob 07:21

Astrologinja Ema Kurent trdi, da je Bratuškova večji dec od Mira Cerarja
... Tako slavna astrologinja Ema Kurent o astrološkem profilu novopečenega politika Mira Cerarja mlajšega; vir: Facebook
2014 Pozareport

Odpri galerijo

... Je Devica z Luno v Škorpijonu, ascendent ni znan, ker ni znana ura rojstva. Analitik, sistematik, razumnik, nekaj revolucionarja v duhu (Sonce v konjunkciji z Uranom) in čuta za nevidne energije in duhovnost (Luna v Škorpijonu), toda s slabo postavljenim Marsom, torej primanjkljaj borbenosti, poguma in karizme. Čustveni značaj je lojalen, pripaden, nezaupljiv, defenziven. On bi vladal, a ne za vsako ceno. Bi vodil, a ne bi tvegal. Zato neizogibno daje vtis mlačnosti. Bratuškova je bila gotovo večji dec od njega
... Zanimiva mi je njegova filozofska drža. Ta citata sem našla na netu, iz enega njegovega intervjuja: "Globoko verjamem, da naključij v življenju ni. Naključje je samo izraz za zakonitost, ki je še ne poznamo."
''Vse, kar mislimo, občutimo ali storimo fizično, pritegne nase po nekem zakonu privlačnosti podobne misli, občutja in dejanja, skratka neko ustrezno reakcijo. Zato lahko rečemo, da v skladu s to zakonitostjo podobno privlači podobno.
Je pa res, da ta proces poteka dostikrat po nekih zapletenih poteh, ki jih s preprostim uvidom ne opazimo ...''
Kot bi bral uvod iz učbenika astrologije, je na svojem facebook profilu zapisala slavna astrologinja Ema Kurent. "Pojma nimam sicer, ali je Miro Cerar pristaš astrologije, predvidevam pa, da javno tega ne bi priznal ..."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bratuškova Ema Kurent miro cerar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Astrologinja Ema Kurent trdi, da je Bratuškova večji dec od Mira Cerarja