objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 17. april 2012 ob 06:46

Požareport na Pogledih Slovenije, 2. del. Branimir Štrukelj se opravičuje
Pisno opravičilo Bojanu Požarju. Vodilni sindikalist javnega sektorja obžaluje neresnično izjavo na Pogledih Slovenije
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Za osvežitev spomina. Minuli petek smo poročali o neresnični izjavi predsednika Konfederacije sindikatov javnega sektorja in trenutno najbolj razvpitega sindikalista Branimirja Štruklja, ki je med četrtkovo oddajo Pogledi Slovenije (TVS, prvi program) med drugim dejal, da sta si domnevno srečanje med njim in Milana Kučanom v prostorih sindikata SVIZ izmislila tednik Demokracija in spletni portal Požareport.
Kar seveda, vsaj kar zadeva ta portal, niti slučajno ni bilo res.
Včeraj zgodaj dopoldne pa se nam je Branimir Štrukelj pisno opravičil. Ker je bila njegova izjava izrečena javno, pred velikim televizijskim avditorijem, je prav in korektno, da javno objavimo tudi njegovo opravičilo avtorju teh vrstic.
"Spoštovani gospod Bojan Požar, iskreno se vam opravičujem, ker sem v oddaji Pogledi Slovenije navaral neresnično trditev, da je Požareport, spletni portal, ki ga vodite, po Demokraciji povzel laž o sestanku med menoj in Milanom Kučanom v prostorih Sviza na Oražnovi ulici. Zaupal sem informaciji, da ste tudi vi objavili neresnično trditev, a informacije nisem posebej preveril. Prosim če sprejmete moje opravičilo." Podpis: Branimir Štrukelj, glavni tajnik SVIZ.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
poročali o neresnični izjavi Branimirja Štruklja Milana Kučanom

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Požareport na Pogledih Slovenije, 2. del. Branimir Štrukelj se opravičuje